Prichindei nazdravani 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Gherman_in spune:
Poftiti la
,azi avem ciorba de pui,inacrita cu bors,ca la Moldova,si ciulama cu ciuperci proaspete
,o bunatate.Inca aburesc,abia ce am oprit aragazul![]()
toate randunicile,Ai retinut bine Doinita,era,de fapt a calcat-o masina
alina_satena spune:
Tatiana eu spun prezent la mancare maine eu voi face un pilaf sarbesc cu chiftele sper sa si reusesc.
Astazi trebuia sa dau k aspiratorul pe holuri si s afac curat in baie dar voi face cat va dormi pitik.
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Poftiti la ,azi avem ciorba de pui,inacrita cu bors,ca la Moldova,si ciulama cu ciuperci proaspete ,o bunatate.Inca aburesc,abia ce am oprit aragazul toate randunicile,Ai retinut bine Doinita,era,de fapt a calcat-o masina![]() tatiana |
Sarut mana pentru masa
!Ma intereseaza si pe mine de mierea de albine cu catina. Ai gasit produsul deja preparat la Apicola? Imi dai si mie mai multe detalii referitor la administrare, cantitate, perioada...
? 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Da, ...eu ii dau catina cu miere de cand avea 1 an. Azi am luat catina (bobite) din piata, o spal apoi pun 1/3 boabe si 2/3 miere si primeste piscotica o lingurita pe zi...chiar 2...ca asta-i place![]()
doinita_g spune:
Ati dat la copii ulei de cod?
Prietena mea, medic cu 2 copii, mi-a recomandat produsul asta...
http://www.secom.ro/ulei-de-peste--rahitism--afectiuni-osteo-articulare-la-copii--childlife--produse-pentru-co-0
si cred ca o sa-i dau din sept - pana in aprilie in loc de vigantol...ba cred ca o sa iau si eu![]()
nyny spune:
Tatiana a mai ramas ceva si pt mine. Mi-e o foame de lup. Am fost acasa la pranz sa mananc si uite ca n-a vrut deloc(mancarea) sa intre in stomac
... ma doboara grijile
.
Doinita despre uleiul de peste in general stiu ca este foarte bun. Sa caut si eu catina pe piata sa o incerc pe mandra mea
.
Alina ce frumos din partea sotului tau sa te ajute
. Vezi, pana la urma cat de putin ne trebuie ca sa fim fericiti? Un gest atat de mic poate sa conteze atat de mult
. Ma bucur mult pt voi. Sa mergeti tot asa
.
Mariana
sorry de maseaua rupta. Du-te si dai in cap stomatologului cu ea
.
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Nyny imi pare rau ca ai probleme sa dea DD sa ne mearga mai bine.
Fetelor am si eu o intrebare ati cu,parat vreodata bijuterii sau cosmetice handmade si homemade(ma refer la cosmetice)
Sa imi spuneti ce parere aveti despre ele.
Va rog sa ma ajutati cu pareri.
doinita_g spune:
Nyny
eu iar is defazata
...ce s-a intamplat? de ce esti ingrijorata?

La noi vin moldovenii din Basarabia cu astfel de produse: afine, catina, alune de padure, seminte de tot felul ...si Alexia e clienta 'fidea' la o doamna
...care ne aduce catina si-n decembrie.
Oricum eu ii pregatesc borcanele suficiente
(anul trecut chiar am pus ceva mai multa catina...adica aproape juma-juma) ca cererea e mare![]()
Poti sa-l incerci si pe Davidutu...daca serveste miericica...
Alina am admirat creatiile tale, sunt deosebite BRAVO si sa dea DD sa ai tot mai multi clienti

Maine o duc si eu pe piscotica la medicul de fam. ca de sambata tuseste putin (are si ceva secretie) si nu vreau sa se transforme in ceva mai naspa.
Gherman_in spune:
Mariana,m-a salvat Doinita cu reteta
,eu doar am primit borcanu cu miere+catina de la soacra.L-am tinut destul de mult,nu l-a folosit nimeni,m-am gandit sa le dau fetelor,cred ca rau nu le face.
Nu stiu Alina,nu am auzit pe nimeni de produse,cel putin aci ,in zona.Era tare fain daca ajungeai la Sighisoara in we trecut,sigur vindeai multe produse.
somn usor.Maine lipsesc de la cafea,tund iarba vecinii
,da..vad eu cum fac sa mai arunc o pupila si pe la voi