INSEMINARE 79

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Dana bine ai venit! Ai ajuns la locul unde trebuie. Dupa cum ai vazut, ne sprijinim una pe alta si moral si informatile pe care le avem.
Eu stiu ca sunt cicluri spermatice. Daca nu ma insel, dureaza 3 luni un ciclu. De aici diferenta uneori destul de mare intre 2 spermograme. Cand am facut prima inseminare, sotul a avut 5 mil. La a doua inseminare, adica 3 luni mai tarziu a avut 17mil. Nu a facut nimic special in perioada respectiva.
Am auzit si eu ca Profertilul si Spermotrendul sunt bune, ca imbunatates spermogeneza. La noi, nu cred ca a facut mare lucru. Sotul a luat vreo 2 luni si de abia a scos vreo 4-5mil. Eu vorbesc numai de seprmatozoizii A+B, adica rapizi si f rapizi.
Nu puteti merge pe "contact sexual dirijat"? Adica cand da dr verde, te duci dupa sot?
Oricum e bine ca nut-i trebuie medicamente pt foliculi si in cazul asta, daca sotul nu e zona, nu te alegi cu o tona de hormoni si ochi in soare.
Minuni exista! Insa minunea mea a venit numai prin IA. SPer ca a doua minune sa vina... natural.

Missy ce ami faci? Ai inceput tratamentul?

Adipink bun venit si tie. E zic ca poti face o histeroscopie. Diagnosticul pe care il vei obtine va fi extrem de precis si vei sti exact cum sta treaba pe acolo. Daca ai facut atatea, mai poti sa o mai faci si pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Buna dimineata ! Va pup, fetelor!
Bine ai venit din concediu, Sensibila!
Bun venit fetelor noi!

Am inceput tratamentul, Dankutza, azi am luat ultima Ova-mit si am inceput Viviflorul.Pe 9 sau pe 10 august merg la Bucuresti pentru monitorizare. Ar fii a 12 si a 13 a zi.
Nici nu mai stiu cum sa numar zilele fertile, pentru ca de la Utrogestanul de luna trecuta m-am dereglat si a venit la 31 de zile. Luna trecuta am avut glera in ziua 14 si atunci am facut si inseminarea. In fine, am sa vad si dimens. foliculilor si endometrul.

Este ultima luna cand mai pot lua Ova-mit. Daca am ghinion si nici luna asta nu obtin sarcina, trebuie sa schimb stimularea ovariana. Si tot degeaba daca amaratii astia de foliculi nu se sparg...
Poate o merge cu 10000 Pregnyl, stiu si eu...

Si ar trebui sa ma grabesc, sa merg luna de luna, caci nu stiu cat timp voi mai avea ovule la varsta asta. Asta mi-a confirmat si Dr. Moise- de pe topicul "Medici de la Polisano". Sa-l citesti si tu, este interesant.

Tu de mai faci? Abia astept sa-ti faci testul de 14 zile. Meriti din plin....

Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Salutari fetelor nou venite!
Missy, am intrebat-o ieri pe Cezara despre foliculii ce nu se sparg la ovulatie, monitorizati de mine la ecografia transabdominala. In primul rand m-a intrebat de unde stiu ca nu se sparg(parca mi s-a parut ca a deranjat-o putin intrebarea), apoi mi-a zis ca poate fi o imagine de corp galben. Nici sa nu ma gandesc ca nu se sparg, ca am sindromul foliculului luteinizat nerupt, cica asta e o teorie de acum 15 ani, nedemonstrata. Ca sa-mi iasa din cap, sa fac progesteronul in ziua 21. Mi-a dat totusi 10000Ui Pregnyl, pe care sa le fac in seara aceasta, iar maine, la orele 14, sa ma duc la IA. Acasa am constatat ca asistenta de acolo mi-a dat Brevactid 10000ui, in loc de Pregnyl. Sa fie acelasi lucru? Sa caut Pregnyl pana diseara?
La monitorizarea de ieri, ziua 12, mi-a gasit asa: endometru trilaminar 9,2mm; ovarul drept-un folicul de 16,5mm; ovarul stang- foliculi de 18mm, 16,6mm, 16,2mm.
Dankutza, tu cum te mai simti? Te-ai mai linistit putin?
Sensibila, ma bucur pentru vacanta ta si a piticei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

neata buna!
mersi de incurajari, Dankutza! am incercat si asa, am facut vreo 2 monitorizari si cand a zis dr. Start! am actionat
dar nimic. mai astept pana in sept-oct si ma duc din nou la el.
in alta ordine de idei, ma bucur ca aici pe forum vad fete care au reusit prin IA. ca altfel nu prea stiu pe nimeni in cercul meu, doar o colega care a incercat de mai multe ori si nimic. ajuta mult la psihic sa vezi ca sunt reusite.
noi deocamdata vb doar cu doctorul, n-am zis nici familiei nici prietenilor ca e vorba de IA, stiu doar ca facem tratament, ca atfel asa m-ar stresa toata ziua sa ma intrebe ... asa ca imi prinde bine sa vb cu voi aici!

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

Salutari fetelor nou venite!
Missy, am intrebat-o ieri pe Cezara despre foliculii ce nu se sparg la ovulatie, monitorizati de mine la ecografia transabdominala. In primul rand m-a intrebat de unde stiu ca nu se sparg(parca mi s-a parut ca a deranjat-o putin intrebarea), apoi mi-a zis ca poate fi o imagine de corp galben. Nici sa nu ma gandesc ca nu se sparg, ca am sindromul foliculului luteinizat nerupt, cica asta e o teorie de acum 15 ani, nedemonstrata. Ca sa-mi iasa din cap, sa fac progesteronul in ziua 21. Mi-a dat totusi 10000Ui Pregnyl, pe care sa le fac in seara aceasta, iar maine, la orele 14, sa ma duc la IA. Acasa am constatat ca asistenta de acolo mi-a dat Brevactid 10000ui, in loc de Pregnyl. Sa fie acelasi lucru? Sa caut Pregnyl pana diseara?
La monitorizarea de ieri, ziua 12, mi-a gasit asa: endometru trilaminar 9,2mm; ovarul drept-un folicul de 16,5mm; ovarul stang- foliculi de 18mm, 16,6mm, 16,2mm.
Dankutza, tu cum te mai simti? Te-ai mai linistit putin?
Sensibila, ma bucur pentru vacanta ta si a piticei tale.

Te pup,Laur!
Da, Brevactid este acelasi lucru cu Pregnyl. Asa mi-a dat si mie dr. Ion, dar eu am facut 5000 Ui in iunie, iar in iulie Cezara mi-a dat Ovitrelle 250. Ai vazut, ambele au fost facute degeaba, n-am ramas....Foliculii nu s-au spart. Si eu cand i-am spus Cezarei de foliculii astia nerupti a parut contrariata si mi-a spus acelasi lucru ca si tie, ca-s corp galben... Nu mai stiu ce sa cred, ba-i asa, ba-i altfel...

Buna productie, ambele ovare +endometru ! Iti doresc sa reusesti maine, sunt sigura ca vei ramane. Poate la 10000 se sparg.

Si eu tot asta o sa fac, 10000, dar la Giulesti, caci nu o mai prind pe Cezara, intra in concediu. Iar inseminare nu o sa mai fac, fac CSD. Stii de ce...
Citeste-te, te rog, ce i-am scris Dankutzei, poate ma lamuresti cu numaratul zilelor fertile.

Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

pentru cine vroia sa o vada pe Gia

Poze de la mare

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Sensibila, m-ai facut sa plang si sa rad, in acelasi timp. Draga mami de Gia, e clar cat de mult ti-ai dorit acest copil. Sa-i faci fotografii si filmulete aproape in fiecare zi, notandu-ti data, ora si chiar minutul, inseamna foarte mult. Si presupun ca nu-s singurele inregistrari pe care le ai. Sa fie sanatoasa, mami, sa va bucurati una de cealalta, in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

lauricea2002 - in 10 zile la maream venit cu aproape 500 de poze si vreo 40 de gb de filmari, asa ca .......

Eu nu am notat decat zilele intre care am fost la mare, varsta ei si unde sunt facute, altceva o fi de la picasa

Sper sa va vad pe toate cu bebei la mare cat mai curand.
Noi am fost si anul trecut cand Gia avea 3 si 4 luni

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Missy, nu stiu ce sa-ti raspund. Totdeauna am avut menstruatie neregulata, nestiind cum sa-mi calculez zilele de ovulatie, mai ales ca nu am nici un simptom care sa ma ajute. Sunt sigura ca vei gasi un raspuns aici.
Ma bucur ca ai ajuns la o intelegere cu sotul, si ca te-ai hotarat sa continui.
Vom reusi noi, in cele din urma, sa dovedim foliculii astia obraznici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

lauricea2002 - in 10 zile la maream venit cu aproape 500 de poze si vreo 40 de gb de filmari, asa ca .......

Eu nu am notat decat zilele intre care am fost la mare, varsta ei si unde sunt facute, altceva o fi de la picasa

Sper sa va vad pe toate cu bebei la mare cat mai curand.
Noi am fost si anul trecut cand Gia avea 3 si 4 luni

Atat sunt de mare !

Da, Sensibila, am vazut-o pe Gia "crescand" de la ~12 ore de viata pana la ultima vacanta la mare, prin intermediul fotografiilor. E o dragalasa fetita ta, mami fericita!

Mergi la inceput