INSEMINARE 79

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

dankutza - hai cu beta mare !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna ziua,

Alexa78 si Dankuta - multa bafta, veniti cu teste pozitive ca sa ridicati moralul tuturor celor care inca nu au reusit!

Fetelor, va rog frumos spuneti-mi si mie 2 lucruri:

1) O inseminare are cumva mai multe sanse pe ciclu stimulat decat pe natural?
2) Stiti vreo clinica privata din Bucuresti cu preturi mai mici pentru histeroscopia operatorie?

Multumesc mult si bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000

Fetelor, va rog frumos spuneti-mi si mie 2 lucruri:

1) O inseminare are cumva mai multe sanse pe ciclu stimulat decat pe natural?
2) Stiti vreo clinica privata din Bucuresti cu preturi mai mici pentru histeroscopia operatorie?

La 2 nu stiu sa raspund, dar la unu, da.

Nu neaparat. Scopul tratamentelor cu Ovamit+/-Gonal/Puregon/Monogon si alte alea este ca sa produca unul, maxim doi foliculi. Cam cea ce s-ar intampla in mod normal la o femeie care ovuleaza. Lunar, o femeie trebuie sa produca tot unul, maxim doi foliculi.
Stimularile se fac pentru cele care nu reusesc de fel sa dezvolte unul-doi foliculi. Asa ca se pot face IA si pe ciclu stimulat si pe ciclul natural, atata cat se afla acolo vreo 1-2 rotofei de foliculi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Testul este negativ si mi-a venit azi si CM. Mai facem o pauza de 2-3 luni si probabil o luam iar de la capat. Acum nu mai pot, m-am saturat. Ma bucur ca de data asta sotul este increzator si vrea sa continuam, eu nu mai amchef, cel putin acum.
Dankutza, sper sa vii cu beta mare.
Adipink, eu cred ca are mai multe sanse o IA pe ciclu stimulat decat pe natural. Se obtin mai multi foliculi 2,3,4 si astfel sansele sunt mari mari sa se obtina macar un bebel. In cazul meu cel putin asa este. Am 4 IA facute pe ciclu natural toate nereusite si 5 facute cu stimulare, dintre care 2 reusite.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Buna Ziua,
Cu toate ca va citesc posturile si va urmaresc de ceva timp , de abia azi am prins curaj sa ma alatur voua, minunate aspirante si asta pentru ca da , am nevoie de cat mai mult sprijun moral si cat mai multe sfaturi! Sunt mandra posesoare a unei IAS facute acum 6 zile, adica pe data de 4 august,la Cezara Bucur, primul IAS si pentru ca nu stie absolut nimeni in afara de sot, sper ca aici pot impartasi senzatiile shi trairile cu fetele care sunt in aceeasi situatie cu mine!
Stiu ca este mult prea devreme dar ieri am avut toata ziua a stare permanenta de greata , iar astazi m-am trezit cu sanii tari si durerosi:( ! Sunt paranoia shi totul este dor in imaginatia mea ori chiar este posibil sa apara astfel de semne asha de repede?
Dankutza, doar un picutz mai este de asteptat si sper sa fii cea care da startul testelor cu 2 liniute in aceasta perioada si vreau sa stii ca tin degetele de la maini shi picioare strans strans incrucisate pentru tine!
De altfel, Lauricea2002 .. daca nu ma indoiesc tu ai facut IAS la o zi dupa mine, pe 5 august,nu? Wow sa aparem amandoua cu liniutele ar fi fenomenal :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Alexa78, imi pare rau pentru prima zi! In momentele mele de pesimism maxim, am impresia ca niciodata, dar niciodata nu voi reusi. Imi face tare bine sa intru aici, sa vad ca se poate, uneori chiar si cand sansele sunt minime.

Ei, Dankutza, ma pui pe ganduri cu miroselul tau. Mai e putin pana vineri, mami de cadana de Romania.

Asa este, BelissimaEva, avem acelasi medic, iar intre inseminarile noastre nu-i diferenta decat de o zi. Pupici, sedere scurta si Doamne ajuta sa aparem amandoua cu 2 II!

Aruam, felicitari pentru aprobarea dosarului! Totusi, iti tin pumnii sa nu mai fie nevoie de el, dupa imaginea ecografica din ziua 14. Reflexoterapie? N-ar fi rau sa o incercam si pe asta.

Cred ca toate vom reusi, Angelica28. Fii optimista, draga mea!

Fetelor, mie mi s-a facut dor de Missy. Sunt sigura ca ne citeste, insa mai sta pitita pana vine cu vestea cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Alexa imi pare rau. Stim ca sansele sunt destul de mici la IA, dar trebuie sa continuam. E foarte bine ca sotul te sustine. Asta e lucru mare.

Eva IA a facut cu Gonal? Pe mine Gonalul m-a inselat data trecuta ca sunt gravi. Atatia hormoni bagasem in mine ca ma dureau sanii, iar sfarcurile... dinamita. Daca nu ai bagat gonal, atunci poate fi semn de sarcina. Pot aparea semne de sarcina, imediat ce s-a facut nidatia. Totul e posibil!

Missy unde esti? Ai inceput monitorizarile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Alexa, imi pare nespus de rau ca nu a reusit luna aceasta dar cea mai importanta este sustinerea sotului iar impreuna veti reusi dragii de voi :)
Dankutza, nu am facut IAS cu Gonal ci Pregnyl de 5000 cu o zi inainte de IAS si Femibion 1/zi
Toate analizele au iesit f bune, ciclul este regulat ca un ceas la 26 zile iar la eco din ziua 11 a fost endometrul de 8.2 mm si ovarul stang cu foliculul predominant de 20mm!
Am 32 ani si nici o sarcina la activ, asa ca am nevoie de sfaturile voastre , fetele mai experimentate:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Alexa imi pare nespus de rau ,dar ma bucur ca ai gasit puterea sa re ridici si sa o iei de la capat. Te admir pt asta .
Nu te-ai gandit si la FIV? Poate iti depui si tu dosarul pt Fiv-ul finantat de la stat. E doar o sugestie sper ca nu te superi .
Mie mi s-a aprobat dosarul si nu mi s-a parut f complicat si mult de umblat.Eu dupa a4-a IA nereusita m-am hotarat pt FIV.
Belissima bine ai venit !
Bulta bafta saa fie cu ochisori

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna dimineata,

Multumesc tuturor pentru raspuns! O sa incerc sa fac o histeroscopie inainte de inseminare. Sper sa reusesc.

Alexa79, imi pare f rau ca ti-a venit…

BelissimaEva si Lauricea – multa bafta, sa aveti teste positive!

Aruam, felicitari pentru dosarul aprobat!

Mergi la inceput