Prichindei nazdravani 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Sa duce la mama lui,ca in alta parte unde?Sunt tare de cap la faza asta

Mariana,am reusit sa descalec,a doua oara cre ca sa urca buni pe problema,sau cine-o vrea,eu una nu ma mai inscriuSoro,am inceput forarea la 18.30 si am stopat-o la 22,si inca nu am gatat.Mai am maine un sfert de lotPedurea de un metru,iarba uda,masinaria infundata,atine-te.Am facut basici la deste,da...cuvantu e cuvant,mort copt,asta e.Sunt franta,ma duc ,si sconcsu pute mai bine ca mine.Apropo,Doinita,daca nu aveam apa,ce faceam? O b....Ce ai facut cu banca?
Ma duc la Anatomia lui Grey apoi,sa ma vezi maine zombi la 7.
Noapte buna,si

Mergi la inceput

Mariana,apropo de talpasita,si Grey si Schepard o sa si-o ia,ca nu si-au reinoit contractele.,mie chiar imi placeau.Amu chiar ca plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Sa duce la mama lui,ca in alta parte unde?Sunt tare de cap la faza asta
Mariana,am reusit sa descalec,a doua oara cre ca sa urca buni pe problema,sau cine-o vrea,eu una nu ma mai inscriuSoro,am inceput forarea la 18.30 si am stopat-o la 22,si inca nu am gatat.Mai am maine un sfert de lotPedurea de un metru,iarba uda,masinaria infundata,atine-te.Am facut basici la deste,da...cuvantu e cuvant,mort copt,asta e.Sunt franta,ma duc ,si sconcsu pute mai bine ca mine.Apropo,Doinita,daca nu aveam apa,ce faceam? O b....Ce ai facut cu banca?
Ma duc la Anatomia lui Grey apoi,sa ma vezi maine zombi la 7.
Noapte buna,si

tatiana

Esti perloasa rau. De unde le scoti fratzica?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Hai ca m-ati facut curioasa cu Gray asta al vostru. Ma duc sa-l caut si eu daca nu s-o fi terminat deja. N-am mai vazut un film cap coada de vreo 5 ani.

Vb maine dim la cafea. Noapte buna fetelor.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Bon dimine (cu accent pe e ) si cate o coffee !

Nu-i asa ca v-am dat de gandit cu palnia aia?
Nyny, in ceata sunt si eu...nu prea ma vad introducandu-mi obiectu' n dansa.... Cred ca are un dop'sor, ca nu vad cum ar colecta lichidu' .

Tatiana, dupa cum se vede treaba ai job in toata regula soro . Sa ai succesuri , sa nu ti se mai infunde problema, ca-i naspa sa te tot dai jos cand esti deja calare .

Alina, te astept la coffee !

Doinita, cum e Teo?

Magdalena, discordia !

Va si cu drag! Sa aveti o zi buna!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor zic si eu prezent la cafea ca de abia m-am trezit

Mergi la inceput

Neata!

Din tolba Nyny,si mai am..de rezerva
Mariana,mi-a facut buni surpriza de dimineata:s-a urcat si ea calare asara si a terminat treaba.Mi-o si imaginezCica a dormit ca pruncu,bustean.Cum o fi taiat ma,la lumina lunii?Ca eu am plecat la 22.Ma duc azi cu CTC-ul
Si am o tona de calcat...si niciun chef,da poate ma apuc nitel cand dorm fetele.Asta daca nu ma prinde iar febra calculiciului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Neata!
Din tolba Nyny,si mai am..de rezerva
Mariana,mi-a facut buni surpriza de dimineata:s-a urcat si ea calare asara si a terminat treaba.Mi-o si imaginezCica a dormit ca pruncu,bustean.Cum o fi taiat ma,la lumina lunii?Ca eu am plecat la 22.Ma duc azi cu CTC-ul
Si am o tona de calcat...si niciun chef,da poate ma apuc nitel cand dorm fetele.Asta daca nu ma prinde iar febra calculiciului

tatiana

E tare de tot buni' ! Baga un CTC sa vezi cum e lucrarea! Spor la calcaturi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor eu sunt intr-o situatie disperata ptr k nu mi-am platit 4 interetinerea imi vor taia astia apa si nu stiu cum sa ies din aceasta situatieva rog da-ti mi niste sfaturi

Mergi la inceput