Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
de aici de unde sunt iti zic din partea lui bibi OCHIIIIIIIIIIIIIII SI BAIATUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU' Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatosFlorin 18 ani si +25![]() |
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
Ioanact spune:
Buna!
NicoletaB, R.Cata multumesc! 
Nicoleta o prietena a fost de curand la Sibiu. Ei i-a placut, aer curat..
Cafea in postul acesta nu mai beau, incerc sa tin acest post.
In alta ordine de idei, de cand a inceput sa se ridice Justina in patut, cand o punem sa doarma (desi e rupta de oboseala) se ridica in picioare si maraie. 
Am zis ca ieri si alaltaieri am fost plecati, a obosit..dar azi n-am m fost plecati.
Cred ca maseaua o chinuie, i-a iesit doar un coltisor. Am dat-o cu Calgel s-a linistit si-a adormit.
Sa vedem sapt viitoare cum se va descurca tati cu socrii. Eu merg sa m stau cu mama, se simte din ce in ce m slabita. ![]()
O zi buna!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA! 
R.Cata spune:
Neata!
Eu iau un ceai.
Nico, te-ai hotarat dc mai pleci in we undeva?
Papadia mea nu s-a sculat inca. Cred ca azi ne vom limita la locurile de joaca din apropiere.
Pup si o zi buna!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
NicoletaB spune:
Oau, cat doarme!
O las pe weekendul viitor caci mi se intoarce fecioru' acasa si prefer weekendul sa-l petrec cu el.
R.Cata spune:
Nu tot timpul. De obicei 8.20 - 8.40 e ora ei de trezire.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
NicoletaB spune:
Pt noi tot tarziu e!
Noi la 6 avem chef de joaca, asa ca orice incercare de a-l readormi esueaza...
n_a_n_a spune:
Salutare la toata lumea
!
Alina, ma bucur tare, tare mult ca Justina nu are problemele "observate" de pediatru
!
Cata, asa planuiesc si eu: alaptare in sarcina si apoi tandem, daca va vrea piticuta mea
. Noasoala faza cu consultatia fara ecograf...
Noi am fost la tara, la nunta si a fost super, in sensul ca ne-am adunat toti, asa cum n-am mai fost de ani de zile, de cand ne-am imprastiat peste mari si tari. Am luat-o si pe Adelina cu noi, la petrecere, si la zece si jumatate am trimis-o acasa cu mama. A fost aiurea ca a adormit pe masina, in drum spre casa, iar cand i-a dat mama pijamaua s-a trezit si s-a pus pe plans, asa ca pe la unsprezece m-am trezit cu ele in pijama, dupa mine, la restaurant. M-am dus cu ele acasa, am adormit fetita si m-am intors. Am stat cu ochii pe telefon ca pe butelie, pana cand mi l-a luat Florin. Ne-am intors acasa pe la cinci, iar mama mi-a zis ca s-a trezit pe la trei, i-a dat suzeta, a leganat-o putin in brate si s-a culcat la loc; a dormit pana pe la sapte jumate. Dimineata a "preluat-o" mama, insa dupa o ora a venit sa ma cheme, ca piticot a refuzat sa manance de la ea. Oricum, eu sunt multumita de cum a decurs prima noapte una fara cealalta
.
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
n_a_n_a spune:
Sunt foarte speriata ca Florin are varicela, desi a facut in copilarie, vad ca a luat-o din nou, de la o colega de serviciu. Nu-i prima data cand aud de varicela facuta a doua oara; verisoara mea cea mica a facut de doua ori, la fel si un alt verisor de-al meu. Ce ma sperie e ca o sa faca si fata, si taman peste doua saptamani cand ar trebui sa erupa trebuie sa mergem la mare. Si daca sar peste concediul asta, ajung direct la nebuni
. De cand am ramas gravida n-am mai fost nicaieri, si am nevoie de o schimbare de decor ca de aer. Si mai tare ma sperie gandul ca poate sunt insarcinata, si am ovulat exact inainte de eruptia lui, deci era deja contagios. Oare se poate ca spermatozoizii sa-i fi fost afectati de varicela? Daca fac si eu boala si sunt insarcinata?! Eu am avut varicela la 17 ani, si a fost crunt; eruptia nu a fost grava, insa am facut complicatii - o eruptie herpeto-zosteriana pe fata si pe gat. Si oricum, se pare ca faptul ca am avut varicela nu-mi garanteaza ca nu mai fac... Pentru prima data in viata mea ma rog sa nu fiu gravida
. Si daca fac boala, minim trei luni nu am voie sa raman insarcinata
.
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
NicoletaB spune:
Nana- nassoala faza cu varicela. Eu stiu ca varicela 2 nu mai e asa puternica ca varicela 1. Tu deja ai facut varicela si poate ca esti imunizata la ea mai bine ca sotul. Vorbeste cu un medic de familie/ginecolog. cea mica a facut ROR, nu? Deci ar trebui teoretic sa nu ia virusul

si
+25