INSEMINARE 79
Raspunsuri - Pagina 18
sensibila spune:
lauricea2002 - multumim frumos de compliment
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
dankutza spune:
Missy si Lauricea numar zilele. SUnt in ziua 6, mai am de numarat pana vinerea viitoare. M-am gandit! O sa fac direct o beta. In primul rand ca nu mai pot suferi testele, dar ma gandesc ca daca vine cu vreo beta din aia cat casa, e clar ca sunt impuiata bine.
Aveti idee cat dureaza calatoria ovulului fecundat pana ajunge in uter? 5-6 zile?
Azi am fost la zoo cu copilul si cand m-am intors, nu mai puteam de somn. M-am bagat in pat langa fata si am dormit vreo 3 ore.
Suspect de mult. 
Lauricea iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Ai productie buna. EU stiu ca un folicul de buna calitate creste cu 0,2mm pe zi. Adica vei ajunge la unul de 20mm si 3 de 18. Ti-a zis ca se poate lasa cu gemanuti?
Uite ce scrie despre Brevacid:
Gonadotrofina chorionic? uman?, hCG (Pregnyl, Brevactid, Ovitrelle)
Este un preparat hormonal similar LH, care #65533;n mod natural induce ovula?ia.
Se administreaz? atunci c#65533;nd foliculii ovarieni au atins anumite dimensiuni, pentru a determina maturarea ovocitelor ?i modific?rile foliculare premerg?toare ovula?iei. Dup? minim 36 de ore de la administrarea sa, are loc ovula?ia. Recoltarea ovocitelor trebuie s? se fac? #65533;nainte, astfel foliculii vor fi goli?i. HCG este util ?i ulterior #65533;n men?inerea sarcinii ?i va fi secretat de c?tre o placent?, odat? cu formarea acesteia.
Deci e acelasi lucru.
Dana sunt persoane care chiar daca fac tratament nu vor sa spuna la nimeni. FAc un copil prin IA sau FIV,dar nu spun la nimeni. E o chestie personala. Eu am spus in gura mare la toata lumea ca am ramas gravi ca am facut o fetita prin IA.
eu sut mandra ca am reusit indiferent de metoda. Asa ca e posibil ca si pe langa voi sa fie oameni care fac tratamante dar nu spun.
Sansele unei IA sunt destul de mici si in mod evident sunt si mai mici cand discutam doar de contact sexual dirijat. Dar Dumnezeu e mare, si ne ajuta pe toti. 
Sensi Gia e o dulce. 
dankutza spune:
Uite poze de cum arata exact un ovul cand este eliberat. 
Sunt poze facute la o femeie de 45 de ani. Missy
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7447942.stm
lauricea2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Uite poze de cum arata exact un ovul cand este eliberat. ![]() Sunt poze facute la o femeie de 45 de ani. Missy http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7447942.stm |
Impresionant!
"In timpul calatoriei dinspre trompele uterine spre uter a ovulului fecundat (numit zigot), calatorie ce va tine 3 - 4 zile, zigotul se va divide in 16 celule identice. Odata ajuns la nivelul uterului, zigotul va lua numele de morula. Dupa o zi sau doua, acesta se va fixa la nivelul uterului, unde isi va continua cresterea si dezvoltarea."
lauricea2002 spune:
Am gasit la o farmacie Pregnyl 5000ui- 2 fiole. Sa fac in seara asta Pregnylul, sau Brevactidul?
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauricea2002 Am gasit la o farmacie Pregnyl 5000ui- 2 fiole. Sa fac in seara asta Pregnylul, sau Brevactidul? |
Pai daca e acelasi lucru, fa Brevactidul, ca tot il ai. Nu mai cheltui banutii pe Pregnyl. Parerea mea, pam pam.
lauricea2002 spune:
Fetelor, am facut azi si a 2-a inseminare, in a 14-a zi de CM.
Stimulare cu Ovamit din a 3-a zi, timp de 5 zile, Femibion, iar aseara am facut 2f Pregnyl 5000ui.
In ziua 12 aveam asa: endometru trilaminar 9,2mm; ovarul drept-un folicul de 16,5mm; ovarul stang- foliculi de 18mm, 16,6mm, 16,2mm.
Sperma initial 30mil/ml, dupa preparare 45mil/ml A+B(dr. Bechir). La prima IA, lucrata de dr. Bucur, initial 20mil/ml, preparata 22mil/mil A+B.
In afara de Femibion, Cezara mi-a mai dat si Aspenter 1tb/zi.
Dankutza, cum mai stai cu somnicul?

pentru toate fetele, si-un week-end cu veselie!
alexa78 spune:
Am venit si eu de la mare.
Carmen, imi pare rau ca nu ti-au aprobat dosarul. E binevenita o perioada de pauza in care sa-ti incarci bateriile si s-o iei apoi de la capat cu forte proaspete. Despre dr. Albu am citit numai de bine; mergi si la el, poate e cu noroc. 
Lauricea, multa bafta!
Dankutza, sper sa fie cu noroc si sa iasa atatia bebei cati vrei tu.
Missy, poate de data asta faci eco mai multe sa vezi sigur daca se sparg sau nu foliculii. Faptul ca IA a fost nereusita nu inseamna ca nu ai vulat, numai la eco se vede clar. legat de sotul tau, incearca sa nu te indepartezi de el. Cred ca ti-e greu, dar intr-un cuplu, nu intotdeauna cei 2 isi doresc acelasi lucru. Imporatnat este sa ajungeti la un compromis care sa va multumeasca pe amandoi. Am trecut si noi printr-o perioada dificila la inceputul investigatiilor, cand sotul meu nu vroia sa facem nici o analiza. Cu timpul lucrurile s-au rezolvat.
Bun venit noilor fete!
Eu sunt in ziua 10de la IA. Mai am putin si aflu rezultatul. Ma dor sanii destul de rau si sunt cam grei. Sper sa fie semn bun.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt
lauricea2002 spune:
Alexa, acusi, acusi ne dai o veste buna. Bebeilor le place apa. Numar zilele impreuna cu tine, iar dupa ce mai trec inca 4-5, deschidem sampania.