Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(67)
Raspunsuri - Pagina 12
Lorich spune:
ANCA am vaz si eu pozele, in sfarsit!!Superbeee, daaa plimbareti frumosi!
si eu am incercat autodiversif direct in pampers, mai ales la sfecla... e buna ideea!
fragrant8 spune:
tunde - ai pm
doloress - ce tare ai fost cu Patrickul vorbitor si noaptea
el in ce lb vorbeste cand e de unul sg? rom sau fr?
fetita unei perietene are 4 ani, si face eforturi vadite sa vb in romaneste; scoate perle de genul: eu am gagnat jocul asta, am chantat un cantec, samedi am fost la plaja....
mi-e tare draga cand vb asa.
La multi ani, Angie!!! -scuze de intarziere
roxx-ziceai ca ca a vomat in toate partile; mie asta imi suna a voma in jet (projectile vomit); si asta apare in caz de supralimentare doar daca e insotita de constipatie; adica daca bebe e constipat cateva zile la rand, apoi mananca mult, se produc spasme digestive care elimina mancarea-n jet; apare asa numitul fenomen de staza stercorala; cand au internat-o, pe sophia o suspectau de staza stercorala, de asta i-au facut ecografii;
constipatie, digestie lenta, colon plin (staza stercorala) + masa copioasa, dau deseori voma in jet.
dar in general, din cate stiu eu, dupa o masa copioasa, daca nu sunt si alte probleme digestive, chiar daca vomita, nu e in jet;
iar in caz de intoleranta, poate voma in jet la cateva minute de la ingerare; fii cu ochii-n patru data viitoare cand ii introduci lactate. si la inceput da-i o cantitate f mica - 10-20 ml sa vezi cum reactioneaza.
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Mirela fa cum fac eu cand simt ca-s de balamuc - bucura-te ca-s sanatosi, gandeste-=te ca-s alti oameni care ar da orice pt motani umblatori, frumosi si sanatosi... cum ar veni schimba perspectiva si lucrurile vor arata mai bine. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
ma bucur ca s ok
dar daca m ar ajuta si dl B, ar fi cat de cat ok
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
adryiii spune:
Angie
sa fi sanatoasa si sa ramai frumoasa mereu.
Roxx si eu am patit aprox la fel cu iaurtul. I-am dat in prima zi o lingurita doar si dupa 15 min a vomitat. A doua zi vreo trei lingurite, i-a placut dar iar a vomitat. Si (multumesc mult de sfat Loutzi) am incercat un iaurt cu 1,5 % grasime si asa am rezolvat problema. Nu il accepta intodeauna gol, ii mai pun branzica sau fructe in el. Cu siguranta stomacelul ei nu facea fata iaurtului mai gras. Acum nu stiu sigur cum e cel pe care l-ai incercat, dar poate te ajuta intamplarea noastra.
I-am dat iaurt de la Napolact, Tnuva si azi incerc Covalact.
In rest cu mancarea...papa fructe (piersica e preferata), papa branzica, iaurt dar cu legumele stam prost de tot. I-am amestecat in legume si carnita, fruct si asa a mai mers, dar mi se pare tare ciudat. Carnita ii place doar bucata mare sa o roada, dar nu o poate inghiti si ii ramane pe cerul gurii. Aici mai trebuie sa vedem cum facem.
In rest cu analizele noastre, inca nu avem toate rezultatele, asa ca sapt viitoare doar vom merge la medic. Cele ce le-am primit nu arata prea bine. Din ce mi-am dat eu seama nu e alergica la cazeina si soia dar in rest celelate valori sunt mari (lg E, alfalactalbumina si betalactoglobulina)
florintunde spune:
Am papat si noi mar aburit cu morcov si cartofi..din mana lui mami..a fost buna!Legumele merg cu ciorbita noastra..aburite si zeama din ciorba de om mare![]()
murim de cald ce e...curge apa pe mine..am stat si la gateala un ceas
florintunde spune:
Fragrant;asa vb Mario maghiaro-romana![]()
..pe la 4 ani a inceput sa le separe..muream de ras cand scotea cate o perluta.
madalina_m spune:
Buna fetele! M-am intors pe meleaguri calduroase. Nu am reusit sa citesc tot din urma ca azi am muncit ca un sclav pe plantatie: bagat 3 masini la spalat, frecat toata casa ...
Acum s-a trezit piticul si plecam la piata ca nu mai am nimic de mancare.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
zumzu spune:
bine ca v-am citit, chiar azi i-am dat pepene rosu (AD) si ii place la nebunieee; suge la el de mama mama, s-a facut ca un porcusor
tunde, daca vrei ma ofer eu sa iti trimit niste cartofi dulce, da-mi pm.
mie nu mi-a raspuns nimeni din viena la mailuri(doar un doctor care e in concediu pana pe 5 sept)
Cu dormitul la noi e ca la tine Irinuka, adoarme la tztz in pat, il mut in patut si la prima trezire hoptzop cu noi in pat pana dimineata-prima trezire putand sa fie si la 5 minute binenteles![]()
noua ne place sa dormim cu el, dar ne place sa dormim si singuri..sa ne lafaim, sa ne pupicim si noi etc. dar si cand dimineata te trezesti si doua manute grasune te iau de ureche sau de nas..priceless

zumzu spune:
noi ne-am mutat domicilul pe jos, pe parchet-i-am pus cateva paturi si toate jucariile si asa mai respir si un pic-dar doar un pic, ca in principiu tb sa stau cu el in camera pt ca e tare curis, iese pe parchet, se baga pe sub masuta, se suie pe cantar. Oricum e altceva de cand sta in fundulet.
In alta ordine de idei, nici o buburuza nu a intrat in mare pana acum? ca noi plecam la mare in weekend si chiar aveam de gand sa il bagam. binenteles daca ii place- acasa el face baie la 32 de grade si ii place la nebunie-da din manute si din picioare pana ne face fleasca.
SZ: voi de la ce varsta v-ati gandit sa-i puneti prima oara pe olita? ca ma bate la cap tata de fiecare data cand ne vedem. I-am zis ca o sa ma intersez...
mirela2 spune:
foloseste cineva humana lapte de noapte?
cum vi se pare?
vreau sa le dau si eu, poate or dormi mai bine, macar noaptea 
s o ia draq de boala ca le a stricat programul
acum ma lupt iar sa i reglez dupa programul vechi
sper sa mi iasa
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi