Florile de liliac mai-iun2010 au ajuns la scutece!
Raspunsuri - Pagina 18
Ioanact spune:
La multi ani, cristina_26! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
n_a_n_a spune:
Cristina
Nico, multumesc de cafeluta!
Adelinei nu ii plac maslinele; i-am dat una si a scuipat-o dupa o strambatura pe masura. La fel a facut si dupa ce a gustat din clatita mea cu gem (cele goale ii plac tare mult). In septembrie, cand vin ai mei din Spania o sa ne aduca din alea "autentice" (suuuper bune
) si o incerc sa-i mai dau atunci.
Din pacate testul de sarcina programat pe maine s-a amanat cu o luna, ca azi mi-a venit menstra. Trebuie sa ma programez la medic, sa incercam sa depistam ovulatia ecografic, ca pana acum am avut ciclurile asa: 32 zile - 45 zile - 28 zile - 94 zile - 30 zile, si sa si fac pishu pe benzi, concomitent. Inca nu vreau sa iau nimic sa stimulez ovarele, pentru ca alaptarea Adelinei este prioritara; daca se intampla natural foarte bine, daca nu, avem rabdare...
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
cris_09 spune:
La multi ani Cristina_26!
Nana iti urez sa ramai
repede ca mine,nu e nevoie decat sa o vad![]()
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
cris_09 spune:
Maaaaaribeeeeeeeeel ce faaaaaaaciiiiiiiiii?
Ai nascuuuuuuuuuuut?
Iolaloriooooooooooo!!Ecooo!![]()
Cris
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Nana iti urez sa ramai repede ca mine,nu e nevoie decat sa o vadCris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010[/i]O vestuta pentru David |

pai daca asta-i secretul, programam sedinte de "admirat"
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
NicoletaB spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 La multi ani Cristina_26!![]() Nana iti urez sa ramai repede ca mine,nu e nevoie decat sa o vadCris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David |
Ai grija la tipii care uda copacii!
Periculos rau la tine!
Si mai spunem ca nu o sa mai facem copii, ca suntem obositi, stresati si cand colo Cris a gasit solutia (chiar o ia pe scurtatura)!
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NicoletaB
Ai grija la tipii care uda copacii! Periculos rau la tine! Si mai spunem ca nu o sa mai facem copii, ca suntem obositi, stresati si cand colo Cris a gasit solutia (chiar o ia pe scurtatura)! Mamica unui buburuz |
Hai ca v-am facut sa si radeti
Cris