Florile de liliac mai-iun2010 au ajuns la scutece!
Raspunsuri - Pagina 16
ancutzicab spune:
La multi ani, Rocsy! Sa nu treaca zi de la Dumnezeu fara sa te simti iubita, implinita, fericita!
Ioanact spune:
La multi ani, r_ocsy! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
NicoletaB spune:
Neata!
Va ofer cafea si-n dimineata asta, dar sa stiti ca promotia e limitata daca nu apareti pe aci!
Care e faza cu iconitele din dreptul fiecarui user?
Alina- cum ti-ai pus o poza acolo?
O zi frumoasa!
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Neata! Va ofer cafea si-n dimineata asta, dar sa stiti ca promotia e limitata daca nu apareti pe aci! Care e faza cu iconitele din dreptul fiecarui user? Alina- cum ti-ai pus o poza acolo? O zi frumoasa! Mamica unui buburuz |
Buna dimineata!
Vreau si eu o cafea, mare si buna.
Iconitele cred ca sunt locuri pentru poze. Poti sa o incarci din contul tau: dupa ce te loghezi, in meniul din stanga sus ai optiunea "Poza ta de profil" si mai jos "Schimba poza" (deasupra mesajelor private, acolo).
Ioanact spune:
Buna dimineata!
Mai aveti cafea si pt mine?
NicoletaB ti-a raspuns corinasmile cum mi-am pus poza.
Eu o aveam demult.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
n_a_n_a spune:
Salutare la toata lumea
!
Deci... azi dimineata am facut un test de sarcina, ca teoretic ieri asteptam menstruatia, adica mai mult ma simteam eu gravida decat ar fi trebuit sa am musafiri (la ce cicluri haotice de 90-60-90 de zile am
...) si nimic
. Mai incerc peste doua zile, ca tot insarcinata ma simt
. Si imi si rstransesem semnatura sa-mi incapa emoticonul
...
Roxanici, io tare ma tem ca e o cataracioasa a la long... Seamana atat de bine la "apucaturi" cu sora mea, de juri ca-i fetita ei, nu a mea
. Lipicioasa, pupaciasa, "intrecuta", indragostita de dress up si oglinda, mare vorbitoare de bebineza si cataracioasa! Sora mea si-a fracturat antebratul in trei locuri la un an si noua luni, ca s-a catarat pe calorifer, in minutul in care bunica ii deschidea usa mamei care se intorcea de la serviciu; pe la sapte ani s-a catarat pe un gard, a alunecat si a ramas atarnand cu antebratul intr-o sarma, de si-a spintecat mana pe diagonala de la incheietura pumnului pana la cot. Astea-s cele mai nasoale, insa cate-au mai fost fara repercursiuni! De-asta is asa de ingrijorata, ca-s constienta ca nu pot fi cu ochii pe ea 24/7 ani de zile...
Nico, same here cu apa. Aseara am iesit afara, ca a plouat si s-a racorit; Ade tusti in prima balta unde a inceput sa se spele de zor pe fata
. Nu mai zic ce tragedie cand am scos-o de-acolo.
Marilena, sper si eu sa se intample o minune si sa treaca repede faza cu cataratul. Eu am niste dopulete mici la priza care intra tare greu si nu-i chip sa le scot nici eu fara cheita; din fericire Ade nu-i tare curiasa de prize.
Corina, mersi fain de link
! Eu nu am nicio varianta de a face modificari la aranjatul mobilei in casa; toata a fost facuta la comanda, sa se potriveasca la fix, unde mai pui ca si instalatia electrica a fost gandita dupa mobila...
Mi-am pus si eu poza la profil, una de cand aveam vre-o trei anisori
.
Va las ca fug sa bucataresc niste pateu, pana ma lasa piticot.
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
NicoletaB spune:
Nana- tin pumnii sa iasa bb2 la testele de maine!
Cum bucataresti pateul? Vreau si eu pt fi-miu!
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Salutare la toata lumea !Deci... azi dimineata am facut un test de sarcina, ca teoretic ieri asteptam menstruatia, adica mai mult ma simteam eu gravida decat ar fi trebuit sa am musafiri (la ce cicluri haotice de 90-60-90 de zile am . Mai incerc peste doua zile, ca tot insarcinata ma simt ... Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010 povestea stelutei de mare - vestuta |

ce mortala esti cu semnatura ca te-ai pregatit din timp tinem pumnii pt. poimaine sa creasca hcg-ul

n_a_n_a spune:
Pateu de casa
- o jumatate de kg de ficatei (o caserola)
- un sfert de pachet de unt
- 3 cepe maricele
- 3-4 catei de usturoi
- o lingurita de cimbru uscat
- sare, piper
- o cana de apa fierbinte
Se topeste untul si se adauga ceapa si usturoiul taiate mai mari (oricum toata treaba merge la blender), se acopera cu un capac si se lasa pana se inmoaie bine. Se pun ficateii spalati cu apa rece si scursi bine, cimbrul, sarea si piperul (dupa gust); se amesteca pana se "albesc", apoi se toarna apa fierbinte, se pune capacul si se lasa sa fiarba pana scade mai bine de trei sferturi. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se blendureste bine tot, se pune la caserola (cat de etansa) si se lasa la frigider cateva ore sa se intareasca. Se consuma in maxim 3-4 zile.
De aici iese o cantitate pentru toata familia, poate si pentru vecini
, se poate face la jumatate, daca nu sunteti mancaciosi. Reteta inspirata de aia de la reclama
.
Edit: dupa ce s-a fiert compozitia, eu strecurat lichidul cu o sita cu gauri foarte mici, ca de ceai, si am maruntit ficateii si ceapa in transe, in blenderul Adelinei, apoi am reincorporat lichidul - asa mi-a iesit fin-fin, ca cel de la magazin.
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta