Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Remy, cred ca ma confuzi. Si Miru e tztz dependenta.
Nana, eu vreau sa o alaptez pe d-soara pe toata durata sarcinii, iar apoi sa incerc un tandem. Dar sa vedem ce vrea si ea. O sa mai vb si cu un consultant LLL.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Cata scuze, am zis eu ca sa nu te confund...Reallaura a intarcat-o pe Ilinca, am gresit.

Wow ...succes in alaptarea in sarcina si apoi in tandem. Sunt tare curioasa sa ne impartasesti si noua experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Mercic Remy!
Va doresv o seara placuta. Eu am programare la gine. Am fluturasi in stomac.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

remy_mv ardei umpluti cu :
ceapa si morcov "calite", adica lasate la inabusit cu apa si ulei,. apoi ciuperci, orez si la final rosii(plus condimente sare, piper,cimbru)
am umplut ardeii si i-am pus in cratita la fiert cu apa
in apa am adaugat si amestecul de mai sus, belnduit insa,(am mai adaugat o rosie) ca sa ii dea consistenta de sos
in ardeal nu prea se gatesc ardei umpluti la cuptor ci ciorba de ardei umpluti
la sfarsit se adauga patrunjel
rcatafelicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!! scuze ca nu te-am felicitat inca...m-am "imflamat" la gandul dr de familie...nu stiu de ce sunt asa de inversunata
unde gasesti consultanti lll? am o prietena ce alapteaza si a ramas gravi(isi doreau) iar dr gine a spus ca e dificil de pastrat sarcina in timpul alaptarii...din cauza hormonilor
ce vesti ne aduci de la gine?
eu inca nu am menstruatie si nici insarcinata nu sunt..deci nema ovulatie
habar n-am ce o sa fac...nu am nici un gand sa-l inscriu pe Matei la cresa, nu are cine ma ajuta, trebuie musai la 2 ani sa ma intorc la serv...traiesc pe alta planeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Cata sa vii cu vesti bune de la gine!
Si "babele" zic ca daca esti gravida nu mai e bun laptele,nu mai vrea sa suga bebe,ca isi schimba gustul,se acreste,daca il pui la fiert se strica(asfel vezi ca esti gravi),dar eu cred ca sunt baliverne,sora mea era insarcinata in 3 luni,nu stia,si alapta nestingherita

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Stiti expresia " m-am dus bou si am venit vaca". Cam asta mi s-a intamplat mie. Eu imi facusem programare cu gandul ca are si ecograf. Cel putin in prima sarcina, la clinica unde mergeam, imi facea ecografie tot timpul. Pe cd aici nici macar nu era un ecograf in cabinet. Doar m-a consultat manual si mi-a luat niste anz. Pt ecografie trebuie sa-mi fac alta programare.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Veronica, in buc este un consultant LLL. O cheama Roxana Dudus si are si un site "mami, alapteaza-ma". Poate prietena ta sa-i dea un mail si s-o intrebe dc stie si alt consultant LLL in tara.
Eu am deschis un subiect si la "Alaptare" tot pe aceeasi tema si mi-au raspuns fete care au alaptat toata sarcina.
Cris , m-ai amuzat cu ce zic "babele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Neata! Cris nu s-a trezit sa ne dea www.ilovecoffeebook.com/images/clip_image092.jpg" target="_blank">cafeaua, asa ca o dau eu.

Inca nu am energie sa mai scriu si altceva, revin mai tarziu.

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Neata!
Eu sar peste cafea, nu consum. Am baut un ceai de tei si soc.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani Dienutza!

Imi pare rau ca am ratat cafeaua,dar a fost prea frumos afara ca sa o beau in fata PC-ului,am servit-o afara in adierea vantului privindu-l pe Sebi cum se dragaleste cu catelul

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Si noi stam cat m mult afara, mai ales cand e soare.
Azi noapte am avut-o "alba", iar a inceput sa se trezeasca des si nici ziua n-a prea dormit m bine.
Abia in seara asta la culcare , cand am dat-o cu Calgel am descoperit un coltisor de masea, iesit jos langa primul canin.
Ce maraita e si ce nervisori are daca nu o lasi unde vrea ea.
In seara asta i se pusese pata pe o bicicleta. S-a jucat cu ea, dar la un mom dat mamica urma sa plece cu baietelul.
Apoi au urmat urlete, apropae ca se dadea cu fundul de pamant.
Nici in brate nu m vroia, nici in picioare ~ apropo de picioare, afara ii place sa mearga f mult , bineinteles de-o manuta sau un degetel.
Ieri a descoperit scarile de la primarie si le-am tot urcat si coborat.
Va las doua filmulete (de curand a descoperit ca poate sa se ridice in picioare si in tarc):
www.youtube.com/watch?v=QLuOLg96sS0" target="_blank">Primul si
www.youtube.com/watch?v=Rv2ykg6yH9E&feature=related" target="_blank"> Al doilea.

O seara placuta!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput