INSEMINARE 79
Raspunsuri - Pagina 13
missy40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tinuta78 missy, nu fi dezamagita. Incearca sa-ti accepti soarta si sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru cei doi copii pe care-i aveti. Deja baiatul este mare, peste cativa ani poate veti avea nepoti, asa ca nu vei ramane fara copii. Gandeste-te la multele fete (printre care si eu) care am trecut pragul de 30 si.., si nu avem nici macat un copil( fie el facut de noi cu oricine.., sau chiar facut de alti 2 oameni) pe care sa-l crestem si sa-i oferim dragostea noastra. Nu mi-o lua in nume de rau, dar daca sotul nu vrea sa mai treaca prin asa ceva, este bine sa nu fie asta un impediment in casnicia voastra.., ce inseamna asta.." nu voi mai fi ca inainte...?". Incearca sa-ti traiesti viata, asa cu vrea Dumnezeu. Sunt persoane care se bucura si de iubirea unui animal de companie si sunt fericite cu ceea ce au. Eu sunt fericita ca am un nepotel de 2 anisori destept si frumos foc, iar astazi sau maine cel tarziu voi mai avea unul. Dragostea mea le-o dau lor si sper ca Dumnezeu sa-mi ierte pacatele, cate oi fi facut si intr-o buna zi sa ne rasplateasca si noua cu un copil sanatos. , si curaj, deschide ochii si vezi ca nu se termina lumea aici. |
Multumesc, Tina pentru raspuns!
Am crescut fara mama de la 14 ani, cand a murit. Practic, n-o mai am de la 10 ani, caci a stat numai in spital. De asta vreau sa fiu cat mai mult timp mama si vreau sa avem si noi, eu si sotul un copil. Suntem casatoriti amandoi a doua oara, fiecare cu cate un copil: Ionut-18 ani si Alexandra-13 ani.Ca sa o am pe Alexandra mi-au trebuit 4 ani. Ma duceam cate o saptamana in spital, in fiecare luna din cei 4 ani...Am reusit pana la urma. Sotul meu n-a avut probleme in a concepe copii, acesta e motivul pentru care i se pare umilitor...Imi pare rau, dar vede doar forma si nu fondul...Eu fac mai multe chestii umilitoare decat el si nu ma plang...
Nu voi mai fii la fel= sunt foarte trista si nu mai simt nevoia sa discut in vreun fel cu el...Nu sunt o razgaiata si am ajuns sa am suficienta maturitate la varsta mea. Are multe prejudecati, nu numai in asta.
Sa stii, ca nu actionez la primul impuls si nici nu-i calc pe mandrie... Este adeptul "daca da D-zeu bine, daca nu"...N-am mai ramas gravida de peste 10 ani si eram mai tanara...Nu-mi permit ca sa las ca natura sa-si faca datoria, vreau s-o ajut.
Te pup
! Tu cu ce probleme pe aici?
tinuta78 spune:
missy, eu am trecut de mult de capitolul IA. In cazul meu nu cred ca are rost. Ca si alexa am prezenti anticorpii antispermatici prezenti. An facut un Fiv, ar fi trebuit sa am o burtica cu o fetita de vre-o 20 de saptamani, dat D-ne D-ne n-a vrut s-o lase langa noi, asa ca vom face un alt fiv, cand vom strange resursele financiare. Sotul nu are probleme, dar am noroc ca ma intelege si-si doreste la fel de mult ca si mine un bb. II multumesc lui D-zeu ca este asa si-mi acceta si apreciaza tot chinul pe care l-am indurat si-l indur in a concepe un bb. Crede-ma ca ova mitul este floare la ureche fata de tratamentu FIV cu "n" injectii dimineata si seara facute in burtica, iar recoltarea sotului..
tinuta78 spune:
...am vrut sa spun ca este floare la ureche, dar tinand cont ca sotul mai are copii, este de inteles.
si bafta multa. Iubeste-l pe sot si poate-si schimba parerea
angelica28 spune:
REZULTAT:
Nu s-au detectat aneuploidii ale cromozomilor
13, 18, 21 si X.
Sexul genetic al produsului de conceptie este
feminin.
Acesta este rezultatul meu,deci ...................ma elucideaza si pe mine cineva,sa cred ca tot trombofilia este cauza?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
missy40 spune:
Buna, fetelor!

Azi am prima zi de ciclu. M-am cam dereglat de la Utrogestan, caci azi ar fii a 31 a zi de la ultimul CM.
Ma simt destul de nasol in continuare, pentru ca nu stiu daca voi mai putea face inseminari, iar de FIV nici nu se pune problema...Din cauza de sot...Stiti de ce....
Retraiesc sentimentele de acum 17 ani, cand ma chinuiam sa am copii. Acum e mai nasol ca n-am concursul consortului...Atunci il aveam, dar era tatal Alexandrei. A naibii ironie a sortii...
Tina, mult noroc, draga mea ! Sa dea bunul D-zeu sa reusesti !
Dankutza, Laurici, ce faceti fetelor?
Sensibila,ce mai faci? Te rog, trece-ma cu IAS1 nereusita, 10 iulie, Dr. Cezara Bucur, Dacia Medical Center
Pup fete dragi!
carmen_ch_12 spune:
Alexa, iti doresc sa vii cu 2 liniute si sa fie cu noroc.
Eu azi am aflat ca nu mi-a fost aprobat dosarul depus pt.FIV gratuit, din cauza rezervei ovariene reduse.Eram oricum in intervalul de fertilitate scazuta din sept.2010, dar in mai cand am facut din nou analiza imi scazuse rau...
Am obosit, nu mai am chef de nimic si vreau concediu!!!
Sotul meu vrea sa facem o programare la dr. Albu la Medlife, dar nu stiu ce sa fac.Nu mai am puterea s-o mai iau de la capat iar, cu toate analizele si celelalte...
Missy imi pare rau ca sotul tau nu te intelege, poate reusesti tu sa-l convingi
MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS
dankutza spune:
Alexa proportie faina!
Practic 10 mil de violatori de fiecare ovul. Nu au cum sa scape!
Relaxati-va, iubiti-va si aduceti-ne vesti bune in 2 sapt. 
Missy intr-adevar unii barbati gandesc ca este injositor sa-si recolteze singuri. Cand ies din camera cu pricina li se pare ca toti se uita la ei. Doar li se pare. Acolo toata lumea trece si prin asta.
Propunerea Alexei de recoltare la domiciliu mi se pare ok. Chiar astazi imi spunea asistenta sa recoltam acasa si sa vin eu cu borcanelul si cu ovulele la purtator.
Inteleg ca esti supi, dar o sa treca. DIn pacate vorbele nu le poti uita. Dar o sa le ierti.
De ce nu face treaba Ova-mit la tine? Uite ce rotofei ai produs cu el. Daca raspunzi la Ova-mit, nu are rost sa faci Gonal. 
Eu tot cred ca ai nevoie de o doza mai mare de Pregnyl. Poate ai nevoie de 10.000. Zic si eu...
E frumos, intr-adevar sa aveti si voi 2 un copil. Eu cred ca va veni bebelache si la voi, cand o sa va asteptati mai putin.
Tina Imi pare rau de sarcina pierduta. Al doilea fiv e cu noroc. si eu "am trait" prin nepotelul meu o perioada. Era sufletul meu. Apoi Doamne-Doamne s-a indurat de noi si ne-a adus o mica minune. Acum... am 2 copii. EL are un loc special in inima mea. SI tu, vei avea un bebic. Numai ca vine cand vrea el si nu cand vrem noi. Multa bafta! 
Angi nu inteleg rezultatul, dar nici nu sunt de meserie. DAr imi dau cu parerea, ca asa fac romanii. Tind sa cred ca tot semnatua ta e de vina. Eu inteleg din rezultatul tau ca nu a avut defect genetic. Cromozomii au fost in pereche. Deci? EU tot pe semnatura ta as da vina. Poate iti trebuie un tratament mai incisiv decat ai. MA refer o doza mai mare de ce trebuie sa iei.
CArmen iti doresc putere si rabdare sa o iei de la capat si ai sa vezi, ca o sa reusesti. Musai un concediu inainte ca sa prindeti puteri. 
dankutza spune:
Ce mai fac eu???
Rahatul praf e raspunsul. (scuze limbajul)
Sa va spun cum sta treaba....
-vineri pe 22, dupa 3 zile de 112 gonal, da semne ca am un folicul dominant de 11mm si inca cativa potentiali. Tratament: 3 zile de 150UI gonal
-luni pe 25, dupa 4 zile de 150ui de gonal. 4 dominanti.
2 de 16 si 2 de 14.
Am avut o eroare de cuminicare. Ea mi-a zis sa-mi fac injectiile la aceeasi ora in ficare zi. Daca mi-ar fi spus sa nu-mi fac injectia luni, pana ajung la ea, nu o faceam. Dar uite ca am facut-o. Ai am facut rahatul praf. Pt ca azi, era sa fac infarct.
-joi, adica azi 11 foliculi, dintre care 7 chiar 8 dominanti. Cel mai mare 24, cel mai mic 16. Sunt perfecta de .... fiv, nu de IA. Pe ovarul stang am 4 si restul pe dreptul. M-am hiperstimulat!
Bagami-as!
Ce e de facut? Cezara era si trasnita. Eu tremuram ca un rahat ca m-am blocat. Eu ii zic de IA si mentionez ca sotul la ultima IA a scos 4-5mil gigei A+B. Mi-a zis ce facem daca ies mai multi. Pai, hai sa zicem ca 2 maxim, ar putea fi ok. Ea ma intreaba. Cvadrupli? Eu sa mor. Nu. Nu ma vad eu facand 3 sau 4 ca nu sunt purcica. Ea mi-a zis si daca se lipesc mai multi. Fac embrioreductie? Da. Ma programeaza la IA pt a doua zi. Fac doar jumatate de fiola de Pregnyl,a dica 2500ui.
Ma consult cu mama, sotul, sora-mea si prietena comuna a mea si a Sensibilei. Ce dracu' ma fac? Dupa indelungi parlamentari. Nu mai facem IA. Facem contact dirijat. NE bazam doar pe actul sexual. AM sunat la Cezara si i-am spus ca nu mai vin la IA si am prefera sa mergem pe contact sexual la momentul oportun. Mi-a zis sa avem doar un singur contact sexual. maine seara. Atat! Chiar si asa, nu inseamna ca scap de "sansa" de a face 4.
Cam asta fac eu! Sunt foarte dezorientata! Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva. Mai multi de 2 foliculi, nu am scos niciodata. De fapt o singura data.
Nu-mi vine sa cred. M-am chinuit in iunie 24 de zile ca sa iasa un amarat de 19mm si acum am 7 dominanti. cu si mai putin tratament. De aici, eu inteleg ca o data turate motoarele, merg un pic si din inertie.
Imi doresc sa raman gravi, dar sa nu fie mai mult de 2. nu se stie daca pot duce sarcina la termen, avand in vedere ca am nascut-o pe Cezara cu retard de crestere intaruterina pt ca uterul nu a crescut cat trebuie. SUnt in ceata si ma rog la Dumnezeu sa faca el cum crede ca e mai bine pentru noi.
lauricea2002 spune:
Uff, Danki, m-ai dat pe spate! Draga de tine, ce incurcatura.
Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce clipe dificile ai trecut. Ce sa faci, ce solutie sa alegi?!
Cred ca are dreptate Cezara, totusi. Mergi pe mana ei, asa cum ai facut si pana acum.
Doamne ajuta! Ma voi ruga pentru tine.

lauricea2002 spune:
Missy, imi pare rau pentru prima zi! Am tot sperat sa te inseli, sa fie testele eronate. Stii, ma si gandeam: ce-ar fi sa ne zica Missy ca-i gravi, dandu-i peste nas sotului ei? Poate n-ar fi trebuit sa-ti spun asta, insa atat de mult speram eu.
Acum..., ce sa mai zic? Fa si tu pe suparata cateva zile(de parca n-ai fi indeajuns), si apoi, daca vezi ca da catusi de putin inapoi, incearca sa o mai iei de la capat, explicandu-i ca asta-i cea mai mare dorinta a ta - sa aveti un copil impreuna. Stiu si eu? Poate o merge!(mie mi se intampla, cateodata).
Nici sotului meu nu i-a picat tocmai bine de prima data. Facusem eu toata lista de investigatii(si nu una scurta, dupa cum stii), ma programasem la Cezara pentru concluzia finala, si-i zic: "eu am terminat, tu cand duci proba aia?", la care el:"a, credeam ca nu mai trebuie, daca nu mi-ai mai zis." Poftim raspuns! Si eu care nu-i mai spusesem nimic, de teama sa nu-l stresez aiurea. A dat-o in ziua programarii mele(cu recoltare acasa, bineinteles). Culmea e ca cea de Dacia(Cezara a specificat ca pe asta tine sa o facem acolo) a fost cu mult mai buna decat precedenta(Synevo). A fost si el bucuros, prostutul, mai ales ca Cezara ne-a dat un OK destul de incurajator pentru reusita. De la a 3-a proba, cea cu inseminarea, deja mi-a spus ca s-a obisnuit. Ei, e de bine(zic eu in sinea mea), poate-l conving ca la a 2-a IA sa mearga la Dacia(nu locuim tocmai aproape, iar cu traficul asta e mai greu).

si nu renunta!