Aruam, ar fi super sa reusesti natural. Mai ales dupa atata timp si dupa atatea IA nereusite. Tin pumnii!
M-am gandit si eu la programul acesta cu FIV, dar am renuntat sa-mi depun dosarul din 2 motive:
- rezereva mea ovariana nu e prea grozava si am vazut ca una din conditii era sa fie AMH-ul bun. Nu prea stiu care este importanta acestui AMh, pt. ca am raspuns mereu bine la stimulare, am avut mereu mai multi foliculi mari de 20-25 mm cu o stimulare usoara.
- faptul ca am reusit de 2 ori prin inseminare, cred ca era un alt motiv sa-mi fie respins dosarul. Ma gandesc ca acest program pt FIV gratuit se adreseaza cuplurilor care nu au alta metoda sa obtina un bebel.
Asa ca... voi continua cu IA. Cat mai pot. Mi-am dat termen, sau mai bine ne-am dat termen eu si sotul meu pana la sfaritul acestui an. Daca nu reusim pana atunci, ne vom orienta catre adoptie. Ma bucur ca e si el de acord. Unul din motivele pt care vreau sa mai incerc, este ca sotul meu nu are nici o problema, si mi se pare incorect sa-l privez de un copil al lui, cand ar putea sa-l faca fara probleme.
Pe voi toate care urmati la testare, nu va mai numesc ca sunteti multe, va astept cu teste pozitive sau cu beta mare.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt