Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 17
nicofa25 spune:
Fetelor, noi la botez nu am avut aranjamente din flori, ci am avut asa: 3 masinute de plus din Cars (rosie, albastra si galbena), asezate pe o oglinda rotunda, iar in centrul lor un pahar martini cu bile din acelea gelatinoase colorate. De fapt, toata tema botezului a fost Cars. A fost foarte bine, invitatii au fost impresionati de idee, iar toate jucariile le-am impartit copiilor si invitatilor. Daca vreti, o sa pun si poze la un moment dat.
Australia.... foarte departe. Si pe noi ne-a batut gandul sa plecam, dar am renuntat usor, pt. ca noua ne era bine. Acum, om vedea ce vom face, pt. ca parca nu-mi vine sa-mi las copilul sa creasca in tara asta...
Legat de vaccin, noua ne-a recomandat pediatra sa facem Rotarix-ul la 3 luni, tocmai pt. a evita combinarea a doua vaccinuri. Insa noi nu l-am facut, pt. ca are niste efecte adverse cam puternice, intalnite destul de des.
Am fost la controlul de 3 luni, are 6520g si 63,5cm. Este foarte bine, avand in vedere ca il alaptez exclusiv la san. A luat mai putin in greutate acum in a 3-a luna fata de celelalte doua (aproape 700g), dar este ok. Duminica plecam si noi 3 zile la munte, sa mai schimbam aerul. Sper sa fie bine. Va pup!
iulia82 spune:
Dana,voi intreba doctorita de vaccinurile astea gratuite,desi ea nu este pediatra.
M-am uitat pe site-ul MAI si vad ca un pasaport este 276 lei si din pacate trebuie sa-l fac si eu ca-mi expira in noiembrie.
Oana,chiar ca plecati departe.Aveti mult curaj si va apreciez.
Somleac,Silvy,Valentina si restul fetelor care absenteaza,mai intrati din cand in cand ca mi-e dor de voi 
iulia82 spune:
Andreea,un site cu haine ieftine si de calitate ii imbracamintecopii.com.Eu de la ei le iau fetelor majoritatea hainelor.Le cumpar o data haine cam de 7 mil pt un sezon intreg si apoi nu mai am treaba.Din Ungaria iau mai mult body-uri,pijamalute,maieuri.
ch_dana spune:
Chiar azi am fost sa cumpar vaccinurile si am dat pe toate 3 (Infanrix hexa, Rotarix si Synflorix) 480 RON, Synflorix-ul a fost gratuit. Altfel sunt in jur de 850-900 RON.
Iulia, ma poti ajuta te rog ? Ti-am trimis un PM, nu stiu daca l-ai vazut. Multumesc !
Dana &
Amelia (21.06.2011)
danuk spune:
dana, imi poti da mai multe detalii despre card? ai sunat pur si simplu la ei? de unde ai cumparat vaccinurile?
eu ar trebui sa fac infarixul luni...
lumimar spune:
Bun gasit in noua casa si sa auzim numai vesti bune
Am si eu o printesa de o luna si trei saptamani si de ceva vreme ne chinuie colicele,am incercat toate produsele pt asa ceva existente,fara rezultat insa.Am citit aici la voi ca exista o solutie care ar da rezultate .Fetita mea plange aproape dupa fiecare masa in asa fel incat nu stiu ce sa-i mai fac,va rog ajutati-ma sa procur si eu solutia aceea
Multumesc

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
Mami de MARIA IRINUCA
Marina_1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ch_dana Chiar azi am fost sa cumpar vaccinurile si am dat pe toate 3 (Infanrix hexa, Rotarix si Synflorix) 480 RON, Synflorix-ul a fost gratuit. Altfel sunt in jur de 850-900 RON. Iulia, ma poti ajuta te rog ? Ti-am trimis un PM, nu stiu daca l-ai vazut. Multumesc ! Dana & Amelia (21.06.2011) |
wow, ce chilipir! Synflorix pt ce e? si ce faci cu ele pana vine vremea de vaccinat. le pastrezi atatea luni in frigiderul de acasa? eu nu l-eam cumparat niciodata de la farmacie. le faceam direct la policlinica. mi-a fost teama ca nu cumva sa nu le transport corespunzator...
--------------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA (05.08.08) &
CLARA TATIANA (23.05.11)--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
mirela2 spune:
buna fetelor
sper sa nu va deranjej
am primit lot nou de colacei de inot pt bebelusi
daca vreti va servesc cu cea mai mare placere
pupici
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
andreealydia spune:
oana, e departe australia, intr-adevar, te admir. nu e usor cu o asa schimbare, dar macar ai curaj si faci ceva sa-ti schimbi viitorul. succes!
nicofa25, zi-ne mai multe detalii despre botez, ce bilute, ce jucarii, ceva momente?
iulia, interesante preturile hainutelor de pe imbracaminte copii. zici ca-s si calitative? cred ca fac si eu comanda, ca la doi copii se aduna mai repede si nu mai comenteaza sotul.
si eu fac frecvent cumparaturi in carrefour. acum 2 saptamani am cheltuit aproape 600 lei numai pe hainute. astept soldurile si le iau mai mari, pentru vara viitoare. toate body-urile emei de pana la 2 ani au fost luate din carrefour, la fel, la reduceri. aveau un bumbac tare bun, iar marimea i se potrivea manusa mereu. acum au alta calitate si nu le-au mai bagat la reduceri, dar mai astept.
marina, si eu raman siderata cand se reped binevoitorii dupa suzete. eu de fiecare data inainte de a pune mana pe bebe sau pe suzeta, afara, folosesc gel dezinfectant (si e de uz chirurgical, ca-s paranoica, stiu). acasa ma spal mult prea des, dar macar sunt linistita ca-s curata inainte de a-mi atinge odorul. nu pot sa nu le pretind si celorlalti sa mentina o oarecare igiena. cand era ema bebe eram ca un vultur, cu ochii peste tot si sterilizam tot ce fusese atins de vizitatori. acum mise pare normal sa le spun de la inceput, finut, ma mearga la baie sa se spele BINE sau le pun gelul in mana. e mai ok pentru linistea mea. cu strainii sunt chiar acida. tin minte ca avea patric 2 saptamani, eram afara, iar ema urcase intr-o masinuta electronica si astepta sa vin cu fisa. am lasat-o cu carutul in fata magazinului, eu din magazin cu ochii la ei, aud ca bebe incepuse sa planga. nu plans isteric, un planset usurel. zic ca nu e cazul sa ies din prima secunda, caci doamna dinaintea mea tocmai platea. cand intorc capul spre copii, o doamna binevoitoare care cascase ochii la vitrinele frigorifice de afara, misca acum carutul cu o mana, ca sa-l linisteasca pe bebe (eu am oroare de leganat copilul) si cu cealalta in carut, pe bebe, prin spatiul creat intre carut si coviltirul lasat ca protectie impotriva vantului (dar eu il las tot de ochii iscoditori si de gurile unora, care-si dau cu parerea ca-i prea mic, ca-i prea dezbracat..., ca pe vant oricum nu-l scot). am sarit ca arsa. cucoana, speriata, incerca sa se scuze, ca l-a auzit plangand si i-a tras nitel scutecul de sub el sa-l mai acopere, ca poate i-o fi frig, asa cu capul descoperit si fara sosete. am simtit ca iau foc si nu-mi pare rau nici acum de cate i-am spus. hrrr!
va pup!
oana_pui spune:
va pup...da australia e foarte departe..insa asa cum zicea si nicofa nu-mi prea mai imi vine sa-mi las copilul sa traiasca in tara asta..parca mi-as dori ceva mai mult pt el..desi aici stam caldut..avem tot ce ne trebuie si inca mai mult..dar dar...sper sa fie o decizie buna si sa nu regret mai tarziu..ramane oricum intoarcerea acasa o solutie..vom vedea..
Marina eu aluia i-as fi indesat suzeta aceea pe gat..cum si-a permis el in primul rand sa intreprinda o actiune..de orice natura ar fi ea asupra copilului altuia???
Cat tupeu..putea sa bazaie aia mica multt si bine..nu-i ii convenea..e o tara libera si mult spatiu..cata nesimtire!!!
Iulia solutia de colicei nu a ajuns nici astazi..crezi ca poate fi vreo problema cu curierul?Pot sa sun la ei sa intreb ce si cum?
Nu stiu cum e cu Rotarixul asta..mi-e foarte teama de el ptc pe cine am auzit ca l-a facut au avut patanii dupa el..de nu le-a mai trebuit..acum imi spuneau ca regreta ca l-au facut..nu stiu ce sa fac..chiar nu stiu..n-as mai sacai copilul cu inca o durere ptc si asa e dificil la mancare, chinuit de colici de numai poate..dar am auzit ca, si daca face infectia cu virusul asta..e dezastru ce urmeaza..mi-e frica de ambele...si sa-l fac si sa nu-l fac...