Prichindei nazdravani 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Heeei, fetelor... stati linistite, n-am patit nimic.Ziceam asa ca ma doboara grijile astea de zi cu zi nu ceva anume. Stiti cum e... te mai ajunge oboseala cateodata... e o perioada foarte incarcata da' nu ma las eu asa usor. Imi dau 2 palme peste fata si imi revin instant. Si daca as vrea nu as putea sa cad pt ca trebuie sa stau batz sus pt copilasi.

Alina sunt foarte reusite creatiile tale. In general imi plac chestiile astea mai deosebite. Despre produsele cosmetice(homemade) nu stiu ce sa-ti zic, n-am incercat niciodata.

Doinita sanatate multa Alexiei. Bine ca o iei din pripa, poate scapa repede de problemutze.

Tatiana.

Mariana nu prea ai venit cu chef de de la mare. Esti bine?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Va invit sa savurati cafelute proaspete cu aroma imbietoare pentru o dimineata mult mai placuta si o zi mai senina . Am pregatit de asemenea ceaiuri cu lamaie si fresh-uri din fructe exotice.

Doinita, sanatate piticei ! Eu n-am gasit catina in piata . Am luat sirop de catina.

Nyny, n-am nimic mami ! Doar ca e omu' acasa si nu am "loc" la computador .
Orice-ar fi capul sus mami . Sa-ti dea DD putere!

Alina, ref. la homemade-uri, in zona noastra sunt comercializate in piete (si nu prea se inghesuie lumea sa cumpere). Vanzare mai buna au doar in perioada sarbatorilor (martie, zile onomastice).
Te felicit inca o data pentru lucrurile minunate pe care le faci cu pasiune .

Tatiana, ti-am pregatit si tie un ness pentru mai tarziu . Stiu ca esti in tunsori de ierburi si n-ai timp sa bei cafeluta de dimineata cu noi .

Va doresc o zi buna !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor va multumesc ptr cafea chiar am nevoie,dp scandalul care l-a facut al meu tata vitreg aseara,a venit politia,ne-a dat afara din casa am dormit la soacramea.
A fost fff.urat s-a speriat copilul a fost ceva de cosmar.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor va multumesc ptr cafea chiar am nevoie,dp scandalul care l-a facut al meu tata vitreg aseara,a venit politia,ne-a dat afara din casa am dormit la soacramea.
A fost fff.urat s-a speriat copilul a fost ceva de cosmar.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Doamne, Alina, ce spui tu acolo ? Ma doare sufletul cand vad prin ce treci tu si Delia . Nici nu stiu ce sa mai spun, nu ai nici o posibilitate sa plecati toti trei si sa traiti linistiti in alta parte ?

Offf, Doamne !

Mergi la inceput

Momentan nu,dar trecem noi toti trei si peste astaapoi knd facem rost de bani ne vom muta cu chirie k nu imi pot lasa copilul sa fie traumatizat de un asemenea om.
Sotul meu saracu s-a saturat de cate ori a asisitat la asemenea scandaluri.
bine macar ca am avut unde sa dormim.
Va multumesc ptr ajutorul vostru si sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Fetelor sunt si eu pe aici!
Alina chiar e foarte nasol ce pove tu acolo, chiar tb sa aveti cuibusorul vostru ca sunt pb mari se pare

Nu stiu ce mai vroiam sa spun...sunt cu 1001 pb pe cap (de la serv) si sunt lasata asa balta...desi n-am fost instruita, tb sa fac niste chestii care pp mare responsab

Aaaa...da! Aseara a gatit omu' meu...ciorbita de curca cu legume multe si...mancare de praz cu masline (nu mai servisem, dar a fost delicioasa...s-a bagat si Teo)

Si...ni s-a aprobat refinantarea...tb sa ajung iar la banca
Mariana, hai la Galati la catina!
Azi am mai luat si pt alta colega

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mai era ceva...
De 2 zile nu avem apaaaaa...ma simt super, mega imbacsita!
oricat am carat cu bidoanele...este insuficient

Mergi la inceput

Doinita capu sus si toate se rezolva crede-ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Ia sa ma prezint si eu la cafea, Mariana.

Alina aveti grija de voi. Urata situatie... pacat ca trebuie sa asiste si Delia la asfel de faze. Sa va ajute DD sa va mutati si voi intr-o casuta a voastra.

Doinita super ca s-a aprobat refinantarea, cat despre apa.... Dumnezeu cu mila, traim in Romania

Tatiana n-ati gatat cu iarba aia? E gazon sau... altceva?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Salutare!

Doinita, yupiii pentru aprobarea refinatarii! Sper ca iti mai raman si ceva banuti, nu ? Multumesc de invitatie ! Ooops, cam nashpa cand n-ai apa...ii apuca pe astia tocmai vara cand sunt caldurile cele mai mari .

Alina, ce mai gatesti astazi? Parca ai zis ieri de un pilaf sarbesc, nu?

Tatiana, s-a racit cafeaua mami. Da' ce defrisezi la vecina soro ?

Nyny, sa ai o zi excelenta !

Mergi la inceput