INSEMINARE 79

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Sunt foarte bulversata. Nici nu stiu ce ar trebui sa fac exact. Prietena mea comuna cu Sensibila imi zicea sa profit de sansa, ca nu o sa mai fiu niciodata asa de foliculoasa. Ea zice ac nu crede ca o sa se lipesca mai mult de 2. Nu mai stiu nici eu ce sa mai zic. Uite cum o trag acum pt ca sunt tampita.
Sunt convinsa suta la suta ca raman gravi. Pai la cate "oua" am. Dar problema, cati se prind??? Asta e intrebarea care ma omoara.

In seara asta o sa fie asternut la drum de seara. Nici cand eram virgina nu mi-a fost frica ca in seara asta.

Missy a fsot o eroare de comunicare intre noi. Ea nu mi-a zis sa nu fac injecatia pana o vad pe ea. Eu stiam ca trebuie s afac injectiile la ora fixa. Ora de injectie era intre 9 jumate si 10 jumate. Asa ca am facut. SI uite unde am ajuns. Nu o pot acuza pe Cezara. Cam eu sunt tampita in cehstiunea asta. SUnt o superlady ... cu sanse sa devin o super purcica cu nu stiu cati embrioni.

Eu zic ca va trebuie un concediu la amandoi unde sa va bucurati unul de celalalt si sa lasati problemele pe planul 2. Sa stii ca si eu simt ca "iau de la gura" lui Pinky cand arunc banii pe IA si tratamente. In iunie am spart 30 si ceva de mil. Ce de chestii puteam face cu banii astia pt ea.... Pe ce i-as fi cheltuit? Poate catvea zile pe undeva cu mami si tati, poate o mobila pt camera ei si o masinuta electrica si inca cateva jucarii si cateva hainute. Dar eu ama ales sa-i ofer o surioara sau "o fratioara" si mai tarziu imi va multumi pt asta. Cand eu si tati vom pleca, se vor avea unul pe celalalt. SI asta e MULT!
Nu stiu daca se poate face doza asa de mare de Pregnyl. Mai bine intreaba dr. Ei stiu mai bine. PArca am auzit de 10.000, dar nu de mai mult.
Inteleg ca nu mai vrei nici sa te mai atinga. Pe langa dezamagirea nereusitei, vine si dezamagirea ca nu esti inteleasa de cel pe care il iubesti. Timpul o sa stearga cu buretele toate discutiile astea.
Dute la biserica si vorbeste cu preotul sa "iti citeasca" ceva pt buna intelegere in familie. Eventual sa iti sfintesca niste ulei pe care sa-l folosesti apoi.
In 14 zile, o sa-ti mai treaca nervi pe el si o sa va intalniti. Sa vezi ce poezie o sa fie.
Cezara recomana ziua 10-11-12 pt prima monitorizare. Daca te stii ca ovulezi mai repede, gen ziua 12, te duci un pic mai devreme.

Angi am ras de m-am spart la relatarea primei recoltari. Nu prea e de dorit asa o productie. E mult mult prea mare!

Mergi la inceput

Missy poate ai sindromul foliculului luteinizat nerupt

Uite ce zic fetele astea aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102777

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Am citit si eu despre asta. Tot asa patesc si eu. Foliculi ce se sparg abia la menstruatie.
Missy, hai sa-i spargem cumva!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

Dankutza, ca tot vorbim de proba sotilor, pe unde-i camera asta la DACIA? As vrea sa recolteze acolo pt IA asta, dar nu am prea multe detalii. Poti smulge tu cateva informatii de la sotul tau?

Tocmai l-am sunat pe sot sa-l intreb de camera.
Este la demisolul cladirii. Are ferestra sus, dar cu jaluzlele trase. In camera are un pat de consulatii si o masa. Pe masa sunt reviste deochiate. Pe un perete este o chiuveta. Are servetele. Cel mai important sa incuie singur dupa ce este condus jos. Cand termina operatiunea, asistenta nu sta pitita la usa. Isi duce singur proba la receptie unde o preda asistentelor sau asistentului. Cam atat!
Mie mi se pare ok. Are intimitate si nu-l sacaie nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:

Draga mea, multumesc !
Sa stii ca am tot citit despre asta de cand mi-ai trimis mesajul. Ba chiar am sunat-o pe sora-mea la Bucuresti, care este medic UPU si am pus-o sa caute "oficial" despre chestiune.
Danuta, este posibil sa-mi fii raspuns la problema mea si poate rezolv ceva daca exista tratament sau chiar operatie. Si pentru asta te pretuiesc si mai mult! Esti o prietena adevarata...
Laurici, cred ca e problema noastra comuna...poti lua legatura cu medicul tau sa-l intrebi?

Mi-am cumparat din nou Ova-mit si Viviflor pentru endometru. In august as merge la dr. Ion Ionut, caci cred ca a venit din concediu. Cezara intra pe la inceputul lunii, n-o mai prind, asa ca vreau sa nu pierd timpul.
Pe sot nu-l mai duc nicaieri...Il intreb doar daca vrea sa se culce cu mine, acasa in patul nostru...

Mergi la inceput

Bine ai venit,Rucsi !
Tot din motive de copii pe aici?
Eu sunt ceva mai in varsta decat fetele mele de pe aici, dar inca sper...

Mergi la inceput

Missy pentru putin. Ar fi bine daca am gasit un raspuns la problema ta. Acum stii cu ce te confrunti si ar trebui sa fie si un tratamanet pt asta.

Am avut o aseara o intalnire de gradul X cu sotul. Am stat cu fundul pe perne cateva ore. Azi noapte am ovulat. AM simit o presiune in burta. Parca ma apasa cineva pe ovare. Mi-a crescut si un pic temperatura. Imi era cald. Dar nu foarte cald ca sa transpir. Deci, ovulatia s-a produs cam la o ora doua dupa "intalnire". Deci, sexy-ovulele mele au fost violate. SPer ca nu toate. Acum calataoresc si incep sa numar. Ziua 1 s-a dus....

AVeti idee daca foliculi se sparg toti o data sau pe rand???

Mergi la inceput

Citat:

Missy pentru putin. Ar fi bine daca am gasit un raspuns la problema ta. Acum stii cu ce te confrunti si ar trebui sa fie si un tratamanet pt asta.

Am avut o aseara o intalnire de gradul X cu sotul. Am stat cu fundul pe perne cateva ore. Azi noapte am ovulat. AM simit o presiune in burta. Parca ma apasa cineva pe ovare. Mi-a crescut si un pic temperatura. Imi era cald. Dar nu foarte cald ca sa transpir. Deci, ovulatia s-a produs cam la o ora doua dupa "intalnire". Deci, sexy-ovulele mele au fost violate. SPer ca nu toate. Acum calataoresc si incep sa numar. Ziua 1 s-a dus....

AVeti idee daca foliculi se sparg toti o data sau pe rand???

M-as bucura enorm pentru tine sa ramai gravi, stiu cat iti doresti ! Cu asa o productie, sigur o sa-mi spui ca ai 2 liniute...
Chiar asa simti ? O presiune pe ovare la ovulatie? Te intreb, ca habar n-am de asta.

Am ajuns la un consesns cu sotul: eu merg in continuare, cu costuri minime, nu mai fac inseminari, deci nu-l mai duc nicaieri, atata doar l-am rugat sa se culce cu mine. Pentru asta nu e nevoie sa-l rog...Poate obtin si eu ca si tine o gramada de ovule, dar care trebuie sa se si sparga si poate raman in mod natural.

Stiu ca spargerea foliculilor e dictata de LH. Eu am avut o valoare de 10.5 in ziua 14 a CM. Nu e cam mic ?
Danutza, ca sa fac ? As lua Ova-mit si Viviflor si m-as duce sapt. viitoare la dr. Ion la monitorizari, apoi asa face 10000 Pregnyl si monitorizare ziua 16-15-18. Tu ce sfatuiesti? Cum sa fac?
N-as vrea sa pierd luna. Ar fii a 3 a stimulare cu Ova-mit. Sincer, am nevoie de un sfat.

Eu cred ca se pot sparge mai multi odata. Ia gandeste-te: gemenii in placente diferite sunt conceputi de 2 zigoti care s-au format in acelasi timp si care au primit acelasi semnal de LH.

Doamne, cum ar fii? Twins?
Pupici multi!

Mergi la inceput

Missy eu nu-mi simt ovulatie pt ca nu am. Dar cand faca tratament "ma pandesc". La 2 inseminari nu am simitit nimic, si la una dintre ele, cred ca cea norocoasa cu Cezarica, la 36 de ore de la injectie, m-a durat burta timp de o jumatate de ora de credeam ca o sa mor.
Mi-a fost frica de ovulatia asta. Ma gandeam ca o sa crap de durere cand or face poc o gramada de foliculi. In schimb am simit o presiune mare. Aveam o burta tare, sa omori puricii pe ea.
SI CEzara mi-a zis ca e posibil sa ma doara sau nu. La fiecare femeie sila fiecare ciclu sunt diferite. Poate femeile care au un ciclul ceas si nu au probleme in a ramane gravi, au si o anumita constanta in asta.

Cezara mi-a zis ca si contactul sexula dirijat, la momentul oportun face cat o IA. De aici imi spunea ea ca daca nu facem inseminarea, nu inseamna ca scap sa se lipeasca vreo 4.

E bine ca ati ajuns la un consens. Totusi trebuie sa-ti faci monitorizarile ca sa stii cand e timpul pt "intalnire".
Nu stiu care e treaba cu LH. Nu cred ca am vrei problema cu el. Cand mi-am facut analizele de titoida, nu mi-a iesit nimic in nergeula. Deci sunt in limita.

Missy, eu zic sa-ti iei Ova-mitul si Viviflorul pt endo. Totusi cred ca e nevoie de o pauza de o luna dupa un ciclu de 3 stimulari. Trebuie si oragnasimul sa se "odihneasca".
Intreaba-l pe dr de diagnosticul "pe care ti l-am pus" eu. Sa vedem daca are vreo solutie in cazul asta. O doza mai mare de Pregnyl. Zic si eu. Totusi nu face o doza dupa capul tau. Uite ce a insemnat la mine o injectie in plus. O sansa sa o pun de un reality show.

Azi am tras o certa cu co-autorul, de numa. Deja ne e frica de cati se vor lipi. Am inceput sa ne certam cum ii crestem. Mi-a zis, bestia, sa lucrez si zi si noapte daca fac de la 2 in sus. Nici nu stim daca s-a fecundat ceva si noi deja ne killerim.
Am incetat discutia, ca mi-a sunat tel. Oricum, mi-a zis sa fac embrioreductie daca se prind prea multi. Uite ce mi-am facut cu mana mea.

Mergi la inceput