Brumarei nov.dec.2011 (42) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am citit un sb despre Lia, deschis de pe userul comun mai-iunie2010 (cred), ca i s-a rupt cerclajul si are contractii si sangerari. Cine are nr. ei poate ii trimite un mesaj. Acum nu mai vad sb. ori a fost mutat la alta sectiune.

Lia, iti doresc sa fie bine si sa te bucuri de sarcina pana la sfarsit . Ooof, Doamne!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Aaa, cris, multumim de vesti. Oooff ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Am citit un sb despre Lia, deschis de pe userul comun mai-iunie2010 (cred), ca i s-a rupt cerclajul si are contractii si sangerari. Cine are nr. ei poate ii trimite un mesaj. Acum nu mai vad sb. ori a fost mutat la alta sectiune.

Lia, iti doresc sa fie bine si sa te bucuri de sarcina pana la sfarsit . Ooof, Doamne!!

Gresisem si intrasem cu adresa contului comun,de la odiseea noastra
E terminata,sunt si eu de cand mi-a zis,nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul ei

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Cris multumim mult ca ne tii la curent despre Lia. Imi pare atat de rau ca fata asta minunata trece prin toate necazurile astea! De fiecare data alta napasta pe capul ei.. sau aceeasi... Eu merg maine dimineata la echografia morfofetala, la unul din cei mai renumiti dr de pe aici si o sa intreb daca el a auzit de un astfel de caz. In caz ca aflu ceva, un tratament, o idee sau poveste similara o sa intru sa va spun.

celorlalte fete va doresc multa bafta la echografiile si controalele urmatoare in urmatoare luna! eu maine plec in concediu si ma intorc la sfarsitul lui iulie. Sa aveti grija de voi si de comorile voastre.

va sarut cu mult drag pe toate!!

22+ cu Anna

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Doamne chiar nu pot sa cred.
De asta nu imi raspunde nici la sms-uri si apeluri.
Eu doar ma pot ruga pt ea sa fie bine ca pareri nu am la cin sa cer.
Am ramas fara cuvinte...

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

CRISS multumim ca ne-ai spus si noua.
Eu vreau sa-i respect decizia si nu o sa o mai sun sau sa-i trimit sms-uri,pt ca doar imi pot imagina cat ii e de greu.
CRISS poti sa-i spui tu,ca sunt alaturi de ea cu gandul si sufletul si o sa ma rog la Doamne doamne pt ea si bebe al ei sa fie bine.
Pe tine te-a sunat sa-ti spuna?

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

oo Doamne..nu imi vine sa cred ca trebuie sa treaca prin atatea saraca Lia
ma rog sa fie bine
o sa intreb si eu dr ca ma duc marti la control..
cris, multumim ca ne tii la curent, te asteptam cu vesti bune despre lia

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

CRISS multumim ca ne-ai spus si noua.
Eu vreau sa-i respect decizia si nu o sa o mai sun sau sa-i trimit sms-uri,pt ca doar imi pot imagina cat ii e de greu.
CRISS poti sa-i spui tu,ca sunt alaturi de ea cu gandul si sufletul si o sa ma rog la Doamne doamne pt ea si bebe al ei sa fie bine.
Pe tine te-a sunat sa-ti spuna?

gravi 20+ cu Sara Elena
De fiecare data i-am trasmis gandurile voastre bune si va multumim amandoua ca sunteti alaturi de ea!
Mi-a dat sms,noi cunoscandu-ne personal de mai multi ani, nu-mi raspunde la telefon,a spus ca nu poate vorbi cu nimeni.
M-am gandit sa deschid subiect(desi poate nu ar fi vrut)dar eu sper ca se mai poate face ceva,ca prin oameni se poate face voia Domnului
Imi vine sa plang numai cand ma gandesc la ea,dar sper ca Dumnezeu nu o va lasa de data asta si va face o minune,caci merita,cate au fost/sunt pe umerii ei

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

din nefericire ce caz cunosc eu s-a terminat tare prost. si nici macar nu fusese vb de incompetenta cervicala pana la mom respectiv. la 20 de saptamani era ok, la 22 (parca) s-a deschis colul si membranele au ajuns in vagin. s-au rupt la tentativa medicului de a le impinge inapoi si de a face cerclaj, iar medicul meu (la care mergea si ea) e chiar tare tare priceput la sarcini cu probleme. a salvat bebei cu membrane fisurate la 22 de saptamani, cu amnio infuzii saptamanale, sarcina a fost dusa pana la 34 parca. dar e de norocul fiecaruia acum, sa speram ca Liutza noastra nu mai trece prin drama pierderii unei sarcini asa de inaintate si isi va tine puiul sanatos in brate

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 22+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

imi pare nespus de rau ca vad asemenea vesti din partea Liei...................
cris multumim pentru mesaje si te rog transmite-i ca ne rugam pentru ea si bebelus din tot sufletul........
eu sunt din bucuresti dar din pacate nu am nr. ei..nu a apucat sa mi-l dea pe PM..........si chiar ma intrebam de ce...........acum aflu ca nu a venit de la spital si mai rau ca nu se simte bine............
draga noastra Lia te imbratisam cu drag si daca putem face orice nu ezita sa apelezi prin oricine la noi....

Roxana20+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!

Mergi la inceput