Pufi de ian - feb 2010 (30) - in vacanta
Raspunsuri - Pagina 18
tomaca spune:
Nu stiu, am citit si scris total ala'ndala. Asa ca:
Buna dimineata si o zi buna sa aveti.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
tomaca spune:
Fetelor, mi l-a furat pe Tudorel! A venit shtoarfa si mi l-a luat! Ce ma fac Dece?
Tudor nu este un copil mamos, care sa vina sa ma pupe si chestii dintrástea. Doar se lipeste de picioarele mele cand se uita la desene.
Si aseara, s-a dus botul intins catre fetita vecinilor sa o pupe. Direct la gura ei
. De unde stie el? E mai mare cu 2 luni si la curtat pe Tudor si tot voia sa-l pupe si el nimic, Dar aseara, gata a cedat.
Si pe mine nu m-a pupat niciodata
. la mine n-a venit niciodata sa-l pup
. Fuge ca se gadila. 
macar cu prima intalnire sa mai astepte sa scape de pampersi.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Fetelor, mi l-a furat pe Tudorel! A venit shtoarfa si mi l-a luat! Ce ma fac Dece? Tudor nu este un copil mamos, care sa vina sa ma pupe si chestii dintrástea. Doar se lipeste de picioarele mele cand se uita la desene. Si aseara, s-a dus botul intins catre fetita vecinilor sa o pupe. Direct la gura ei . De unde stie el? E mai mare cu 2 luni si la curtat pe Tudor si tot voia sa-l pupe si el nimic, Dar aseara, gata a cedat. Si pe mine nu m-a pupat niciodata . la mine n-a venit niciodata sa-l pup . Fuge ca se gadila. ![]() macar cu prima intalnire sa mai astepte sa scape de pampersi. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |

Tomaca...

mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui tomaca Fetelor, mi l-a furat pe Tudorel! A venit shtoarfa si mi l-a luat! Ce ma fac Dece? Tudor nu este un copil mamos, care sa vina sa ma pupe si chestii dintrástea. Doar se lipeste de picioarele mele cand se uita la desene. Si aseara, s-a dus botul intins catre fetita vecinilor sa o pupe. Direct la gura ei . De unde stie el? E mai mare cu 2 luni si la curtat pe Tudor si tot voia sa-l pupe si el nimic, Dar aseara, gata a cedat. Si pe mine nu m-a pupat niciodata . la mine n-a venit niciodata sa-l pup . Fuge ca se gadila. ![]() macar cu prima intalnire sa mai astepte sa scape de pampersi. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
iarta-ma,dar nu ma pot opri din

inseamna ca asta ma asteapta si pe mine,ca nici al meu nu e cu pupatul...gestul de maxima tandrete este sa imi dea obrazul sa-l pup...

Ruxita spune:
dragut trebuie sa fi fost!!! Kay nu se arunca pe fetite... sunt preferata lui, o fi de bine, o fi de rau? chiar... ce fel de barbati devin baieteii mamosi?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
mamidepuiuti spune:
neata buna...multam frumos de cafea sorina
simply draga 

felicitari pt examene! si subscriu la mesajul lui tomaca de pe pagina anterioara
pt fiecare un cuvant,un gand bun...frumos conturat,aranjat...

nyny
te-ai mutat in emisfera cealalta? cum ninge la tine,bre?
...la voi nu e iulie?![]()
sorina
e tare de tot cu jignitul
offfffff buzoienii astia...![]()
alicredo
...te necajisi tare cu kilu' ala...of,of,mai,mai...gazeleala cere eforturi...je e mai lenesa...
...dar apreciaza gashca de gazele de aici
(sa zic turma...nu suna bine
...si nu vreau sa se supere vreuna pe mine...ca is mai sloboda la gura,dar nu cu rea intentie
)
bf
...masaj la picioare

ruxita
am ras cu lacrimi cu bibeloul cumparat...al meu nu mai cumpara acum...sau cel putin nu le mai aduce acasa
...dar de zestrea pe care a avut-o deja cand am venit aici nu am reusit sa scap in totalitate...inca...
![]()
lorex
poate fi de la ror febra bobitei...multa sanatate!
dece
nu vrei sa detaliezi ce fu mai special in meniul de aseara?
ca io tot stau si-mi dau cu presupusul...

mire si DS sa va fie de bine intalneala

pozici,ceva?...![]()
ale1212
poate azi dragos adoarme mai usor!
lore
simpatic nepotul tau!

maseleala ne streseaza si pe noi...rau de tot...felicitari celor ce au scapat usor!
si pupici si pufilor ce ne sunt colegi de suferinta... 

mamidepuiuti spune:
larisel
o sa mai fac dulceturi,cu siguranta...dar am inca stoc zdravan adus din romania![]()
![]()
![]()
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui lorex Sar de la pagina 4 direct aici ca sa lansez o intrebare: Pufii care au facut RoR si au avut efecte secundare, la cat timp au aparut si cum s-au manifestat? Iuri face de 2 zile febra mare (39-40) fara alte simptome si nu stim ce are! De la Ror a trecut o saptamna deci teoretic nu e de acolo... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
De la ROR pot apare efecte si dupa 10-15 zile. Eu asa imi aduc aminte ca mi-a zis pediatra.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui simplicity Fetele cocheteleAstazi am terminat cu examenele ...deci totul e bine cand se termina cu bine ![]() ![]() 2 luni vacanta ca din toamna intram iarasiTrebuie sa recuperez ce ati scris, sper ca saptamana sa revin la schimbul 3(ca sunt all alone noaptea si nici de invatat nu mai am) Va pup ![]() O seara linistita ![]() Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Felicitari pt examenele terminate cu bine.
home alone noaptea? de ce?
blue_flower spune:
citat din mesajul lui simplicity![]() Despre Ariana ce sa spun?! : frumos si armonios creste , activitati ce facea si pana acum, mai nou deschide sertarele( sunt cam greu de deschis) si imi scoate tot de acolo, ieri a fost la examen cu mine si a fost in centrul atentiei , cred ca a vrut sa dea si ea examen ca incepuse sa babliceasca f tare la un moment dat ![]() Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa ![]() ![]() Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Ai scris un mesaj atat de lung si de personalizat, incat m-am intimidat. Eu nu sunt in stare de asa ceva.
Poti sa mergi la examen cu copilul? Wow...te-ai mai putut concentra la subiecte sau erai cu ochii numai dupa ea? Sper ca nu a intrat cu tine in sala....scris sau oral?
Na, ca eu pun intrebari prea multe la ora asta.
Faza cu curtea....ce sa zic, nu stiam cat de bine va fi cand ne-am hotarat sa luam casa. Acum nu ne-am mai intoarce la apartament pt nimic in lume. Desi e muuult mai putina munca la bloc, mai putini bani bagati in plante, pavaje, pergole, mobilier de gradina, etc,etc....Cred ca faceam cateva concedii superbe cu cati bani am bagat in gradina. Dar nu ne pare rau.
Sper sa vi se indeplineasca visul de a avea casuta voastra cat de curand.

...a inimii mele... 
Fetele cochetele