Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (433)
Raspunsuri - Pagina 17
papanash spune:
Ramonaiani, la mine virusii vin pe toate caile
dar nu se lipesc deocamdata. O fi de la casca de motociclist ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Buna dimi, poftiti la cafea, e tare, neagra, aromata !
La multi ani frumoasa printesa Yannisa, sa ai parte de bucurii multe !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
danuta36 spune:
Neata!
Papanasho,tare buna cafeluta,multumim 
La multi ani cu bucurii Yannisa!

Si Miru tot asa,ba vrea,ba nu vrea la gradi..presimt ca se lasa cu plansete in primele zile,asa ca ma asteapta bancuta si pe mine..
Adi,vroiam sa te intreb cat timp ai luat Primrose Evening??
O zi racoroasa sa aveti! 
carpatina spune:
La multi ani Yannisa! 
Fericirea sa-ti lumineze intotdeaua chipul! Sa fii sanatoasa si toate visurile sa ti se implineasca! 

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Carpatina, de ce nu-i zici ca o sa gaseasca acolo multe jucarii, prieteni vechi si parteneri de joaca noi, educatoarele care au incantat-o si au invatat-o asa multe lucruri anul trecut etc ? |
Aici fiecare an are alt educator, asa ca momeala asta nu e potrivita...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:

La multi ani printesa Yannisa!!!

Mara draga urarile extinse pe FB.
P.S>Suna ocupat, revin.
Yaia spune:
LA MULTI ANI, Yannisa Milena! Sa-ti fie viata frumoasa in continuare si s-o traiesti din plin, asa cum numai tu stii s-o faci, cu zambetul pe buze si cantecul in suflet!
Mara, sa-ti traiasca, cretulina blonda!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Carpatino,
, cum tii tu la mine si nu ma lasi sa ma plictisesc singura si nebagata in seama aici! Mersi!
La noi Alexia a plans putin in prima saptamana, cam 1-5 minute dupa ce plecam, din cauza ca nu erau educatoarele ei. Cum a venit educatoarea ei preferata, cum nu ma ami baga in seama si se ducea in brate la ea. La Tudor e mai greu, a devenit din ce in ce mai lipicios(de mine, nu de tata-su) si se mai smiorcaie uneori, ca cica sa stau cu el. Dar i-am explicat ca ala e serviciul lui si ne vedem dupa serviciul meu. Oricum, adora week-endurile, mereu ma intreaba daca e week-end. Cand e week-end, e mare bucurie!![]()
Si asa deci, pe FB sunt si virusi! Pai clar nu pun 'piciorul' pe acolo!
Multumim de urari, Alexia e bine, nu i-au gasit nimic (nu a mai facut febra si deci nu i-am mai facut analizele). In schimb, ieri a fost tare maraita si la gradi, si acasa. Pe la 6 dormea deja, am crezut ca noaptea vom juca poker amandoua, dar a dormit pana dimineata la 7!!! Sotu' cica 'se reface'.
Mama, ce bine mi-ar prinde si mie o 'refacere' de asta!
Mei, mie mi-e dor de un concediu!![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
ramonaiani spune:
virusii circula liber peste tot (vorba aia, doar e Uniunea Europeana). Important e ce linkuri deschizi tu. Se pare ca eu n-am facut alegerile alea bune
.
Ai mei sunt raciti. Eliza febra - azi a stat acasa, Daniel tuseste, noaptea de-abia adoarme, ii pun o tona de balsam de mirt pe piept pana poate da respire ca lumea.
La Multi Ani Yannisa!