Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

ar fi nemaipomenit
pupam gaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

sa inteleg ca planificati o intalnire? si eu sunt in zona oarecum...:)

oana, casa de piatra! faceti nunta in toata regula?

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

marina multumesc..nunta nu-i in toata regula....va fi doar ceremonia la biserica cu apropiatii si atat..restul invitatilor vor sti doar de botez si vor veni la biserica daca doresc si/sau la restaurant..nu o fie nici rochia de mireasa, nici hora in fata blocului.., nici lautarul cu i-ati mireasa ziua buna ..asa nu mai jeleste nici mama ...si astea zic eu mergeau cand eram mai pe la inceputuri..acum dupa atata vreme si-au pierdut farmecul.Imi doresc o rochie simpluta lunga crem ..un buchet mititel..dar in schimb.... vreau multiiii ursuleti si multeeee baloane cu fata piticului, multi copii care sa se simte bine..., am vazut un tort albastru sub forma de patut..o nebunie..
Ar fi frumos sa reusim sa ne intalnim la un moment dat...mie una mi-ar prinde foarte bine.
Sanatate piticei..stiu ca avea reflux.

Mergi la inceput

oana, noi am facut cununie religioasa si nunta vara trecuta cand Sofia avea 2 ani. Am facut nunta ca sa aiba mama inima impacata ca am purtat si io rochie de mireasa. daca era dupa mine mergea si mai simplu....
Dar sa stii ca nici la noi nu s-a dansat in fata blocului cu lautarii si nici melodii lacrimogene nu am avut . A fost o nunta moderna, fara traditii. nici mancarea macar nu fu romaneasca

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MARINA si OANA- va uram casa de piatra si intelegere, voie buna si copii sanatosi si cuminti sa aveti. Si da sigur ne intalnim ....Cat mai multe sa fim. Deci cine mai e in zona va rog sa veniti si voi dar asa spre 1 septembrie mai pot eu caci joi ne luam zborul spre meleaguri mai racoroase.

oana la ce biserica faceti cununia/botezul ? ca va umplem noi biserica de copii. La Botezul sarei au venit toti copiii din vecini (singurii invitati de altefel) si a fost f frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

pai, daca e nunta, hai sa jucam si noi!
Oana, sa va fie de folos cununia religioasa..cat despre rochita, tot ce e mai simplu este si frumos...sa aveti o petrecere minunata! Noi am facut botezul in urma cu o saptamana si am scapat de un mare stres. Parca si pitica e mai linstita! Va pupam, cu drag!

Deci, in toamna e intalneala! Ce frumos!!!! In seara asta am iesit in fata blocului - strada mea e plina de bancute - si cum stateam noi trei si ne uitam la lume, am vazut doi tineri cu un bebe mic-mic..avea 9 zile! si a inceput sa ma ia nostalgia...asa de repede a trecut timpul, parca mai ieri ma plangeam ca bebelina mea nu ia in greutate si ca nu dorm noaptea...dar ce oboseala placuta aveam atunci!

Mergi la inceput

marina mama si-a pierdut de mult speranta ..asa ca acum accepta orice numai sa vada si ea verigheta aia pe mana la mana..sa o mai creada si pe ea lumea cand zice ca are fata maritata.
Tzuna saru'mana de ajutor..biserica abia azi se duce tati sa vada ce si cum..abia ne hotararam cu restaurantul..a durat mai mult ptc doream sa las pe mana unei firme de organizari sa le faca pe toate..dar aia si-au propus sa ne jecmaneasca de-a dreptul..si asa am renuntat..deh ca la noi..o paine cinstita nu le ajunge vor sa se imbogateasca scurt asa..daca la decoratiuni nu mi-am dat seama ce si cat au pus peste intamplarea a facut ca restaurantul pe care ni l-au propus sa fie acelasi cu cel unde am facut cununia civila acum ceva luni..si atunci ne-am interesat ce si cum , am luat niste variante de meniuri..niste preturi..asa ca stiam cam ce si cum..si cand comparam noi ce ne dadura aia atunci cu ce ne oferea firma de organizare..mama mama..si mancar emai putina dar si pretul... Si fotograf de 30 mil???..pai ce imi face ala de atatia bani?..photoshop stiu si eu..si ma fac si singura mai tanara si mai frumoasa cu 10 ani..deci acum le facem singuri pe toate si sper sa terminam pana pe 18 sept.
Danuk ferice de tine ca nu te mai plangi nici de luat in greutate nici de sculat noaptea..ieri piticul mi-a facut ziua praf..nu a vrut sa manance..chinul de pe lume ce a fost sa pape si el macar juma de biberon...a dormit pur si simplu non stop..apropo stiti metode de trezit copilul in afara de cele clasice-gandilat in talpa, fata, manute?stiu ca nu-i recomandat, stiu ca nu-i bine dar eu am ajuns la disperare...azi am zis ca sun pediatra..poate nu-i mai place laptele, poate are totusi ceva...Danuk pe unde stai..imi suna cunoscut aia cu"bancute multe in fata blocului".Poate ne nimerim pe afara zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Ar fi perfect, Oana! Eu ies cu gaza mea dimineata si spre seara..ti-am trimis un mesaj privat!

Vreau sa ii multumesc inca o data Iuliei!!!! pitica mea s-a linistit acum dupa ce i-am dat din solutia minuneee...

Mergi la inceput

oana, spor la pregatiri. nici eu nu am apelat la firma pt a organiza una alta. Am facut singura totul! decoratiunile au fost doar din flori asa ca am apelat la o florarie pt ca am alergie la kitch-uri. nu a fost ieftin cu florile dar a fost de efect. Ce mi-a palcut cel mai mult e ca singuri si-au batut capul sa decoreze sala si biserica. Mai mult decat atat, din propria lor initiativa, dupa cununia religioasa mi-au adus toate florile de la biserica si le-au asezat pe terasa restaurantului. iar invitatiile, meniurile, place cardurile le-am facut eu cu manuta mea. nici astea nu au costat prea putin in final pt ca materialele folosite au fost scumpe dar erau originale :) Dar macar am stiut ca banii care i-am dat au fost strict pe materiale si nu m-a furat nimeni.

tie ti-au cerut 30 mil doar pt pozat? ca noi am platit tot atat dar era si filmarea inclusa.

Mergi la inceput

tzuna, multumim de urari!

de intalnit eu pot dupa 5 septembrie.

botezul noi il facem pe 17 septembie dar fara nici un tam-tam. doar la biserica , ca si data trecuta.

Mergi la inceput