Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Doamnelor, eu va servesc cu o www.newenglandfineliving.com/files/lemonade_recipes.jpg" target="_blank">limonada, vreti?

Ruxi, cum a fost pana la urma in concediu? Stiu ca aveai mari emotii. V-ati descurcat? V-a placut? Va mai duceti?
Chiar asa, ccare e crema pentru julituri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Multumesc de limonada,merge cu ea o portie de ras,am mai aruncat un ochi la "antologia umorului romanesc pe Dc",si ma simt prost sa rad de una singura.
Deocamdata 1 intamplare

Citat:
Sotul meu uraste din toata inima manelele, muzica populara si cantecele de petrecere, prin urmare, nuntile si botezurile sunt un prilej de mare frustrare pentru el.
Imi amintesc cu groaza de ultimul botez la care am fost, unde oamenii au exagerat rau de tot cu mai sus numitele. Stiu ca puneau in draci, pe langa multe infernale, si piesa renumita:"Unde e Targovistea". Sotul fierbea langa mine, eu ma prapadeam de ras cand, la un moment dat, dj-ul anunta a treia oara aceeasi piesa, iar cand ajunge fata la refren:"maicuta te-as intreba/unde e Targovistea" il aud pe al meu rabufnind sonor, exasperat:"In Dambovita-n...mea!".

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mie imi place de patania cu tipa care s-a jurat ca nu mai face pipi in tufisuri cu geanta pe umeri si mai e una cu "Saru'mana parinte"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Mie imi place de patania cu tipa care s-a jurat ca nu mai face pipi in tufisuri cu geanta pe umeri si mai e una cu "Saru'mana parinte"

Mamica unui buburuz
Le stiu
Si aia cu "decoracion madame,decoracion" e tareAm ras cu lacrimi

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!
Eu, astazi am ratat si cafeaua si limonada, pt ca am plecat dis de dimineata cu Justina la dr sa-i facem radiografie.
Nu are absolut nimic, nici rahitism..a consultat-o dr ortoped, masurat picioarele..pusa sa mearga.
Ne-a zis sa o lasam sa mearga desculta.
Am vb cu dr pediatru si ne-a zis ca putem sa-i dam Tonotil N (si dansa ii da la copii ei),(multumesc mamicii anamariam79, te si te imbratisez ) 3 luni, 10 zile/luna, si Ca (deoarece nu i s-a inchis fontanela si nici in picioare nu are putere ca sa mearga) + vit D3 (care i-o dadeam).
Ii trosnesc picioarele (acel clic care s-a auzit cand i-am facut controlul) de la deficitul de Ca.
Iar pliurile sunt asimetrice dar n-au nici o legatura cu displazia de sold, in cazul nostru.

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy
eu eram una dintre "nebunele" care citesc pe internet despre rahitism si aveam impresia ca coastele Sofiei sunt evazate, vreo 2 saptamani nu am putut sa dorm pe faza asta pana m-am dus la pediatrul ei care este un om dintr-o bucata : ii zic , are coastele evazate ( nu are rahitism ??? intreb eu panicata ) si ca pliurile de la picioare nu sunt tocmai egale ? Mi-a zis ca sunt cu capul, sa nu mai citesc prostii pe internet ca daca avea nu statea el asa de linistit si mi-a demonstrat si ca fata are piciorusele egale si nu unul mai scurt si unul mai lung .

N-am avut ce face si am dat si eu o cautare despre displazie. Si-am citit cum ca, daca afli m tarziu ca are displazie si copilul are m mult de un an, se rezolva chirurgical si ca va purta o tija toata viata.
Iti dai seama ca m-am ingrozit. Tremuram toata, nici nu puteam sa m mananc..abia asteptam sa se faca Luni sa mergem sa-i facem radiografia.
Sotul incerca sa ma linisteasca, ca nu e cazul nostru.
Asa ca mai bine nu mai citesc pe net, las sa aflu rezultatul la fata locului..ca altfel innebunim daca citim..iti faci fel de fel de ganduri.
Cam atat.
Noapte buna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput

Neatza fetelor!
Cafelutza e gata!
Alina-ma bucur de vestile bune! Recuperare rapida!

Eu sunt supi ca nu mai pot pleca in weekend la Veliko Tarnovo. Trebuie sa ma limitez cu ceva in tara. Aveti ceva recomandari unde am putea merge pt un weekend? Eu ma gandeam la Sibiu. Are altcineva alte propuneri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Neata si de la noi!
Alina, ma bucur f mult pt vestile bune cu care te-ai intors de la dr. Nici noua nu ni s-a inchis inca fontanela, dar pana la 2 ani mai este timp.
Nico, eu am o slabiciune pt Sibiu (acolo mi-am petrecut majoritatea vacantelor de vara), asa ca ti-l recomand. In 2007 am fost in Rasinari, la o doamna ce gatea demential. Aveam si desert facut in casa. Sa nu mai zic de visinata, afinata, zmeurata(din partea casei).
o alta varianta ar fi la salina......dar in afarade vizitat salina si lacul de gheata(parca asa se numeste) nu ai ce face. Sau in aceeasi varianta ar fi Sarata Monteoru ( au si strand cu apa sarata). Depinde si de vreme.
Pup si o zi frumoasa!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Neata!
M-am tinut dupa mirosul de cafea
Alina ma bucur mult ca problemele voastre sunt rezolvabile
Nico depinde unde vreti sa mergeti,daca vreti sa fugiti de Bucuresti in salbaticie,sa va auziti numai gandurile,puteti merge la www.turismland.ro/wp-content/uploads/2010/04/Lacul-Scropoasa-630x472.jpg" target="_blank">Scropoasa,sau Pestera(zona Moeciu),daca vreti tot in oras,Sibiu e o varianta buna
Daca va intrebati ce prostioare mai face Sebi,uite am fost aseara in Bricostore,in timp ce noi ne uitam pe un panou cu monstre de culori,el se juca linistit cu un trafalet(era langa piciorul meu)cand...POC..a varsat o cutie de 5 kg de vopsea.S-a albastrit si el,si eu si masina,am platit si vopseaua,70 lei degeaba..n
u-mi pare rau..e o poveste amuzanta de povestit nepotilor...imi pare rau mai mult de sandalutele gen adidas care s-au dus naibii si le-a purtat doar de cateva ori si speram sa ne scoata din vara

Mergi la inceput

Multumesc pt sugestii, acu sa vedem daca mai plec ca-mi ajunge si copilul acasa si mi-e asa dor de el...

Lasa, Cris, bine ca nu a varsat cutia in masina! Oricum le-ati dat de lucru celor de la Brico...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neata!
M-am tinut dupa mirosul de cafea
Alina ma bucur mult ca problemele voastre sunt rezolvabile
Nico depinde unde vreti sa mergeti,daca vreti sa fugiti de Bucuresti in salbaticie,sa va auziti numai gandurile,puteti merge la www.turismland.ro/wp-content/uploads/2010/04/Lacul-Scropoasa-630x472.jpg" target="_blank">Scropoasa,sau Pestera(zona Moeciu),daca vreti tot in oras,Sibiu e o varianta buna
Daca va intrebati ce prostioare mai face Sebi,uite am fost aseara in Bricostore,in timp ce noi ne uitam pe un panou cu monstre de culori,el se juca linistit cu un trafalet(era langa piciorul meu)cand...POC..a varsat o cutie de 5 kg de vopsea.S-a albastrit si el,si eu si masina,am platit si vopseaua,70 lei degeaba..n
u-mi pare rau..e o poveste amuzanta de povestit nepotilor...imi pare rau mai mult de sandalutele gen adidas care s-au dus naibii si le-a purtat doar de cateva ori si speram sa ne scoata din vara

de aici de unde sunt iti zic din partea lui bibi
OCHIIIIIIIIIIIIIII SI BAIATUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU'

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +25

Mergi la inceput