Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu30 spune:
Neata !
multumim de cafea, sunt la a 2-a deja ![]()
noi ne-am intors din concediu joi seara, si acum iar fac bagaje, asa m-am saturat , azi plecam iar o sapt.
vroiam sa zic legat de medicamentele de dus in concediu ca eu am dus minimul necesar, ceva antitermice sup., nurofen susp in caz de eruptii dentare, si cate o crema pt julituri, una pt. echimoze, una cu antibiotic, pudra baneocin, vigantolul, ceva plasturi si cam atat.
M-am bazat ca in caz de ceva probleme iau de acolo, si nu imi pare rau, acum depinde unde mergeti ca daca mergeti in strainatate acolo e mai problematic cu medicam., noi am fost in Mamaia si acolo am numarat eu 8 farmacii pe langa care am trecut.
Si noi am avut probleme cu ochiul stang al Mariei din prima zi in care am ajuns , si i-am luat de acolo Tobrex.
In ceea ce priveste mancarea nu am dus nimic de-acasa, am cumparat de-acolo LP si borcanele, fructe si le-am dat si nu-mi pare rau ca nu m-am dus sa le fac ca si asa abia ne-a ajuns timpul, ca tot dus esti toata ziua, am dus doar incalzitorul de bib. si biberoanele, 2 boluri si lingurite.
si week-end frumos !
Ioanact spune:
Buna!
Ruxi ati fost in Mamaia? Daca stiam poate ne vedeam.
Am vazut pozele pe facebook. Tari dragalasi si scumpi sunt copii tai.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA! 
remy_mv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Neata ! multumim de cafea, sunt la a 2-a deja noi ne-am intors din concediu joi seara, si acum iar fac bagaje, asa m-am saturat , azi plecam iar o sapt. vroiam sa zic legat de medicamentele de dus in concediu ca eu am dus minimul necesar, ceva antitermice sup., nurofen susp in caz de eruptii dentare, si cate o crema pt julituri, una pt. echimoze, una cu antibiotic, pudra baneocin, vigantolul, ceva plasturi si cam atat. M-am bazat ca in caz de ceva probleme iau de acolo, si nu imi pare rau, acum depinde unde mergeti ca daca mergeti in strainatate acolo e mai problematic cu medicam., noi am fost in Mamaia si acolo am numarat eu 8 farmacii pe langa care am trecut. Si noi am avut probleme cu ochiul stang al Mariei din prima zi in care am ajuns , si i-am luat de acolo Tobrex. In ceea ce priveste mancarea nu am dus nimic de-acasa, am cumparat de-acolo LP si borcanele, fructe si le-am dat si nu-mi pare rau ca nu m-am dus sa le fac ca si asa abia ne-a ajuns timpul, ca tot dus esti toata ziua, am dus doar incalzitorul de bib. si biberoanele, 2 boluri si lingurite. si week-end frumos !Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Ruxi, ce crema ai folosit pentru julituri?
NicoletaB spune:
Neataza fetelor!
Cafelutza e gata!
Cris- chiar mai are 7 frati? bateti filmul 7 neveste pt 7 frati! (mi-a placut la nebunie filmul si-l revad cu drag de cate ori il difuzeaza pe TCM)
Cu credit, cu construit in casa soacrei, cam nasol, o sa apara discutii, mai ales daca are si asa multi frati... Dra, voi stiti mai bine si bafta in ce vreti sa intreprindeti!
Remy- la bulgari mergem si noi, dar plecam pe 10 septembrie. Eu am luat din carrefour un rucsac foarte chic termoizolator. Nu o sa iau decat cate un borcanel de mancare pt drunm, restul banane caci nu fac asa mizerie in masina, rondele de orez, biscuiti. In rest sper sa ma descurc cu ce ofera bulgarii la masa.
O zi frumoasa! A venit si ultima luna de vara.... Cand o fi trecut timpul......
cris_09 spune:
Neata!!
Multu de cafea,m-am lasat de orzo,nu ma tinea suficient de lucida
,am revenit la prima dragoste,13 in 12![]()
Da,sotul are inca 4 frati si 3 surori,neam mare dar deloc unit...aiurea
Sorana,in ce colt al lumii mai sunteti?
Pe voi va plateste cineva sa va plimbati atata?
(m-as baga si eu,nu de alta
)
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
cris_09 spune:
Ce le mai dati de papa copilasilor,de dimineata?
Noi fructele le consumam ca si gustare intre mese,iar pt mic dejun sunt mereu in pana de idei.
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
R.Cata spune:
Neata si de la noi!
Si noi plecam la bulgari, pe 28 august. Am auzit pareri impartite referitoare la mancare si la servicii. Unii erau multumiti cu mancarea oferita, altii au spus ca nu puteau sa dea nimic copiilor din mancarea de la hotel. Noi mergem in Elenite, am inteles ca este o statiune mai noua. Sa speram ca va fi bine.
Acum mergem la masa si apoi afara.
O zi frumoasa!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
r_ocsy spune:
Neata !
Multumim de cafea Nicoleta, sunt la a doua deja ( eu care nu beau cafea
) dar am o stare de somnolenta , cred ca de la vreme ... Sofia la fel,
de la ora 10
.
Cris : noi dimineata suntem tot pe lapte ( fel principal ) .... iar cand stam noi la masa mai primeste si ea o feliuta de sunca, cascaval,o feliuta de paine cu unt si dulceata/miere, fulgi de porumb, omleta .... deci, doar pentru rontaiala, nu suntem inca la mic dejun propriu zis, atat cat sa aiba ocupatie si sa mancam si noi linistiti
.
Noi am fost sambata la nunta si am lasat-o pe mandra la bona acasa peste noapte , a fost super cuminte. Ma gandeam ca se va trezi noaptea sa ma caute, fiind in casa noua dar s-a multumit sa o gaseasca pe Mihaela
. Ieri am fost rupti de oboseala ca am profitat de o noapte linistita fara copil
iar asat mica era plina de energie, ne-am tarat cu schimbul dupa ea prin casa
.
Ma duc sa vad ce imi face ciorba !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
NicoletaB spune:
Noi am mai fost, dar am avut doar 2 mese, caci restul am batut litoralul bulgaresc in lung si lat, ca deh nu stam la plaja! Si am fost foarte incantati. Deh, acum depinde si de felul omului, ca mai dai si de d-astia care acasa mananca numai paine cu gem si la AI se rup in pretentii. cand am fost eu se gasea pt toate gusturile. Pe reviewurile despre hotelul nostru am gasit numai de bine.... Vom vedea la fata locului... O carne la gratar , branza si legume pt copil in mod sigur gasesc....Daca el e satul, ma satur si eu cu el...
Noi mergem la Sunny Beach acum. Vreau sa revad Nessebarul...