Pufi de ian - feb 2010 (30) - in vacanta
Raspunsuri - Pagina 16
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa binenteles ca nu a dormit Dragos si vreo 2 ore a urlat...am reusit sa il potolesc acum...l-am dat cu gel de dinti si parca am simtit si un colt la o masea de jos de data asta...cred ca de la asta i se trage toata agitatia de azi...of of...mai mai...pana ajungem la magicul numar 20 mai eeeeee ![]() ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
Am avut si noi in ultima perioada vreo 2-3 zile in care efectiv m-am luptat sa o adorm si nu am reusit. E tare nasol cand se intampla.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Fetele cochetele
Astazi am terminat cu examenele ...deci totul e bine cand se termina cu bine

2 luni vacanta ca din toamna intram iarasi
Trebuie sa recuperez ce ati scris, sper ca saptamana sa revin la schimbul 3(ca sunt all alone noaptea si nici de invatat nu mai am)
Va pup 
O seara linistita
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity Fetele cocheteleAstazi am terminat cu examenele ...deci totul e bine cand se termina cu bine ![]() ![]() 2 luni vacanta ca din toamna intram iarasiTrebuie sa recuperez ce ati scris, sper ca saptamana sa revin la schimbul 3(ca sunt all alone noaptea si nici de invatat nu mai am) Va pup ![]() O seara linistita ![]() Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |

Felicitari!
Chiar ma gandeam azi la tine, ma bucur ca ai revenit.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
alicredo spune:
sa nu ma dati disparuta....dar scrieti intr-un ritm...ca iar nu ma pot tine de voi....![]()
nyny...trimite-mi pe mess treaba cu poza
dece....am mai pus un kg

lore...eu nu am nimic cu nimeni...au explicat fetele bine 
Mara,Anastasia
sa va fie de bine intalneala,poze?
tomaca ,sorina multu de linkuri si documente ptr studiat
simply felicitari! 
plec la somn
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
lorex spune:
Sar de la pagina 4 direct aici ca sa lansez o intrebare:
Pufii care au facut RoR si au avut efecte secundare, la cat timp au aparut si cum s-au manifestat?
Iuri face de 2 zile febra mare (39-40) fara alte simptome si nu stim ce are!
De la Ror a trecut o saptamna deci teoretic nu e de acolo...
lorex spune:
| citat din mesajul lui alicredo mire, lorex sa va fie de bine intalneala,poze? plec la somn ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |

...what?am fost la o intalnire?
alicredo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
![]() ![]() ...what?am fost la o intalnire? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
gata....am editat!
ma gandeam poate la tinesi nu vrei sa fii la o intalnire,cu fetele ...prin mall....?
ca zic eu ca esti, nu-i bai
sunt mult prea obo
am plecat!scuze danasor

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
Buna dimineata, coffeee!
Dece...
![]()
...ai fost tare haioasa, cu greutatea mall-istei...inca suntem in limite, n-a depasit pragul de urcat la etaj in mall...(as vrea eu sa-l depaseasca!). Cum mai este jiji? Sper ca e ok, si ca n-a mai facut febra.
Ruxita...sorry de crocobaur in familie...
sa treaca repede, ca si supararea...
Simply...felicitari!
Mire, Danasor...sa va fie de bine intalneala de la mall! pozici, ceva?

Nyny...

Lorex...eu stiu ca la ROR perioada de posibile reactii adverse e de 21 de zile(medicii spun 7-10, poate si 15 zile), pentru ca una din tulpinile vaccinate e oreionul(virusul urlian), care are perioada de incubatie a bolii de 21 de zile...
Bobitza frumoasa, sa treaca repede febra, si sa aflati cauza ei!
Alicredo...
mamicii obosite!
O zi frumoasa tuturor, poate se termina cu ploile, de astazi!

larisel spune:
Hmmm ... mersi de cafelutza sorina.
Sa aveti o zi ushoara!
Si sa scapati de crocobauri, febra & co!
larisel spune:
lorex Deshi se zice ca eruptziile dentare nu provoaca febra mare, la noi s-a intamplat (peste 39) si ne-a confirmat si pediatra ca se poate, mai ales dupa varsta de 1 an, cand sunt mai putzine bale dar mai multa durere. Pt genul asta de eruptzie noi luam kreosotum ch 9 (homeopat) cate 3 bilutze de 2-3 ori pe zi. Poate chiar e de la dintzi si la voi!
sa treaca repede orice o fi!
Noi n-am avut reactzii la ror, nu shtiu ce sa zic.

...a inimii mele...