Prichindei nazdravani 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Alina, multumesc pentru fresh !

Va las o melodie cu www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UNoouLa7uxA" target="_blank">Jewel.

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Unde ati disparut fetelor ?
Nu prea ati fost vorbarete astazi .

Mi-am expediat cupilu' la parc si eu ma pregatesc sa incropesc ceva pentru cina!

Va doresc o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

,am culcat bombele,si iaca is la calculici.Iarina a adormit la ora20 punct,cand ma bucuram mai tare ca sunt solo(tat-su era cu Daria ci noua in curte),iaca se trezeste si Iarinoiu si zdup afara la bitoacla si ea,in pijamale si cu slapi.Si ne-au tinut asa pana la 22.Si inainte sa doarma cerea bitoacla.Sa vezi sou la noapte.

Multam Mariana,Nyny de intrebare.so_acra e foarte mine,maine ii da drumul din spital.Cand am fost duminica la ea,m-a bagat dupa perdeasi a inceput frate sa ma pupe,ca mai avea putin si ma albea de tot.Si ca ma iubeste,si ca a crezut ca moare si eu sunt suparata pe ea si.Am schimbat rapid vorba si..tusti de dupa perdeaSa o cred...sa nu o cred...,dar eu cand m-am ars odata,suflu si-n iaurt.Nu stiu ce sa zic,o las asa cum a picat,deocamdata.
Saptamana asta,cred ca de vineri,e sarbatoarea padurenilor,la noi,la Poenita Voinii,spectacol folcloric,etc.Mergem si noi.Iar saptamana aviatoare plecam in Moldova,si stau numa eu cu bombele cat ne-o tine balamaua,cred ca pana incepe Daria gradi.
ma duc,ca ma asteapta randunoiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

N-am mai intrat pt ca dupa-amiaza am lasat laptop-ul la serv si am venit acasa. Program obisnuit: scos copiii in parc, hranit, spalat, culcat... si acum ma duc sa bag si eu un somn ca maine o iau de la capat.

Tatiana ma bucur ca isi revine soacra. Bine ca nu a fost mai grav. Poate s-a activat ceva in mintea ei si intr-adevar si-a dat seama ca viata e prea scurta si nu merita sa o irosesti cu rautati gratuite.

Ma retrag la . Vb maine la cafea.

Noapte buna.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Buna de dimineata !

Poftiti la irish coffee si ceaiuri antistres!

Tatiana, bine ca nu a fost mai grav, inca o data sanatate soacrei tale. In privinta reactiei...poate s-o fi "trezit" la realitate, oricum "naravul din fire n-are lecuire". Deocamdata e in centrul atentiei...vei vedea mai tarziu daca s-a schimbat ceva.... Si eu sunt patita... si prefer sa o tin la distanta, e mai bine asa.
In privinta atomicelor , nu se dezmint, bine ca stati la casa...

Va doresc o zi excelenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Am fost in Bucuresti si ne-am intors aseara...de asta n-am intrat!
Sunt varza de obosita dar sper sa-mi revin incet, incet acasa
Mariana, bine ai revenit!Vad ca te-ai distrat ...de minune la mare, si te-ai relaxat!
Tatiana, am citit in zig-zag...si am retinut ca so_acra are pbs? Multa sanatate si ...cine stie, ce schimbari surpriza apar
Nyny, Alina, Magda
Discordia...mai esti pe receptie?

Am inceput de ieri sa-i dau Alexiei bronhovax si colostrum...sa vedeti ce figuri frate...colostrum are gust de lapte praf...si-i vine sa dea la peste cand il simte, ea n-a servit nici o lingurita de lapte praf...Oi vedea ce-oi pati doua luni...dar tb sa le ia
si o zi placuta!
Aaaaa...si azi n-avem apa deloc in minunatul nostru oras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza ...

Mariana ma servesc si eu cu o cafelutza de la tine. Te-ai mai odihnit?

Doinita welcome back. Eu diluez praful ala (colostru) in foarte putina apa (5-10 ml), pe urma il trag cu seringa dozatoare si il dau cumva intre masele si obraz.... in fine, nu ma pricep prea tare la explicatii d-astea, dar ideea e ca aluneca direct pe gat si nu-i mai simte gustul.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor spun si eu prezent la cafea.
Sunt un pic cam demoralizata deoarece ieri am fost la privegiul unui prieten care a murit intr-un accident de masina.
Sper sa trec si peste asta.
Astazi mai am ceva de facut si sper sa termin rpd.

Mergi la inceput

Doinita, bine te-am gasit ! Odihna placuta!

Nyny, sunt pe drumul de refacere !

Alina, condoleante pentru pierderea prietenului tau!

Mi s-a rupt o bucatica din maseaua pe care am tratat-o luna trecuta .

V-am pregatit cate un pahar cu apa tonica si lamaie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Multumesc Mariana,eu as dori doua pahare.
Mai am putin si incerc sa imi termin si treaba ptr k vreau sa imi mai postez ceva pe blog.
Ultimele mele creatii ,m-a ajutat si al meu sot la fotografiere

Mergi la inceput