Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

Marina multumim..sper sa avem spor..mai mult sotul ca eu nu prea pot sa ajut cine stie ce..in ceea ce priveste fotograful..sincer nici n-am mai intrebat ptc deja eram foarte iritata si cu capsa pusa..i-am cautat intre timp pe cei care mi-au facut foto+filmare la cununie si mi-au cerut infinit mai putin..12 mil.Aranjamentele le facem si noi din flori naturale..altfel nici nu-mi imaginam..dar mai vroiam si niste ursuleti de plus incorporati in aranjament..plus ursuleti pe spatarul fiecarui scaun..astia de la firma de organizari aveau ursuletii in dotare asa ca nu mai era nevoie sa-i cumpar eu..nu-i nimic..ii cumpar ..ca oricum ajung mai ieftin.Sincer vorbind eu una nu mi-as fi dorit tambalau deloc..ca si tine preferam biserica si atat..dar..asta e..acum sa terminam si cu asta si gata..pot pleca linistita spre alte meleeaguri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

plecati? unde?
si eu as pleca...

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Ceao gagici.Vad ca vorbiti de botezuri,nunti.Eu am comandat pt botez carduri de asezare cu plic si marturii personalizate cu poza fetitei de pe un site si am fost f multumita de pret,calitate.Daca va intereseaza dati pe google gesica.ro

Noi am fost intr-un mic concediu,de-abia ne-am intors si acuma vreau sa le fac pasapoarte fetelor sa dam o fuga pana in Ungaria prin septembrie sa luam hainute de toamna-iarna.M-am socat cand am aflat ca e 250 ron un pasaport...deci 500 pt ambele.Foarte misto,nu?

Voi le faceti bebelusilor Rotarixul?si daca da,la ce varsta vi s-a recomandat?Mie dr mi-a zis sa-l facem prima doza o data cu vaccinul de 4 luni si urmatoarea o data cu cel de 6 luni,dar parca n-as incarca copilul cu doua vaccine in aceeasi zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

sa va fie de bine concediul!
da, si eu as pleca, marina, dar mi-e cam teama. sotul urmeaza sa plece cu ema la mare si tot ezit de o saptamana. cand e bebe linistit zic ca plec, cand plange mai tare ma cumintesc si zic ca nu mai plec nicaieri. mi-e teama fiindca patric are numai 5 saptamani. daca avea facut macar vaccinul de 2 luni, poate c-as fi avut mai mult curaj. mai am timp sa ma gandesc si sa ma razgandesc pana sambata.
iulia, asa scump e sa le faci pasapoarte?!? pacat, de banutii astia le puteai lua o multime de lucrusoare. ce noroc pe voi sa fiti asa aproape de "restul lumii". mi-e dor si mie de-un shopping ca lumea, insa ma multumesc cu ce gasesc prin amaratele de magazine de aici sau dau bani grei pe hainutele mai de soi. ceva site-uri interesante cumoasteti?
si noi asteptam botezul, luna asta, pe 26, de ziua mea. abia astept! va fi simplu, increstinarea la biserica, dupa care iesim la restaurant, vreo 30 de persoane. a doua zi baita, doar cu nasii, probabil.
pup!

Mergi la inceput

Da,Andreea,de banii aia mai bine le-as lua ceva la fete,dar asta e.Oricum trebuie sa le fac,ca de Craciun si Revelion plecam in Slovacia,la ski,asa ca le fac acuma pasapoartele sa fie facute.

Apropo de hainute,am fost in Cluj saptamana trecuta si am luat multe hainute la preturi f mici din Carrefour.Am gasit bluzite crostetate cu 15 lei,blugi 15 lei,2 perechi pantaloni trening cu 17 lei,bluzite de bumbac cu 6 lei,vopsea de par redusa de la 24 lei la 9 lei.Cred ca mai merg si Duminica asta sa-mi fac cumparaturile pt casa si sa mai iau ceva hainute,ca aici nu am numai Cora si Real,unde oricat de mult ar fi reduse preturile tot nu se compara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Iulia, daca plecati pana in Hu si iesiti ambii parinti cu copilul mai e nevoie de pasaport ?

Am aceeasi dilema, am vrea sa dam o fuga la sfarsitul lui sept pana in BG cu fetita (va avea putin peste 2 luni) si nu stiu daca e nevoie de pass sau o copie dupa certificatul de nastere e suficienta, de vreme ce oricum mergem toti trei...

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

marina plecam in Australia..sotul intai sa pregateasca casuta si toate cele si apoi eu cu bebe..imi cam tremura fundul cand ma gandesc dar mi-am dorit asta..am obtinut-o dupa multi ani de asteptare si bani cheltuiti..si daca a venit copilul intre timp asta e..o sa va scriu mai mult probabil de acolo neavand cu cine sa mai schimb o vorba in romana...
Iulia multumesc de pontul cu cardurile de botez..chiar eram in cautare de asa ceva.Cat despre pasapoarte.hmmm...aflu si eu acum ce urma sa ma interesez mai tarziu..cam scump intr-adevar.Inca o data multumesc de amabilitate pt sol de colicei..o sa-i povestesc lui matei cine l-a scapat de durerile de burtica.De rotarix noua pediatra nu ne-a spus inca nimic..o sa o intreb data viitoare ce si cum
Andreealydia eu si acum am aceeasi problema cu plecatul cu copilul chiar daca a facut vaccinul..am o fobie ca nu are imunitate el nepapand tzitzi.....dar la un mom dat tot va trebui..astept insa sa se mai racoreasca ptc masina nu are cine stie ce aer cond. si dupa o simpla iesire de 15 min copilul e lac de transpiratie in scaunul de masina.Zilele trecute stand trecerea de pieton in drum spre parc a stranutat un mosneag rablagit..ma scuzati dar m-au apuct toti nervii...in dreptul si aproape deasupra landoului..fara mana la gura, fara batista, fara nimic nimic...va spun sincer imi venea sa dau cu el de pamant....cata nesimtire fetelor si cata lipsa de bun simt si minim de educatie...si de igiena personala pana una alta...Haine pt asta mic am mai comandat de pe hopababy.ro..cam scumpute ce-i drept dar de buna calitate..am luat niste prosopele si paturici super bune.

va pup,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Iulia, daca plecati pana in Hu si iesiti ambii parinti cu copilul mai e nevoie de pasaport ?

Am aceeasi dilema, am vrea sa dam o fuga la sfarsitul lui sept pana in BG cu fetita (va avea putin peste 2 luni) si nu stiu daca e nevoie de pass sau o copie dupa certificatul de nastere e suficienta, de vreme ce oricum mergem toti trei...

Pt copii trebuie pasaport chiar daca e cu ambii parinti.La vama noi prezentam buletinele si la fetita pasaportul.Pe langa pasaport mai trebuie prezentat si certif de nastere doar in cazul in care parintii nu au acelasi nume de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Oana, wow, tocmai in Australia. Eu parca nu m-as incumeta chiar asa departe sa merg dar oricum sunt convinsa ca va fi mult mai bine decat aici. Si noi am avut cateva tentative de plecare dar am ezitat ba ca mi se parea mi e ca nu ma voi descurca cu copil mic acolo, apoi a aparut sarcina nr 2 si eu am zis ca nu plec de aici de la medicul meu nici sa ma bati si uite asa am pierdut niste super ocazii dar sanatosi sa fim, or veni si altele

Despre vaccin eu zic ca e mai bine sa faci unul acum la 3 luni si apoi cel de 4 luni ca sa nu fie prea multe de-odata. o sa vb si eu cu pediatra sa vedem ce zice dar vreau si eu sa le fac pe astea optionale, nu de alta dar nu vreau sa mai ajungem si alte dati in spital. mi-au ajuns peripetiile recente.

oana, eu am patit-o chiar la Medlife in timp ce asteptam liftul si o tineam pe bebe in brate ea si-a scapat suzeta si a inceput sa bazaie. vine un tip foarte binevoitor si pune mana pe suzeta asa fara nici o retinere si se chinuia sa i-o indese in gura. nu inteleg ce il deranja pe el asa tare ca ea a bazait un pic. m-am socat. se credea cu mainile atat de curate incat sa puna mana pe suzeta. cand sunt pe afara si eu abia apuc suzeta de tortita sa nu cumva sa o ating ca cine stie pe unde am mai pus mana dar ala nu avea nici o treaba omu'

pasapoartele sunt asa scumpe pt ca sunt astea noi biometrice si sa stiti ca sunt valabile doar 3 ani in cazul copiilor. eu i-am facut Sofiei la 5 luni si in iarna ii expira si va trebui sa ii facem din nou. ea nu l-a prins pe cel biometric atunci si a costat mai putin dar acum va trebui si noi sa inchinam 500 lei pt ambele. aaa ba mai mult ca tre sa mi-l fac si eu :(

Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Iulia, multumesc de informatie. Deci saptamana viitoare incep formalitatile pt pasaport...

Rotarix: si noua ni s-a recomandat la fel. Daca vrei vaccinuri mai ieftine din schema GSK, intrebati-va pediatrul de "Cardul de Vaccinuri pediatrice" :

www.persepolispediatrie.ro/articole-medicale/program-card-vaccinuri-pediatrice/" target="_blank">http://www.persepolispediatrie.ro/articole-medicale/program-card-vaccinuri-pediatrice/

Un vaccin din schema are gratuitate, dar pt asta medicul trebuie sa va dea cardul si sa va spuna de la ce farmacie se poate lua astfel. De asemenea, cardul tb. activat telefonic.

Mergi la inceput