INSEMINARE 79
Raspunsuri - Pagina 16
missy40 spune:
Dankutza
, te pup!
Draga mea, nasol moment cu discutia asta...Si eu as fii ingrijorata ca si tine, caci e destul de greu cu gemeni. Stiu de la Viss...
Dar n-ai ce face deocamdata, e drept ca ai "scapat"cam mult Gonal, dar asta e si trebuie sa gestionezi situatia cum crezi tu mai bine. Eu am incredere in tine si stiu ca ai sa faci fatza.
In ceea ce priveste problema mea, deja ma gandesc cum pot rezolva cu spargerea. Chestia asta cu foliculul nerupt cred ca-i un soi de endometrioza si tare curioasa sunt daca dr. Ion "se baga" la mine. Si cred ca-i endometrioza,caci nu am ramas gravi de 10 ani. E cam mult....
Grupele de medicamente pe care le facem noi sunt:
Hcg= Pregnyl, Ovitrelle,Profasi-astea sunt pentru spargere
Foliculostimulant hormon recombinat (rFSH)= Gonal -F, Puregon, Follistim- astea sunt pt. stimulare ovariana.
Mie imi trebuie cele din grupa HCG. Deja am facut Pregnyl 5000 si Ovitrelle 250 fara rezultat. Nu sunt sigura daca 10000 Pregnyl va sparge oul...
Eu oua am, dar nu se sparg
....
De unde naiba m-am potcovit eu cu ditamai sindromul?
In fine, imi iau concediu de pe 8.08 si ma duc frumos la Giulesti pentru monitorizari si Pregnyl sau ce mi-o da.
Cred ca-s plesni de necaz sa fac Pregnylul 10000 si la eco de ziua 16-18 ca sa fie tot acolo... Deja am emotii...
Pup dulce
!
dankutza spune:
Missy asta am intels si eu din ce am citit, ca folicul nerupt merge la pachet cu endometrioza. Dar medicii de ce nu ti-au spus nimic? Poate se face vreo operatie ca sa scapi, in caz ca ai... 
Poate fetele de la enometrioza te pot lamuri. Spune-le exact povestea ta. 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164043&whichpage=17
missy40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Missy asta am intels si eu din ce am citit, ca folicul nerupt merge la pachet cu endometrioza. Dar medicii de ce nu ti-au spus nimic? Poate se face vreo operatie ca sa scapi, in caz ca ai... ![]() Poate fetele de la enometrioza te pot lamuri. Spune-le exact povestea ta. ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164043&whichpage=17 |
Bagami-as, chiar sa am asta? Iti dai seama n-am mai ramas de 10 ani si crezi ca am dus-o pe picioare? Nu ma doare nimic...Ba da, ma doare ceva: sufletul, ca nu pot....
Cand l-am intrebat de Doc Ion Ionut de ce nu se sparg, a ridicat din umeri, iar Cezara mi-a spus sa fac Gonal, ca Ova-mit-ul e vax pentru mine. Nu cred ca-mi mai stia cazul, cand am anuntat-o ca nu am obtinut sarcina....
Draga mea, am scris la fete la endo. Poate ma ajuta careva...
Pupici multi!

dankutza spune:
Uite ce info au scris fetele la inceput de capitole. "Multe dintre cazuri sunt asimptomatice. " Bun, bun! Dar daca ai (sa speram ca nu), de ce nu a vazut nimic dr? Poate nu se vede la transvaginala.
Nu vreau sa te sperii, dar poate merita sa ceri un control mai amanuntit. Poate iti trebuie laparoscopie. Barem, te lamuresti ce si cum. SCuza-ma daca te-am pus pe jar, dar fiecare fir merita investigat pentru marirea sanselor.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164043&whichpage=1
dankutza spune:
| citat din mesajul lui missy40 Cand l-am intrebat de Doc Ion Ionut de ce nu se sparg, a ridicat din umeri, iar Cezara mi-a spus sa fac Gonal, ca Ova-mit-ul e vax pentru mine. Nu cred ca-mi mai stia cazul, cand am anuntat-o ca nu am obtinut sarcina.... |
Vand in vedere ca e de meserie, Ionut ar fi trebuit sa stie un raspuns la intrebarea ta.
Parerea mea e ca Ova-mitul isi face treaba si inca bine la tine. Daca ai avut 3 grasunei de foliculi cu ova-mitul, nu te baga pe Gonal care e scump si urmeaza sa se mai scumpesca.
Are o memorie f buna. Pe mine ma tine minte cu tot istoricul, cu ce boli ama avut, cum a fost cu Cezarica, la ce doza raspund. Daca nu te-a tinut minte, poate e pt ca ai fost doar putin la ea. Pe mine ma stie ca pe un cal breaz.
missy40 spune:
| citat din mesajul lui dankutza Uite ce info au scris fetele la inceput de capitole. "Multe dintre cazuri sunt asimptomatice. " Bun, bun! Dar daca ai (sa speram ca nu), de ce nu a vazut nimic dr? Poate nu se vede la transvaginala. Nu vreau sa te sperii, dar poate merita sa ceri un control mai amanuntit. Poate iti trebuie laparoscopie. Barem, te lamuresti ce si cum. SCuza-ma daca te-am pus pe jar, dar fiecare fir merita investigat pentru marirea sanselor. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164043&whichpage=1 |
Da, iubita mea, as face laparoscopie. Asa am facut-o pe Alexandra acum 13 ani, m-am chinuit 3 ani si al patrulea m-am operat si imediat am ramas.
Daca as stii ca ma rezolva asta, nici n-as sta pe ganduri.
Nu m-ai pus pe jar...imi esti prietena buna si asta fac prietenii: ajuta la greu

...
missy40 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Vand in vedere ca e de meserie, Ionut ar fi trebuit sa stie un raspuns la intrebarea ta. Parerea mea e ca Ova-mitul isi face treaba si inca bine la tine. Daca ai avut 3 grasunei de foliculi cu ova-mitul, nu te baga pe Gonal care e scump si urmeaza sa se mai scumpesca. Are o memorie f buna. Pe mine ma tine minte cu tot istoricul, cu ce boli ama avut, cum a fost cu Cezarica, la ce doza raspund. Daca nu te-a tinut minte, poate e pt ca ai fost doar putin la ea. Pe mine ma stie ca pe un cal breaz. |
Am sa-l presez pe Doc, imi place enorm de el este un tip bland si explica bine ce te doare. Numai sa-i spui...E bine pregatit profesional si foarte bine vazut.
Pe Cezara am inteles-o, e normal sa nu ma stie bine, am fost doar de 3 ori la ea. Imi place la ea spontaneitatea si optimismul pe care-l degaja si-ti spun eu, daca nu era beleaua cu spartul, eram gravi, la ce productie am avut si 60 mil.+ inseminarea...
Da' asa e viata ....

sensibila spune:
Buna fetele !
AM vazut ca intrebau 2 fete de noi
Suntem f bine
Deabia ne-am intors din vacanta.
Gia e f bine. A fost o rata totala, statea si cate 2-3 ore in apa, combinat intre mare si piscina.
Imi pare rau de fetele cu teste cu doar 1 liniuta
Si tin pumnii fetelor ca sunt in asteptare pan ala cele 14 zile. Sa fie cu ochisori !
dankutza - ti-am zis eu ca faci gemeni sau tripleti !Glumeasc ! Sa dea Dumnezeu sa se prinda unul si bun !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
evaioanna spune:
Buna,
V-am mai citit din cand in cand, insa nu m-am incumetat sa postez, nefacand pana acum inseminari.
Ca si istoric, in 3 ani de cand incercam sa avem un copil, cam singurele analize/investigatii nefacute sunt: testul postcoital, histeroscopia si laparoscopia.
In rest, am ciclul neregulat; desi am avut chlamydia trompele sunt ok (conform HSG si instilatii), in uter se vede un posibil mic focar de adenomioza (care insa nu e in fundul uterului, acolo unde se instaleaza bebe); ovulez cf monitorizari iar foliculul se sparge; singurul diagnostic pe care au reusit sa mi-l puna doctorii este o forma usoara de SOPC (in care exista ovulatii). Sotul are 2 spermograme, una mai veche cu o astenoteratozoospermie moderata si a doua de acum 1 an, cu normospermie.
Avand in vedere ca in septembrie vreau sa fac o inseminare, va rog frumos sa imi spuneti daca credeti ca e cazul sa fac o histeroscopie inainte.
In rest, am dat in urma de postarea unei aspirante (nu mai retin ID-ul) care avea AMH-ul mic si vroia sa faca FIV; vroiam sa ii spun ca la Medlife am inteles ca exista un program de FIV care costa circa 1.000 euro si ceva , special adresat femeilor cu AMH mic si care fac FIV pe ciclu natural. Deci de 2-3 ori mai ieftin decat FIV-ul standard de la ei.
Multa bafta tuturor!
dana_r spune:
buna, fetelor!
sunt si eu in situatia de a face inseminare, si am nevoie mai mult de sprijin moral, dar si de info.
pe scurt:
incercam de 2 ani si 2 luni, nici un rezultat, am ciclu relativ regulat, ovulatie in fiecare luna, valori bune pe la ce analize am facut, sono-HSG cu ambele trompe permeabile, deci dr zice ca eu sunt ok, in schimb sotul a avut infectie cu E-coli, depistata anul trecut in sept, si oligoastenozospermie, dr a zis ca posibil sa fie de la infectie. a facut tratam cu gentamicina injectabil (a ramas si cu probleme de auz), si apoi tratam 3 luni cu profertil, l-am adus din Austria. dupa asta, la spermograma a iesit normozoospermie, asa ca am mai asteptat cateva luni. ultima data dr a zis ca singura expliatie ar fi ca el nu are spermograma de calitate in fiecare luna, asa ca imi sugereaza inseminare la cluj. si colac peste pupaza, are si un servici de asa natura ca nu intotdeauna e acasa cand sunt si eu in perioada fertila...
asa ca am indicatii ca din toamna sa incercam inseminare... tot sper intr-o minune pana atunci...
www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker