Brumarei nov.dec.2011 (42) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

a iesit din operatie sau ce o fi fost, i-au impins bateria dein laringe in esofag dar nu mai au ce sa ii faca acolo. parintii voiau sa mearga cu el in Ungaria dar abia maine primesc un raspuns daca se poate sau nu. pleaca in noaptea asta spre Bucuresti. au vorbit la Maria Curie.

20+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

multumim de urari..si voua la fel

arleza de la ultima eco de pe 27 iunie nu am mai fost..ma duc marti la control si sper sa reduc programul la 6 ore la munca si poate sa imi dea si un medical sa ma mai odihnesc
dureri de burta nu prea am, dar seara dupa munca o simt ca o presiune..am mai luat cate un no spa
te astept cu vesti bune

roxana te asteptam cu vesti

carola sa dea DD sa fie bine nepotelul si sa ne tii la curent

lia sper sa te intorci cat mai repede acasa

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

@carola, sper din suflet sa se termine totul cu bine in ce priveste "patania" nepotelului.

Am citit acum un articol si scria ca daca bateria a ajuns in esofag sunt toate sansele sa se elimine fara interventii chirurgicale

http://www.sfatul medicului.ro/Prim-ajutor/prim-ajutor-in-ingestia-accidentala-de-baterii_1748

(pentru a functiona link-ul eliminati spatiul liber din "sfatul medicului", daca nu apare ca si publicitate si nu il pot afisa)
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

bedrosmart si cine mai doreste, daca sunteti din bucuresti...
www.tortul.eu/?oldal=comenzi-preturi" target="_blank">vafe pentru torturi personalizate

carola imi pare rau pentru nepotelul tau!

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Diana, nu eu sunt cu tortul cu bezea..a, vad ca l-ati identificat intre timp:))
Corina, la multi ani fericiti impreuna!!
Carola, Doamne, bietul pui!.. tin pumnii sa se refaca repede!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

pfuu carola, ma ia cu furnicaturi pe sira spinarii...doamne ajuta sa fie bine. e atat de usor sa apara un asemenea accident, oricat ai vrea nu poti sta cu ochii/gura pe ei (si nici nu e f sanataos pt dezvoltarea lor) 100% din timp. sa speram ca scapa cu sperietura si atat. va tin pumnii
ana felicitari pentru rezultatele bune la bi-test
corina la multi multi ani armoniosi impreuna s. frumoasa prima aniversare aveti, cu un bebelic pe drum. asa a fost si la noi numai ca am aflat de bebe fix dupa ce a trecut ziua.
brambu ce faci cu poza aia de tort?n-am anuntat deja cate kg am luat? eu sunt la dieta de dulciuri...dar daca in 2 saptamani revin in parametrii, jur ca-l fac, arata prea bine si tocmai ce mi-au ramas niste fructe de padure si mascarpone de la un cheese cake precedent
diana si eu vreau sa te felicit pentru indemanare si talent. cred ca mi s-ar potrivi si mie f bine treaba asta cu torturi, mai ales ca eu la chestii migaloase sunt chinez, in facultate cand faceam machete eram cea mai fericita. problema e ca timpul ma omoara. si vb ta, macar de ar intra al meu in bucatarie sa spele vasele (d-asta tocmai am comandat o masina, o astept cu infrigurare). deci cred ca ma voi ocupa de asta la pensie. am o lista lunga cu lucrurile pe care o sa le fac cand vor creste copiii:scooba si snorkeling, de deschis o florarie, mers la calarie, reluat pianul de unde l-am lasat in copilarie
fetelor vacanta a fost de vis. mai putin drumurile. la intoarcere am avut contractii destul de multe. de 2 zile vad ca-s bine, nu mai am nimic. vacanta a inceput f prost :cu o amenda de 400 euro luata cu 2 km inainte de destinatie de la un isteric, total nefondata...horror, un imbecil. daca am fi avut timp, chef, bani si i-am fi dat in judecata am fi castigat sigur. dar tocmai pe lipsa celor de mai sus a mizat si el si ne-a tras-o. trist ca se poate intampla asa ceva intr-o tara a uniunii,chiourile civilizata, in care veniseram sa cheltuim bani...deci unde ar fi trebuit sa fim incurajati sa revenim... care nu e nici macar bulgaria. a fost un abuz de la un cap la altul. motivul: am dat cu spatele pe un drum de tara, cred eu ca eram in intravilan chiar ( dublu sens) ca erau case stanga dreapta, asta fiindca rataseram intersectia din motive de gps. ce a scris el in foaie: dat cu spatele pe autostrada...da cine a inteles in greaca...oricum n-am semnat PV-ul ca doar nu intelegeam si rezultatul a fost ca ne-a luat si placutele si talonul si carnetul lui barbata-miu. le-am recuperat repede cu ajutorul proprietarului vilei la care am stat (banii insa a trebuit sa-i platim) dar 2 zile am vb singuri de nervi si de neputinta
dincolo de asta insa a fost neasteptat de bine, copii multi, tudor in mare forma, abia il scoteam din apa. am revazut-o in final pe prietena mea draga din salonic care trebuie sa nasca acum in iulie, nu ne-am fi imaginat niciodata ca vom fi gravide amandoua in acelasi timp a fost superb. cand ma gandesc ca maine incepe munca...dar nu ma gandesc prea mult
am pus cateva poze pe contul comun
roxana bafa multa la eco maine. merg si eu la morfofetala marti, am emotii

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 22+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am revenit de la shopping ... n-am luat cadoul ca era inchis mag. respectiv. Am ideile clare, am testat terenul inainte, stiu ce sa iau, da' tot am venit cu mana goala.
Vorba vine ca un shopping micut tot am facut ... o rochita Silviei, o pereche de sandale purtarete, de tavaleala si o pereche de papuci (tot pt. S.). Noi am luat masa in oras, asta a fost shoppingul nostru. Pe viitor tre' sa mergem separat si fara S., ca nu are rabdare sa stea dupa noi.

Buuunn ...

carola - pt. nepotel. Ooofff ...

ralu - nasol cu peripetiile astea, mai ales cand esti in vacanta, pe teritoriu strain. Bine ca ati rezolvat si v-ati bucurat totusi de vacanta.
Poza cu tortul e la cererea "telespectatorilor" , nu da cu parul!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ralu, ma bucur ca a fost bine, si v-a priit vacanta1 si eu sunt mare fan snorkeling, ma uita Dumnezeu cu orele in mare mereu...noi am renuntat la Grecia anul asta, si cred ca bine am facut!.. cu amenzile..si noi am patit-o acum 2 ani, cu o amenda d-asta stupida, in Salonic: in conditiile in care, we fiind, toate parcarile pline ochi, masini peste masini pe fiecare trotuar, ce sa mai zic, full peste tot pe unde era 'interzis' sa parchezi, ia uite cum lasam si noi masina langa un trotuar, in fata unor terase, in marele card de alte masini parcate acolo (loc abia prins, cu noroc!!!)... cand ne intoarcem, numai noi aveam amenda in geam! restul masinilor erau grecesti, noi straini... asa ne-au enervat... grecul nostru ne-a spus sa n-o platim, ca asa fac astia in Salonic, desi stiu ca nu au parcari, iar nevasta-sa are vreo 10 stranse de-a lungul anilor si neplatite, n-a cautat-o nimeni... si n-am platit-o! acu', daca vom mai intra in Grecia cu masina, sper sa nu avem probleme...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

legat de greutate in sarcina..era pregatita sa ma fac rotunjoasa, insa la 17 sapt azi dim aveam 2 kg in plus fata de inceputul sarcinii
am 1.70 si 57 kg inainte de sarcina

sa vedem de acum incolo daca ne mentinem

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Despre Lia
Nu stie ca v-am scris,nu vrea sa vb cu nimeni,dar poate stiti cazuri asemanatoare si o putem ajuta cumva

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput