Prichindei nazdravani 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Gherman_in spune:
M-am suparat,am scris ditamai carnatu,si Daria mi-a dat Esc
.Mariana,multam de ness,gustos,tocmai e langa calculici
Restul stolului?
Gherman_in spune:
Peduri soro,peduri
A mea vecina,care ma ajuta cu fetele e in Spania,iar acas e doar mama ei,mai in varsta,si mi-a cerut ajutoru.Sa-i arat cum functioneste masina de tuns,da..doar n-o las pe ea calare pe problema,ma sui io![]()
Gherman_in spune:
Ia co venit si Iarina cu paru valvoi si cu ochii cat cepele(asa ii are ea de fel)
,s-a incins joaca,ii mere gura ma melita![]()
Gherman_in spune:
Le mai las putin si apoi merg sa le dau ciorbita,ca le-o fi foame
,la cat au mancat azi..piticei cu branza,rosii,ardei,castraveti,paine,salam,si la urma si un iaurtel.Apoi si o portocala de caciula.
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Peduri soro,peduri tatiana |
mi-am si inchipuit-o pe buni' calare pe masina Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Le mai las putin si apoi merg sa le dau ciorbita,ca le-o fi foame tatiana |
Pofta buna guritelor dulci
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Asa cum ti-ai inchipui-o si tu ![]()
!
Tatiana, m-am gandit la tine la ceas de noapte
! Si eu sunt fan Anatomia lui Grey
. Am comis-o si aseara...si m-am trezit cu greu dimineata la 06:00 ![]()
. Sunt unele filme si seriale care imi place sa le revad de "n" ori. Nu-ti mai spun de "Star Wars", "The Twilight Saga", "Soapte de dincolo" etc. Imi place mult serialul "Jon & Kate plus 8", pacat ca Jon si-a luat "talpasita","Ultimate Cake-Off", "Mester la pachet", "In lipsa ta" etc...![]()
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Fetelor, ce parere aveti de www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/absorbante-si-igiena-intima/cupa-menstruala-marimea-l-transparent-iriscup" target="_blank">astea? A folosit cineva?
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
| citat din mesajul lui MarianaPop Fetelor, ce parere aveti de www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/absorbante-si-igiena-intima/cupa-menstruala-marimea-l-transparent-iriscup" target="_blank">astea? A folosit cineva? ![]() Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |
... n-am folosit, n-am auzit... mi se pare destul de inconfortabil. Am vazut si instructiunile de folosire
. Pai si care-i faza? Tot nu-mi dau seama cum naiba functioneaza... unde se duce.. treaba? E cu dop?

Mamica fericita de Mara si de David