Pufi de ian - feb 2010 (30) - in vacanta
Raspunsuri - Pagina 17
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Sar de la pagina 4 direct aici ca sa lansez o intrebare: Pufii care au facut RoR si au avut efecte secundare, la cat timp au aparut si cum s-au manifestat? Iuri face de 2 zile febra mare (39-40) fara alte simptome si nu stim ce are! De la Ror a trecut o saptamna deci teoretic nu e de acolo... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
jiji a fc dupa 3 sapt 3 zile de febra mare 39-40..apoi a aparut o eruptie.
dar....si zilele astea a fc 3 zile de febra 39.7 max....fara alt simptom...decat k i-a spart un incisiv....deci...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
neatza fetili, sarumana de coffe , sorina...
pe noi ne-a trezit o alarma la o masina 

si mor la faze din aastea...
simpli...felicitari, mami..ne e dor de tine....
rux....sorry de crocobauri....iar cu masculii...cred k sunt puerili pana la adanci batraneti...l-am regasit si pe JM in povstioara ta...insa faza cu bibeloul...m-a dat pe spate...
alicredooo...bataieeeee...da cum ai reusit...ai pacatuit sau mere greu? ( ca sa zic ca am fost aseara la ziua unui preten si am mancat porcarii gatite (bunatati) de el...pana am crapat??

fetili de la mare..sa va fie de bine intalneala....ne e dor de maraaaaaaaaa

alex..yannnis??????

na ca m-am blocat..e tot ce-mi aduc aminte..
e urat dar...sa aveti o zi superba
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
Buna dimi...
Ce bine e cand beau cafeaua linistita la calc (inca doarme David). Sorina sarumana
.
Simply Bravo mami... felicitari 
.
Alicredo
ok, sa vad cum fac azi sa iti trimit pe mess...
Dece si pe mine m-a enervat foarte tare vecinul de deasupra care si-a bagat AC sapt trecuta si a inceput sa faca gauri in perete cu bormasina dis de dimineata cand David dormea
... s-a trezit copilul buimac de frica si nu stia pe unde sa se ascunda
. L-am dus la biserica sa-i citeasca preotul de sperietura...
Eu stau acasa azi deci bag un shmotru de dimineata ca afara nu pot sa ies cu copiii pt ca ninge 

Mamica fericita de Mara si de David
simplicity spune:

Sorina
de cafea
Eu sunt treaza, ca in fiecare dimineata de altfel, de la 5-6 ,super bine e cand e de la 7.Asa ca am un morman de haine(de la uscat) de impachetat
, asa ca mai impachetez o hainuta mai scriu un rand...
Miremia si Dana sa va fie de bine intalneala....auzi tu lectii de shopping de mici 
Imi pare rau de pufii bolnaviori, multa sanatate le doresc si le trimit un pupic
Lorex mie personal mi se pare o temperatura cam mare si m-as duce la medic, mai bine sa intreb " degeaba"
...sanatate la bobitza 
Sorina eu te vad o mama tare potrivita si dedicata ,
imi pare rau pt colegutza ta
; cum s-a simtit Diana la mare?
BF cand vad ca povestesti de "merg si stau la un pahar de vin in curte, inainte de a pleca la servici fac o tura de gradina" ma gandesc ca ce super eeeee
, eu una sunt fan stat la casa, liniste, gradina, flori ....abia astept sa ajung si acolo, SPER
Micki ce super arata bondarelul....stii ca eu sunt innebunita dupa lucrurile crosetate, mai ales cele in miniatura( sa le zic asa) , imi plac clamitele fff mult, mai unicate....cand am vazut bondarelul imi spuneam trebuie sa ii iau si la albinutza mea, tocmai ea sa nu aiba....dar departarea asta
Super treaba faci
Dece nici mie nu imi place cand sunt trezita de altceva decat pupicii de la fie-mea sau sot , deci cam des ma trezeste altceva(gen o masina, un drogat care striga prea tare ...) sorry de trezirea brusca de azi dimineata
Ruxita cheltuieli nepravazute
si bibelouuuuu??????? un barbat cumpara asa ceva? tre sa fii tare la asa ceva
sper ca e vreun nud macar![]()
Alexutzza am inteles ca e foarte ocupata, lucreaza mult, Yannis oare cum mai e?(citisem la un moment dat ca are problemutze....ii trimitem multi pupici
si ii dorim multa sanatate)
MP - mesaj de la Ariana pt Alex : " vrei sa iti dau un pupic?
" ( ca acum e la capitolul pupici cat incape)
Loredana fetele sunt fffffff dragutze, sunt sigura ca nu o fac intentionat, mie CU SIGURANTA mi se intampla sa omit anumite persoane, fara nici o intentie ....nu stiu daca tie ti se intampla sau nu, dar cateodata dupa ce citesc mintea parca imi e goala si nu mai imi aduc aminte mai nimic(iar asta presupune sa iau din nou sa citesc, ceea ce de multe ori nu pot face din cauza de copil)
Tomaca ma bucur tare mult ca esti bine, Tudorel e un copil tare scumppppp , cand povestesti mereu mi-l imaginez razand, zambind foarte mult
Ruxita Kay ce mai face?
Haircut ce mai face Maia? sunt foarte sigura ca la ce fetita dulce si finutza e ,e o
bucurie sa o privesti toata ziua...multi pupici pentru fetele finutze si dragutze
Miremia ii place la Mara in apa? cred ca iti sare inima din piept cand o vezi cum se joaca....asa varsta frumoasa e acum
si asa repede trece
DE CE?!
Nyny bravo pt copii tai 
esti o mamica tare fericita
Alicredo imi pare rau de Kg in plus.... poate ca mai mult love
te ajuta ![]()
Despre Ariana ce sa spun?! : frumos si armonios creste , activitati ce facea si pana acum, mai nou deschide sertarele( sunt cam greu de deschis) si imi scoate tot de acolo, ieri a fost la examen cu mine si a fost in centrul atentiei , cred ca a vrut sa dea si ea examen ca incepuse sa babliceasca f tare la un moment dat
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa 

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui decenuela neatza fetili, sarumana de coffe , sorina... pe noi ne-a trezit o alarma la o masina ![]() ![]() ![]() si mor la faze din aastea...simpli...felicitari, mami..ne e dor de tine.... rux....sorry de crocobauri....iar cu masculii...cred k sunt puerili pana la adanci batraneti...l-am regasit si pe JM in povstioara ta...insa faza cu bibeloul...m-a dat pe spate... alicredooo...bataieeeee...da cum ai reusit...ai pacatuit sau mere greu? ( ca sa zic ca am fost aseara la ziua unui preten si am mancat porcarii gatite (bunatati) de el...pana am crapat?? ![]() ![]() fetili de la mare..sa va fie de bine intalneala....ne e dor de maraaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alex..yannnis?????? ![]() ![]() ![]() ![]() na ca m-am blocat..e tot ce-mi aduc aminte.. e urat dar...sa aveti o zi superba Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
stai asa ca Ganditorul (si Femeia sezand) nu e cea mai tare cumparatura a sotului meu... in perioada in care ne descurcam foarte prost cu banii, salarii de kkt & co de ultimii bani sotul a cumparat sonete de shakespeare... of. Pana la urma a dat pe prostii doar 150 lei... (cd-uri cu Marry Poppins, si alte filme vechi)... sau eu sunt deplasata si nu-i inteleg nevoile spirituale ale sotului meu...??? barbatii spre deosebire de noi femeile mai au nevoi din astea si nu totul se rezuma la utilitati pragmatice... are nevoie de pantofi, un costum mai business, o camasa doua, niste pantaloni scurti... nimic dn toatea astea, statueta cu Ganditorul frate! sa-l puna mai des pe ganduri sau cum...???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
| citat din mesajul lui lorex Sar de la pagina 4 direct aici ca sa lansez o intrebare: Pufii care au facut RoR si au avut efecte secundare, la cat timp au aparut si cum s-au manifestat? Iuri face de 2 zile febra mare (39-40) fara alte simptome si nu stim ce are! De la Ror a trecut o saptamna deci teoretic nu e de acolo... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Eu stiu ca reactii adverse apar pana la 21 zile de la vaccin caci sunt mai multe tulpini, si de obicei dupa o saptamana nu chiar imediat. Voi sunteti in grafic, dar poate mai bine dai o fuga la doctor.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

tomaca spune:
citat din mesajul lui simplicity Fetele cocheteleAstazi am terminat cu examenele ...deci totul e bine cand se termina cu bine ![]() ![]() 2 luni vacanta ca din toamna intram iarasiTrebuie sa recuperez ce ati scris, sper ca saptamana sa revin la schimbul 3(ca sunt all alone noaptea si nici de invatat nu mai am) Va pup ![]() O seara linistita ![]() Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Ce mica-i vacanta mare, si ce dor mi-a fost de ea.....
Gata, de-acuma citesti doar pentru

. Coronita ai luat?Povestea unui Dor

tomaca spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Buna asa mai pe dupa-amiaza... dormit cu piciu, dar m-am sculat mai obo decat m-am culcat... vrem sa iesim la plimbare... nici mie nu-mi reuseste sa-l adom instant la amiaza, dar il culc numai dupa 1 cand stiu ca ar putea fi obosit, papa inainte, ca daca nu, nu-mi prea adoarme si azi a mers masajul la picioare... Noi suntem toti cu nasurile-sinusurile impuscate si ne plangem de dureri de gat-nas-urechi-cap, sotul a venit mai repede acasa ca se simte rau.... mai pe scurt, toata lumea e virusata, ma duc sa cumpar ceva de la farmacie si inca nu stiu ce... ce mai vroiam sa zic... mi-am luat doua carti de la libraria carturesti, printre care una despre miracolul Ph, o dieta cu mancaruri alcaline, care promite beneficii totale pentru sanatate (in special energie, ceea ce-mi lipseste mie cronic)... vad daca pot lua ceva bun de-acolo, parca nu ma vad mancand numai spanac, brocoli, sfecla, soia si alte tampenii...cand termin cartea va zic si voua esenta... si noi certati rau... de data asta nu de la lipsa banilor... sotul s-a apucat de cumparaturi culturale... cd-uri (de 1 mln), bibelouri (ganditorul, auzi), eu bibelouri n-am in casa, astea imi tin de frig si foame cand ni se termina banii??? bine, si un monitor de vreo 7 mln, o imprimanta de 2... mie mi-a dat doar mail forwardat ca "multumim pentru comanda facuta!!!" iesim la plimbare...of. -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Cunosc stilul, dar bibeloruri ?? N-am mai auzit! Mi se pare

la barbat.te inteleg perfect. Eu cred ca as fi intrat in depresie daca mi-ar fi cheltuit banii asa. E chiar suparator ca barbatii nu se pot maturiza macar pentru copiilor.
Povestea unui Dor

tomaca spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa binenteles ca nu a dormit Dragos si vreo 2 ore a urlat...am reusit sa il potolesc acum...l-am dat cu gel de dinti si parca am simtit si un colt la o masea de jos de data asta...cred ca de la asta i se trage toata agitatia de azi...of of...mai mai...pana ajungem la magicul numar 20 mai eeeeee ![]() ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
Of, am patiti-o si eu acum o saptamana. Bietii de ei. Eu i-am mai dat nurofen, caci nu pot sa-l vad cum sufera. Mai ales ca are si hematomul acela de atatea luni si poate face suprainfectie.
Povestea unui Dor

tomaca spune:
citat din mesajul lui simplicity![]() Sorina de cafea Eu sunt treaza, ca in fiecare dimineata de altfel, de la 5-6 ,super bine e cand e de la 7.Asa ca am un morman de haine(de la uscat) de impachetat , asa ca mai impachetez o hainuta mai scriu un rand...Miremia si Dana sa va fie de bine intalneala....auzi tu lectii de shopping de mici ![]() Imi pare rau de pufii bolnaviori, multa sanatate le doresc si le trimit un pupic Lorex mie personal mi se pare o temperatura cam mare si m-as duce la medic, mai bine sa intreb " degeaba" ...sanatate la bobitza ![]() Sorina eu te vad o mama tare potrivita si dedicata , imi pare rau pt colegutza ta ; cum s-a simtit Diana la mare?BF cand vad ca povestesti de "merg si stau la un pahar de vin in curte, inainte de a pleca la servici fac o tura de gradina" ma gandesc ca ce super eeeee , eu una sunt fan stat la casa, liniste, gradina, flori ....abia astept sa ajung si acolo, SPERMicki ce super arata bondarelul....stii ca eu sunt innebunita dupa lucrurile crosetate, mai ales cele in miniatura( sa le zic asa) , imi plac clamitele fff mult, mai unicate....cand am vazut bondarelul imi spuneam trebuie sa ii iau si la albinutza mea, tocmai ea sa nu aiba....dar departarea asta Super treaba faci Dece nici mie nu imi place cand sunt trezita de altceva decat pupicii de la fie-mea sau sot , deci cam des ma trezeste altceva(gen o masina, un drogat care striga prea tare ...) sorry de trezirea brusca de azi dimineata ![]() Ruxita cheltuieli nepravazute si bibelouuuuu??????? un barbat cumpara asa ceva? tre sa fii tare la asa ceva sper ca e vreun nud macarAlexutzza am inteles ca e foarte ocupata, lucreaza mult, Yannis oare cum mai e?(citisem la un moment dat ca are problemutze....ii trimitem multi pupici si ii dorim multa sanatate)MP - mesaj de la Ariana pt Alex : " vrei sa iti dau un pupic? Loredana fetele sunt fffffff dragutze, sunt sigura ca nu o fac intentionat, mie CU SIGURANTA mi se intampla sa omit anumite persoane, fara nici o intentie ....nu stiu daca tie ti se intampla sau nu, dar cateodata dupa ce citesc mintea parca imi e goala si nu mai imi aduc aminte mai nimic(iar asta presupune sa iau din nou sa citesc, ceea ce de multe ori nu pot face din cauza de copil) Tomaca ma bucur tare mult ca esti bine, Tudorel e un copil tare scumppppp , cand povestesti mereu mi-l imaginez razand, zambind foarte mult Ruxita Kay ce mai face? Haircut ce mai face Maia? sunt foarte sigura ca la ce fetita dulce si finutza e ,e o bucurie sa o privesti toata ziua...multi pupici pentru fetele finutze si dragutzeMiremia ii place la Mara in apa? cred ca iti sare inima din piept cand o vezi cum se joaca....asa varsta frumoasa e acum si asa repede trece DE CE?!![]() Nyny bravo pt copii tai ![]() esti o mamica tare fericita![]() Alicredo imi pare rau de Kg in plus.... poate ca mai mult love te ajuta Despre Ariana ce sa spun?! : frumos si armonios creste , activitati ce facea si pana acum, mai nou deschide sertarele( sunt cam greu de deschis) si imi scoate tot de acolo, ieri a fost la examen cu mine si a fost in centrul atentiei , cred ca a vrut sa dea si ea examen ca incepuse sa babliceasca f tare la un moment dat ![]() Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa ![]() ![]() Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
WOW! Se vede ca ai neuroni antrenati! Cum ai tinut minte toate detaliile pentru toata lumea?
Ce zic eu? Tu mereu faci compuneri frumos asezate in pagina. Cred ca ai avut niste caiete fff frumoase la scoala.
Povestea unui Dor

...a inimii mele...