Florile de liliac mai-iun2010 au ajuns la scutece!
Raspunsuri - Pagina 17
n_a_n_a spune:
Nico, Ruxi
, multumesc de urari! Doamne da sa nu mai ajung sa dau sute si sute de lei pe teste de sarcina si de ovulatie
!
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
ancutzicab spune:
Nana, Doamne ajuta, sa fie asa cum iti doresti! Mi-aduc aminte de perioada asta (de nod in stomac, de teste repetate). Ehei, ce vremuri frumoase!
NicoletaB spune:
Am printat reteta. Sa vad sambata daca gasesc amatori s-o testeze in afara de mine!
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Nico, Ruxi , multumesc de urari! Doamne da sa nu mai ajung sa dau sute si sute de lei pe teste de sarcina si de ovulatie Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010 povestea stelutei de mare - vestuta |

Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
ancutzicab spune:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/laboratorul-de-chimie-din-magazinul-de-dulciuri-937569.html
n_a_n_a spune:
Cris, Anca, multumesc
!
Nico, sa-mi zici daca v-a placut pateul. Mi-am tot propus sa mai scriu cateva retete pe mail-ul comun, si poate un feedback pozitiv m-ar motiva sa ma apuc efectiv de treaba ![]()
Nana, mamica
de ubirice dulce
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancutzicab http://www.evz.ro/detalii/stiri/laboratorul-de-chimie-din-magazinul-de-dulciuri-937569.html Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
neavand acces la toate porcarelele astea in copilarie, nu le consum ca adult si nici nu le duc lipsa; sper sa imi pot feri si copii de ele, desi prevad ca va fi destul de greu...
Nana, mamica
de ubirice dulce
corinasmile spune:
Of, Nana, ce povesti horror cu sora ta 
Dar reteta de pate mi-a placut, o sa incerc si eu 
Tin pumnii sa gasiti o solutie pentru catarat 
corinasmile spune:
Vivela, am atins si noi astazi performanta voastra la capitolul masline.
A rontait ca un soricel tacticos 3 masline pana la samburi, pe care i-a pus deoparte.
Eu sa lesin de drag
![]()
NicoletaB spune:
Neata!
Cafelutza-i gata!
De care masline dati la copil? Noi nu suntem mari consumatori de masline, dar parca nu mi s-au parut ok ce am vazut eu prin comert. Desarate nu am gasit niciodata!