Prichindei nazdravani 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Gherman_in spune:
Sa duce la mama lui
,ca in alta parte unde?Sunt tare de cap la faza asta![]()
,atine-te.Am facut basici la deste,da...cuvantu e cuvant,mort copt,asta e.Sunt franta,ma duc
,si sconcsu pute mai bine ca mine.Apropo,Doinita,daca nu aveam apa,ce faceam? O b....Ce ai facut cu banca?
Ma duc la Anatomia lui Grey apoi,sa ma vezi maine zombi la 7.Noapte buna,si
Gherman_in spune:
Mariana,apropo de talpasita,si Grey si Schepard o sa si-o ia,ca nu si-au reinoit contractele.
,mie chiar imi placeau.Amu chiar ca plec.
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Sa duce la mama lui ,ca in alta parte unde?Sunt tare de cap la faza asta ,atine-te.Am facut basici la deste,da...cuvantu e cuvant,mort copt,asta e.Sunt franta,ma duc ,si sconcsu pute mai bine ca mine.Apropo,Doinita,daca nu aveam apa,ce faceam? O b....Ce ai facut cu banca? Ma duc la Anatomia lui Grey apoi,sa ma vezi maine zombi la 7.Noapte buna,si![]() tatiana |

Esti perloasa rau
. De unde le scoti fratzica?Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Hai ca m-ati facut curioasa cu Gray asta al vostru. Ma duc sa-l caut si eu daca nu s-o fi terminat deja. N-am mai vazut un film cap coada de vreo 5 ani
.
Vb maine dim la cafea. Noapte buna fetelor
.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Bon dimine (cu accent pe e
) si cate o coffee 

!
Nu-i asa ca v-am dat de gandit cu palnia aia![]()
?
Nyny, in ceata sunt si eu...nu prea ma vad introducandu-mi obiectu' n dansa...
. Cred ca are un dop'sor, ca nu vad cum ar colecta lichidu'
.
Tatiana, dupa cum se vede treaba ai job in toata regula soro
. Sa ai succesuri
, sa nu ti se mai infunde problema, ca-i naspa sa te tot dai jos cand esti deja calare
.
Alina, te astept la coffee
!
Doinita, cum e Teo?
Magdalena, discordia
!
Va
si
cu drag! Sa aveti o zi buna!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Neata!
Din tolba Nyny,si mai am..de rezerva
Cica a dormit ca pruncu,bustean.Cum o fi taiat ma,la lumina lunii?
Ca eu am plecat la 22.Ma duc azi cu CTC-ul
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Neata!Din tolba Nyny,si mai am..de rezerva Cica a dormit ca pruncu,bustean.Cum o fi taiat ma,la lumina lunii? Ca eu am plecat la 22.Ma duc azi cu CTC-ul![]() tatiana |
E tare de tot buni'
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Fetelor eu sunt intr-o situatie disperata ptr k nu mi-am platit 4 interetinerea imi vor taia astia apa si nu stiu cum sa ies din aceasta situatie
va rog da-ti mi niste sfaturi