Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(67)
Raspunsuri - Pagina 11
roxx26 spune:
Neata!
Am avut o noapte ca la balamuc, asa de ”welcome home”! Catalina s-a trezit de o mie de ori + udat body pana la umeri + la o ora dupa, un ditamai kk. Pt mine e aiurea, ea nu facea kk noaptea nici cand era mica de tot. Si a dormit tot in reprize de maxim o ora. Sunt ametita de somn. Asa ca am sarit parcul deocamdata. Abia pot sa ma misc...
Multumesc pt raspunsuri.
LOUTZY, de ce am zis supraalimentare - pt ca ea tocmai terminase o portie de tzitzi, unde s-a indopat cat a vrut. Deci teoretic era satula. Nu am vrut sa zic ca a mancat prea mult pt varsta ei, ci mai mult decat i-a trebuit la momentul respectiv. E drept ca am citit pe cutie si nu parea nimic dubios, dar este foarte posibil sa ai dreptate. Asta e, iaurt d-ala oricum nu mai vede vreodata. Cand i-o veni randul, o sa i-l fac eu. 
MAYANE, de strugure nu stiu. De pepene rosu a scris MADALINA mai demult, ca suprasolicita rinichii, la fel ca sarea. Ceea ce mi se pare logic. Ala galben e ok, si noi papam la greu.
BLUE_NIGHT, vazut pozici cu Diana mica si dulcica. Mai, dar ce va mai plimbati, mi-e tare drag de voi! Sunteti frumosi, relaxati si echilibrati! 
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
si_monna spune:
florintunde - frumos tare pe cheile bicazului. nu am mai fost de cativa ani. noi am prins lacul rosu inghetat cand am fost. si pe transfagarasan e frumos... eh, ma fura amintirile... 
Dedicut spune:
Foarte frumoase poze am vazut si la Tunde si la Blue_night ! Am fost si colo si colo si noi, dar in tinerete....![]()
Ce colanti-ciorapi frumosi are Diana, nu am mai vazut prin alte parti, de unde sunt luati?
Ce bine ca mai sunt si bebici care manamca legume. Alex nu prea mai vrea, nici cu cartof dulce, nici amestecate cu iaurt sau branza. In schimb preferatul e iaurtul, dar si asta simplu, fara fructe amestecate prin el.
Am fost sambata la o piscina de bebei, tare i-a placut. Acum cand vede cadita cu apa chiuie tot. Si stropeste peste tot in jur, e tare entuziasmat de apa, mai mult ca inainte. Ieri am iesit la iarba verde, i-a placut pe acolo dar nu a vrut sa doarma decat f putin, abia am mancat, era sa venim acasa cu mancarea. Si nu am facut gratar, doar picnic, nici nu se punea problema de gratar ca vroia tot in brate.
Si Alex doarme mai mult in pat cu mine. As vrea sa-l dezvat dar nu-mi iese. Si e posibil sa plecam in septembrie un timp de acasa si acolo nu e patut iar cand o sa-l dezvat iar o luam de la capat. Asa patim si cand mergem la bunici, acolo doarme cu mine iar cand venim acasa e obisnuit cu mine si nu mai vrea in patut. Asa ca nu ma mai consum, daca reusessc sa-l dezvat bine, daca nu nu e o tragedie. Eu am dormit cu sora mea geamana in pat mult si bine si acum dorm si singura, si cu altcineva, nu am nici o problema.
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011
mirela2 spune:
buna fetelor
de data asta chiar imi dau demisia

ce bine era cu ei mici, unde ii puneam acolo stateau
acum................balamuc

mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monika_bt Ziua buna si de la mine! Vazut ca ati strigat catalogul si m-a prezentat...Cu netul mai greu la noi ptr ca suntem mai mereu afara si cand suntem in casa doarme fata si nu pot tasta ca o trezesc...asa ca doar cittesc , raspund in gand si gata. LMA bebeilor de azi, Eva si Alexia! Noi stam bine la diversificare.Pe primul loc sunt legumele pe care le haleste cu ochii mari si gura mereu deschisa, desi o fac mereu din aceleasi legume+o pic de ulei de masline....locul doi il are iaurtelul pe care-l papa de o saptamana, locul 3 cerealele dupa care plescaie la final,yami-yami si la urma sunt fructele pe care le mananca dar nu cu gura ei.Noi avem o masa de fructe dimineata, apoi un iaurt, dupa-amiaza supica + lapte completare cam la o ora si seara un bibe cu cereale. Noaptea se trezeste o data pe la 3-4 si trezirea este mereu la 6.30-7 cel tarziu. Cam asta e meniul zilei. De stat in fundulet stam doar sprijinite (desi am vazut la colegele de nastere ca deja stau bine), ne rostogolim tot patul si stam mult pe burtica....Adormim pe unde apucam:pat, scoica, masa de infasat...in toate pozitiile. O minunatie! Lavinia, sa-ti traisca nepotul! Cam asta e. Ma retrag c-a adormit mandra in patutul ei cu o mana pe papusa si cealalta pe ursulet! ![]() ![]() ![]() ![]() AMR:5 kg Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011) Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria. |
hello
monik de care iaurtel ii dai?? facut in casa??
noi inca nu am inceput cu iaurtelul. ma gandeam zilele astea sa incepem. carnita papati??
intre buburuzele noastre e o diferenta de 1 zi

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane Neata ![]() Aveti idee de ce strugurele este recomandat abia de la 12 luni? Al meu a mancat aseara vre-o cinci boabe, i-a placut la nebunie... Azi vroiam sa-i dau pepene rosu, vad ca si ala tot de la 12 luni... Eh, daca imi mai amintesc de ceva, revin... "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" "Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain." Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011) |
deoarece sunt laxativi,
noi am papat, dar ff putin din ambele fructe. boabele de struguri le-am scos semintele si curatat coaja si i-am pus in fructe. pepenele rosu i-am dat de la mine sa pape din felie. sugea zeama din felie.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
florintunde spune:
bUNA
sarumana de complimente
Da..E frumos la Lacu-Rosu.Avem 25 km de mers si tot nu ajungem numai odata la 5 ani
Mirelush;ce patisi mama?
..lasa sa fie rai..numai sa aiba sanatate
Blue night;
scumpa plimbareata bebe Diana
Roxx;miss ya
bine ai revenit!Ce balamuc pe capul tau cu Catalina
Vreau sa merg cu fifi la Sovata..SUNT SATULA DE BUCATARIE SI DE ASPIRATOR!
..chiar azi vroiam s-o tai..da m-am razgandit..merg in Weekend..macar 3-4 zile
La multi ani bebei de Lucia si Mica daria

Lorich spune:
Mirela fa cum fac eu cand simt ca-s de balamuc - bucura-te ca-s sanatosi, gandeste-=te ca-s alti oameni care ar da orice pt motani umblatori, frumosi si sanatosi... cum ar veni schimba perspectiva si lucrurile vor arata mai bine. 

Doloress spune:
Vazut poze faine, de BLUE_NIGHT si de TUNDE! Mai ce fetite frumoase si plimbate! 
BLUE_NIGHT - noi folosim bum Genius - astea pocket diapers:
http://www.enfantstylediapers.com/bumGenius-4.0-one-size-cloth-diapers-artist-series-5pack.html
Si flip:
http://www.enfantstylediapers.com/flip-cloth-diaper-day-pack-covers-and-inserts.html
Primele pe care le-am luat au fost kushies si nu imi plac deloc, dar le folosim si pe ele. Sunt prea bolfoase, ii lasa urme, mai au scapari, etc. Ca le-am luat dintr-un impuls de moment, fara sa ma fi documentat prea bine. I-am mai luat niste instertii din canepa, sa fie mai absorbante si liners din bambus, organice. Si gata, sper sa-mi ajunga vreo 2 ani de-acum inainte :-) Ca bum Genius si flip sunt marime universala. Au capse care se fac mai mari sau mai mici, in functie de copil.

Darius Alexandru (05.02.2011)