INSEMINARE 79

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Carmen, si eu cred ca-i binevenit un concediu inainte de a va apuca iarasi de investigatii.
Succes!

Mergi la inceput

Tot medicii trebuie sa interpreteze rezultatul, Angi. N-are sens sa ne dam noi cu parerea.
Nu-ti pierde speranta, fata cu nume de inger! Noi iti vom fi aproape.

Mergi la inceput

Oare ce-o fi cu Sensibila? Nu ne-a mai vizitat de ceva vreme.
Si, ca sa raspund la intrebarea lui Missy, eu stau cam asa:
- astazi, 29, termin Ova-mitul, pe care-l iau de 5 zile; Femibion tot iau, de pe 7 iunie
- miercuri, in a 12-a zi, ma duc la monitorizare(desi Cezara-mi spusese de a 10-11 zi, insa cu programul incarcat de la servici mi-a fost imposibil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Dankutza si lauricea, multumesc pt. incurajari.
Din pacate concediu nu pot sa-mi iau asa cum as fi vrut eu(nu am mai avut din 2008), doar 2-3 zile, ca apoi daca o iau de la capat cu drumurile la Bucuresti nu se stie cate imi vor trebui(eu mai am 13 zile si sotul 11).Oricum avem noroc, ca ni se aproba sa ne luam cate 1-2 zile la nevoie si am mai prins si w-e.
Asa ma obosesc drumurile astea,chiar daca nu conduc eu...

Dankutza, iti doresc sa reusesti...nu cred totusi ca se vor prinde toti 4.Gandeste pozitiv.
Missy, pe sotul meu a fost mai greu sa-l conving prima data cu spermograma, acum nu mai zice nimic, mai ales ca sunt probleme si la el...la cate a tot facut, s-a obisnuit.La ultima inseminare pe care am facut-o, erau inca 4-5 cupluri care faceau inseminare la cabinetul dr. si toti sotii intrau sa-si recolteze sperma acolo...unii mai rusinosi, altii nu.

MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Ce mai fac eu??? Rahatul praf e raspunsul. (scuze limbajul)

Sa va spun cum sta treaba....

-vineri pe 22, dupa 3 zile de 112 gonal, da semne ca am un folicul dominant de 11mm si inca cativa potentiali. Tratament: 3 zile de 150UI gonal

-luni pe 25, dupa 4 zile de 150ui de gonal. 4 dominanti. 2 de 16 si 2 de 14.
Am avut o eroare de cuminicare. Ea mi-a zis sa-mi fac injectiile la aceeasi ora in ficare zi. Daca mi-ar fi spus sa nu-mi fac injectia luni, pana ajung la ea, nu o faceam. Dar uite ca am facut-o. Ai am facut rahatul praf. Pt ca azi, era sa fac infarct.

-joi, adica azi 11 foliculi, dintre care 7 chiar 8 dominanti. Cel mai mare 24, cel mai mic 16. Sunt perfecta de .... fiv, nu de IA. Pe ovarul stang am 4 si restul pe dreptul. M-am hiperstimulat! Bagami-as!

Ce e de facut? Cezara era si trasnita. Eu tremuram ca un rahat ca m-am blocat. Eu ii zic de IA si mentionez ca sotul la ultima IA a scos 4-5mil gigei A+B. Mi-a zis ce facem daca ies mai multi. Pai, hai sa zicem ca 2 maxim, ar putea fi ok. Ea ma intreaba. Cvadrupli? Eu sa mor. Nu. Nu ma vad eu facand 3 sau 4 ca nu sunt purcica. Ea mi-a zis si daca se lipesc mai multi. Fac embrioreductie? Da. Ma programeaza la IA pt a doua zi. Fac doar jumatate de fiola de Pregnyl,a dica 2500ui.

Ma consult cu mama, sotul, sora-mea si prietena comuna a mea si a Sensibilei. Ce dracu' ma fac? Dupa indelungi parlamentari. Nu mai facem IA. Facem contact dirijat. NE bazam doar pe actul sexual. AM sunat la Cezara si i-am spus ca nu mai vin la IA si am prefera sa mergem pe contact sexual la momentul oportun. Mi-a zis sa avem doar un singur contact sexual. maine seara. Atat! Chiar si asa, nu inseamna ca scap de "sansa" de a face 4.

Cam asta fac eu! Sunt foarte dezorientata! Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva. Mai multi de 2 foliculi, nu am scos niciodata. De fapt o singura data.

Nu-mi vine sa cred. M-am chinuit in iunie 24 de zile ca sa iasa un amarat de 19mm si acum am 7 dominanti. cu si mai putin tratament. De aici, eu inteleg ca o data turate motoarele, merg un pic si din inertie.

Imi doresc sa raman gravi, dar sa nu fie mai mult de 2. nu se stie daca pot duce sarcina la termen, avand in vedere ca am nascut-o pe Cezara cu retard de crestere intaruterina pt ca uterul nu a crescut cat trebuie. SUnt in ceata si ma rog la Dumnezeu sa faca el cum crede ca e mai bine pentru noi.

Danutza, incredibil....Productie de FIV...ce mai, m-ai dat pe spate...
Ce naiba, ai facut mai mult Gonal decat trebuie?
In fine, cred ca ai luat cea mai buna decizie, CSD e cel mai indicat.Doamne, ce dimensiuni au ovarele ? 7-8 dominanti, 24 mm...
Ce mai, esti o super lady!

Sigur o sa reusesti luna asta. Cu asa productie....Nu se poate, ca macar unul sau doi din acestia sa nu fie fecundati. De abia astept sa-mi spui ca mica Cezara va avea o surioara sau un fratior...

Cat despre mine...Eu fac cat se poate de nasol...Am avut aseara runda a doua...S-au spus multe...Ca a fost alaturi de mine si ca mi-a facut hatarul..."Ce ? Nu-i de ajuns o singura data? Si nici luna trecuta n-ai avut rezultat si nici acum...Nu vezi ca nu poti sa faci copii?" A! Si ca iau de la gura celor 2 copii, cu banii cheltuiti pe asa ceva...Jenant...

Mi-e teama ca am sa ma racesc de el...N-as vrea, desigur, dar nu-mi vine sa cred ce reactii a avut...Sincer, e ultima persoana la care ma asteptam sa-mi faca una ca asta...
I-am spus si eu ca n-am sa-l iert niciodata pentru ce mi-a facut si ca este pacatul lui...

Dana, nu stiu ce sa fac...Nu mai suport sa ma atinga, am momente cand nu-l mai vreau si nu e bine...Sa stii ca nu e o reactie la ceea ce s-a intimplat si nici un actionez la primul impuls. Pur si simplu, simt ca ma indepartez de el...Pe cuvant, nu-mi vine sa cred ce mi-a facut.

Mi-e teama sa nu intru in depresie...

Ce sa fac? Cezara nu e luna asta si m-as duce la dr. Ion pentru monitorizari si sa fac 10000 de Pregnyl. Problema mea este ca fac foliculi buni, dar nu se sparg. Asta mi s-a intamplat si luna asta, era imposibil sa nu obtin sarcina cu 2 F de 21-22mm, E bun si 60 mil. Cezara nu mi-a facut eco inainte si dupa inseminare. Luna trecuta dr. Ion m-a chemat la eco dupa CSD si 5000 de Pregnyl. F nu se sparsesera...Se pot face 15000 Pregnyl? Sau 20000 ?

Eu nu pot recolta sperma acasa. Locuiesc in Ploiesti si sunt 60 km pana in Bucuresti. Nu ma incadrez in timp.Si asa nu stiu daca va colabora. Deja a luat o hotarare.

Simt ca ma doare sufletul...Nu-mi mai incape durerea in suflet si mi-e teama de reactiile mele...
Nu mai am timp...Poate cateva luni. In curand fac 42. Te rog sa nu-mi spui ca nu sunt in varsta, ovarele mele au si ele aproape 42. Rata de obtinere a sarcinilor la peste 40 de ani e 5 %.

Doamne, ce sa fac?

Multumesc si celorlate fete dragi, care sunt alaturi de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

MISSY imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva ,incearca totusi sa mai vorbesti cu el ,insista pe subiect ,fa-l sa inteleaga ca faptul ca intra intr-o camera si recolteaza singur o proba nu este o rusine ,,este prea putin efort fata de ce suntem noi nevoite sa induram ....................
Sa va povestesc una din pataniile mele cu recoltatul spermei ...........era prima data :am mers la un laborator in medgidia ,si bineinteles ca nu avea o camera special pt asa ceva ,asa ca la invitat frumos sa mearga la baie ........am amutit cind am auzit ,la fel si el .......dar ce sa facem ne-am conformat .............doamne imi amintesc cit de penibil a fost initial a intrat singur apoi ma chemat sa stau in usa ca daca intra cineva si vede ce face el si iese tiind din guar de sarpe ca este unul care isi face ...............in baie.....fetelor sateam in uasa ,si eram lesinata de ras ,el imi zicea sa nu mai rid ca nu pioate face nimic ............sa il ajut cumva ca nu iese ..........a afost criminal atunci ..........dar sa invatat ,ca tot au urmat,asa ca acum nu mai zice nimic saracu ia borcanelu si intra singur ...............costientizeaza si el ca ...........este putin fata de ce sunt eu nevoita sa fac .........si ma sustine in totalitate.
Missy ,dar mi-a venit o idee poti sa intri si tu cu el sa il ajuti cumva ......................nu trebuie neaparat sa intre singur .........daca tot are oroare de chestia asta!
Danutza lasa mami ca daca ies 4 unul il iau eu ...............oau asa produtie ...................visez si eu la ea ........bine ca nu as vrea 4 dar eu doi as dori din tot sufletul sa fac!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Fetelor scuzati greselile de ortografie ,am o tastatura ..........si fiind si la servici ,din graba nu am mai verificat ............scuze ..........sper sa intelegeti ce am vrut eu sa scriu acolo.........!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

Mergi la inceput

Angi, multumesc, draga mea, pentru sustinere!
Si mie imi pare rau pentru tine, ai sa obtii sarcina viabila pana la urma, esti tanara, ai varsta de partea ta.

Fetelor, azi este prima zi de CM. A venit (datorita Utrogestanului) la 32 zile. Cum ar trebui sa numar zilele de ovulatie in acest caz? Cm trecut l-am avut la 27-28 zile, dar acum m-am dereglat de la Utro? In ce zi sa merg la prima monitorizare?
Am sa incep sa iau din nou Ova-mit zilele 3-7, Viviflor pentru endometru.
N-am sa-l mai aduc pe sot la clinici sa recolteze, nici macar acasa nu fac recoltarea( nici nu pot, stau in Ploiesti), ci am sa am CSD. Stiu ca nu sunt sanse la fel ca la inseminare, dar macar voi fii impacata ca macar eu imi fac datoria...
Asta daca va dori...Caci eu nu prea mai vreau sa "ne intalnim"...Mi-e sila de el

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmen_ch_12

Dankutza si lauricea, multumesc pt. incurajari.
Din pacate concediu nu pot sa-mi iau asa cum as fi vrut eu(nu am mai avut din 2008), doar 2-3 zile, ca apoi daca o iau de la capat cu drumurile la Bucuresti nu se stie cate imi vor trebui(eu mai am 13 zile si sotul 11).Oricum avem noroc, ca ni se aproba sa ne luam cate 1-2 zile la nevoie si am mai prins si w-e.
Asa ma obosesc drumurile astea,chiar daca nu conduc eu...

Dankutza, iti doresc sa reusesti...nu cred totusi ca se vor prinde toti 4.Gandeste pozitiv.
Missy, pe sotul meu a fost mai greu sa-l conving prima data cu spermograma, acum nu mai zice nimic, mai ales ca sunt probleme si la el...la cate a tot facut, s-a obisnuit.La ultima inseminare pe care am facut-o, erau inca 4-5 cupluri care faceau inseminare la cabinetul dr. si toti sotii intrau sa-si recolteze sperma acolo...unii mai rusinosi, altii nu.

MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS

Carmen, multumesc pentru sustinere!
M-am uitat la semnatura si-mi pare rau pentru tine si sot...Dar iti doresc sa ai tu ce eu n-am putut avea. Sa te ajute bunul D-zeu sa-ti tii bebelusul in brate...
Am mai spus : De ce suntem asa de condamnate sa ne ducem crucea?
N-am raspuns....N-am multe raspunsuri....

Mergi la inceput

Dankutza, ca tot vorbim de proba sotilor, pe unde-i camera asta la DACIA? As vrea sa recolteze acolo pt IA asta, dar nu am prea multe detalii. Poti smulge tu cateva informatii de la sotul tau?

Mergi la inceput