INSEMINARE 79

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Lauricea gigeii co-autorului se rusineaza de fiecare dat cand sunt lucrati de Bechir. Nici eu nu o plac si nici gigeii. Am 3 IA la activ, si preparate de Bechir. La prima au fost 5 mil si la a doua 4-5mil. Cand i-a preparat sotul Cezarei, am avut 17mil de voinici. Nu stiu ce am avut vinerea trecuta, ca am sarit peste numerotare.
Lauri iti doresc ca IA asta sa fie cu noroc. productia e faina si sotul s-a prezentat foarte bine. Sper sa faca poc foliculasi ca in poza.
Incepe numerotarea... [emoticon cu degetelele la maini si la picioare incrucisate]
Stau bine cu somnul. Ma freaca fi-mea de numa. Caut semne, dar mi le explic. Ma dor , dar nu e relavant. SI data trecuta m-a durut de nu mai puteam si a fost fas. Deci, m-am invatat minte. E Gonalul de vina. Am somn. Da, dar pt ca s-a schimbat vremea de afara. Deci, nu prea am simptome suspecte. MAi o sapt de asteptat si ma clarific. O fi, nu o fi, ce-o fi??

Alexa e semn bun. Inca 4 zile. Mor de curiozitate.

Angi esti ok? Ce ati decis sa faceti mai departe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Lauricea gigeii co-autorului se rusineaza de fiecare dat cand sunt lucrati de Bechir. Nici eu nu o plac si nici gigeii. Am 3 IA la activ, si preparate de Bechir. La prima au fost 5 mil si la a doua 4-5mil. Cand i-a preparat sotul Cezarei, am avut 17mil de voinici. Nu stiu ce am avut vinerea trecuta, ca am sarit peste numerotare.
Lauri iti doresc ca IA asta sa fie cu noroc. productia e faina si sotul s-a prezentat foarte bine. Sper sa faca poc foliculasi ca in poza.
Incepe numerotarea... [emoticon cu degetelele la maini si la picioare incrucisate]
Stau bine cu somnul. Ma freaca fi-mea de numa. Caut semne, dar mi le explic. Ma dor , dar nu e relavant. SI data trecuta m-a durut de nu mai puteam si a fost fas. Deci, m-am invatat minte. E Gonalul de vina. Am somn. Da, dar pt ca s-a schimbat vremea de afara. Deci, nu prea am simptome suspecte. MAi o sapt de asteptat si ma clarific. O fi, nu o fi, ce-o fi??

Alexa e semn bun. Inca 4 zile. Mor de curiozitate.

Angi esti ok? Ce ati decis sa faceti mai departe?

Dupa inseminare, mi-am propus sa vin acasa si sa fiu cumintica, cumintica. Buuun! Numai ca de la orele 15:30 nu mai mai desprind de capitolele mai vechi din "Asteptand o minune in viata noastra!". Astfel, am descoperit-o pe Viss(multor incercari a mai fost supusa fata asta), am fost alaturi de Sensibila inainte si dupa nastere, am aflat ca a nascut Dankutza...Ei, si tot rasfoind eu asa, numai ce-am gasit niste albume de fotografii superbe, superbe, niste filmulete ce m-au facut sa rad de mi-au dat lacrimile. Cine ghiceste ale cui erau? ...ale lui Pinky - la botez, la 10,11luni, la un anisor(foarte sugestiv mesajul de pe tortulet), am facut reclama, ne-am dat pe tobogan, am primit cadouase de Craciun si Iepuras, si, ca sa nu mai credeti voi adultii ca le stiti pe toate, v-am invatat si cum sa scoateti limbuta.
Danki, m-ai induiosat! M-ai facut sa-mi doresc un copil parca de 10 ori mai mult. De-ar vrea Domnul sa fie cu succes inseminarea asta.
Te pup! Ma tot cheama sotul la somnic, iar eu nu mai vreau sa plec de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Buna dimineata, dragele mele!
Zambiti, va rog!
http://www.break.com/index/north-korean-kids-have-amazing-guitar-skills-2084866

Mergi la inceput

Lauricea mersi frumos.
Asa am simit eu sa scriu pe tortuletul fetei "In sfarsit ai venit, Cezara!" Unii nu au inteles, dar eu da. AM asteptat 6 ani sa vina. Si a venit. Si o sa vina si la tine si la toate fetele de aici.

Va las filmuletul de la botez pentru cine nu l-a vazut. Eu sunt imbracat in rosu. SI acum plang cand ma uit la filmulet.

http://www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg

Acum arata asa

https://picasaweb.google.com/102033086594026986450/Turcia2011#5629676280768169730

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Dankuzza m-ai inmuiat toata mai facut sa pling ,este superb filmuletul ,fetita nu mai spun .............se vede ca sunteti impliniti,nimic nu te face mai fericit decit un copil,Doamne ajuta ,sa ne vedem toate visul implinit ca si voi!
Eu sunt ok ,sunt in asteptare ,astept sa imi vina ciclul si incep iar schema de inseminare ,mi-e frica ,dar sunt convinsa voi reusi .........odata si odata voi reusi!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele,

Nu am mai scris demult pt ca nu am avut noutati,dar v-am citit in mod constant.
Mie mi s-a aprobat dosarul de FIVsi probabil prin octombrie ne apucam de treaba asta daca nu cumva intre timp se intampla minunea.
Ieri am fost la dr Moisa sa-mi recomande analizele pt FIV si fiind in ziua 14 m-a pus la eco si surpriza aveam pe OS doi foliculi de 18 mm si endometru de 9 mm. A fost si dr f surprinsa pt ca eu nici cand am facut stimulare nu am avut decat un folicul, nu-i venea sa creada si mi-a zis sa-i dam bataie ca poate nu mai ajungem la FIV.Toate astea se datoreaza reflexoterapiei pe care ofac de 3 luni si am observat ca lucrurile s-au imbunatatit ciclul imi vine mai regulat si analizele mi-au iesit mai bune si nu in ultimul rand ovulatia.
Fetelor care sunt in asteptarea rezultatelor multa bafta si multe teste II

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Aruam nici nu stiam ce buna e reflexoterapia asta. Poate ne dai mai multe detalii. De ce nu ai facut IA? Ca erai gata de IA? Sotul tau sta bine cu gigeii? Multa bafta sa nu mai fie nevoie de FIV.

Angi mersi. Atata timp ca nu te lasi, sigur vei reusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Dankutza da asa e refloxoterapia chiar da rezultate. Eu am facut prima data 10 sedinte consecutiv dupa care am facut o data pe saptamana cam de 3 luni. Si nu cred ca este doar o coincidenta pt ca si sora mea a facut si dupa 2 luni a ramas insarcinata la 38 ani dupa ce s-a chinuit ani de zile. Ea are probleme cu tiroida ,are si trombofilie descoperita dupa ce a pierdut 2 sarcini.Deci eu chiar cred ca face minuni.
Scuze ca sunt off topic dar vroiam sa va imparstasesc si voua asta.
Nu am facut IA pt ca eu am mai facut 4 IA si din pacate nereusite si nici dr nu mi-a propus poate si in ideea ca oricum mi s-a aprobat dosarul de FIV.
Eu sper sa reusesc luna aceasta
Tu ce faci ?
Cate zile mai ai pana la test?
Bafta multa sa fie cu 2 liniute .

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aruam
Tu ce faci ?
Cate zile mai ai pana la test?
Bafta multa sa fie cu 2 liniute .

Vineri e ziua de test. E ziua 14, socotind ziua 1, dupa seara cu pricina. Nu stiu daca mi se pare, dar parca mi s-a ascutit mirosul. Mi=e si frica sa ma mai gandesc. Data trecuta, aveam o simptomatologie, ca eram convinsa ca am ramas. Ciuciu! Era efectele gonalului. Dar mirosul, nu are cum sa fie de gonal. Teoretic, vineri ma duc la un beta... Intre timp, o astept pe Alexa cu liniutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

alexa78 - hai cu II !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput