Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (433)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Erina, si de la noi la multi ani cu sanatate si bucurii!
Te pupam tare!

Sunt in urma cu cititul. Andrei e cu varicela, luata de la tatal meu care a avut o recidiva si a facut zona zoster oftalmica:(. Si tocmai cand ne pregateam sa facem Varilix.

Yaia, sanatate Alexiei si un pup mare!

Maria creste, de 2 sapt sta in funduletz singurica, de o sapt zice tatatata non stop iar de ieri zice si mamama, ca sa nu ma supar !

Va pe toate cu mare drag si- mi lipsiti enorm! Sper s a- mi mai revin cu timpul!

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Erina, Roxali, Nana, multumim mult! Nu i-a gasit nimic doctorul, slava Domnului ca nu e otita, probabil ceva viral. Azi nu a mai avut febra deloc. Daca mai face febra in noaptea asta, de duce sa facem niste analize, avem trimitere. Sper sa nu fie nevoie!

Roxali, de ce nu ceri trimitere la un nutritionist? Sigur va poate ajuta!

Nana, ai simti ceva zilele astea? Ca te-am pomenit, m-am intrebat ce mai faceti, pe unde mai suneti!
Deja in fundulet Maria? Unde s-a dus timpul asa de repede?
Andrei cum e in afara de mancarimile de varicela?
multi, va imbratisez cu drag!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Yaia, raman io cu tine aici.. ca pe mine nu ma atrage FB... poate si unde sufar de o lipsa acuta de timp...

Sanatate piscutei, sa nu se mai intoarca febra!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Uf, Nana, tare greu trebuie sa-i fie tatalui tau cu ZZ... La Andrei o sa se duca repede, sper sa fie o forma usoara.

Bravo pentru Mariuca cea vorbareata!

=====================

Mergi la inceput

Mai e putin putin pana la 1 septembrie cand reincepe scoala... e timpul sa-mi vopsesc bancuta... ca ieri seara Ioana m-a informat ca ea nu mai vrea sa mearga la scoala

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Yaia, sanatate pisicutei!

Carpatina, mai este pana pe 1, asa ca are timp Ioana sa se razgandeasca!Si a noastra alaltaieri zicea ca abia asteapta la gradi, iar ieri a zis ca nu mai vrea!

Eu-s si aici si dincolo, mi-e mai la indemana sa pun poze acolo, ca le vad doar "prietenii"...

Mai avem si noi putin si incepem scoala, cam intr-o saptamana ne apucam de cumparaturi, cele necesare scolii. Alex al meu peste vara a crescut destul de mult, ii totul mic, s-a inaltat, piciorul a crescut. Olivia parca nu atat de tare, poate doar un picut.

Rox, ce faci, cum a fost testul la scoala?

Nana, bravo Mariei, deja e fetita mare, cum zboara si timpul asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Carpatina, mai este pana pe 1, asa ca are timp Ioana sa se razgandeasca!

nu trag sperante sa se razgandeasca.. ca o stiu consecventa ca maica-sa
si ma "lucreaza" bine de tot la moral.. imi zice "cand tu o sa pleci eu am sa am o fata trista si am sa plang, caci o sa-mi fie tare dor de tine"

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Dragele mele, revin .
Dupa ce-am capatat niste virusi si troiani (de pe Facebook?) de m-a luat barbata-meu la zor de mi-au mers fulgii , am actualizat antivirusii de la Microsoft si l-am rulat vreo 2 zile pe PC (Wow, ce-a putut sa gaseasca!), m-am hotarat sa dezactivez contul pe fb.
Revin la metodele noastre traditionale, forumul DC si flickr. Apropos, www.flickr.com/photos/21231089@N02/6073449340/in/photostream" target="_blank">asa aratau prichindeii mei in prima zi e gradi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Carpatina, de ce nu-i zici ca o sa gaseasca acolo multe jucarii, prieteni vechi si parteneri de joaca noi, educatoarele care au incantat-o si au invatat-o asa multe lucruri anul trecut etc ?

Din nefericire, toate cele 3 educatoare de la grupa Elizei au plecat anul asta. Una s-a mutat si celelalte 2 si-au gasit servicii mai bine platite. Oricum, ai mei, amandoi, s-au adaptat f bine si f repede la programul gradi. Dupa 3 luni fara copii - mie mi-a fost nitel mai greutz [:P].

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Multa sanatate bolnaviorilor !
Va pup !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput