Pufi de ian - feb 2010 (30) - in vacanta

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, mi l-a furat pe Tudorel! A venit shtoarfa si mi l-a luat! Ce ma fac Dece?

Tudor nu este un copil mamos, care sa vina sa ma pupe si chestii dintrástea. Doar se lipeste de picioarele mele cand se uita la desene.

Si aseara, s-a dus botul intins catre fetita vecinilor sa o pupe. Direct la gura ei . De unde stie el? E mai mare cu 2 luni si la curtat pe Tudor si tot voia sa-l pupe si el nimic, Dar aseara, gata a cedat.
Si pe mine nu m-a pupat niciodata . la mine n-a venit niciodata sa-l pup . Fuge ca se gadila.

macar cu prima intalnire sa mai astepte sa scape de pampersi.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ioi...al meu e expert la pupat pe gura. Eu incerc sa il dezvat. Vine cu gura deschisa...al meu e french de la inceput
Si am poze cu el si vecinica mai mare cu 6 luni....se tot pupa cand se vad. Mai nou al meu o imbratiseaza. Ii ia capul si umerii in brate si isi lipeste capusorul de capul ei. Mori cand ii vezi. Sunt adorabili.
Am fost in vizita la o prietena cu un bebe mic de 5 luni. L-am luat in brate si i l-am aratat lui Dani, ma gandeam ca va fi gelos, ca va vrea si el in brate.....ce crezi ca a facut? L-a imbratisat. Asa, la mine in brate ala micu', l-a imbratisat si statea asa, lipit de el.
Of Doamne....o sa fie lipicios si pupacios....si mie tare rau imi pare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Lorex noua pediatra ne-a spus sa astept reactii la ror dupa 7-14 zile, sanatate multa bobitzei!

Am pus cateva poze de ieri, n-avem multe...mai mult am alergat dupa mall-iste. Anastasia intra in magazine, zambeste la vanzatoare, le trimite pupici si iese.

MP sper sa maseliti cat mai usor, ce dragut Alex cu obrazul. Mara ma mai pupa, dar rar.

Sa-mi fie cu iertare dar nu-mi amintesc prea multe din ce am citit.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

fetele multumesc frumos de gandurile bune

astazi e la fel de marait, nu-i convine nimic..mai e si vremea asta aiurea si saracu tot imi arata ca vrea afara...sper sa ajunga sotul mai devreme poate il duc oleaca la un loc de joaca sa mai consume din energie. Ma bucur totusi ca am reusit sa il culc...ma duc repede sa pap ceva si ma intind langa el ca sunt foarte obosita...

poate mai reusesc sa intru mai pe seara...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hai..ca m-am distrat cu shtoarfa ta, tomaca....dar e dureros...=))...ma intelege si pe mine cineva

simpli...da cata carnatu......apreciem...cum rasp tu la fiecare..pt rabdare...

rux ce sa zic..no comment...clar ca si pe mine ma apuca spumele in cazuri din astea....( si ma apuca destul de des)

mire cat mai stati?

mp..hm...hai sa bag la meniu....un fel de ciorba de oase saseaca...asa ca de ciolan afumat cu multa smantana....orez nu stiu cum...+ calamari pane...un fel de hot dog..iute in foi de placinta..su strudel cu mere...toate fc in casa.....cam bune, na, ce sa zic....(dimi cantarul....)

ce mai era???

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

eu am o problema...Dragos a inceput sa isi desface centurile de siguranta de la scaunul auto. Butonul e ca un magnet pentru el si acum reuseste sa il apese...in 5 secunde e in picioare...oare o exista vreo siguranta ceva sa nu mai poata apasa butonul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

eu am o problema...Dragos a inceput sa isi desface centurile de siguranta de la scaunul auto. Butonul e ca un magnet pentru el si acum reuseste sa il apese...in 5 secunde e in picioare...oare o exista vreo siguranta ceva sa nu mai poata apasa butonul??

Aici m-ai blocat. n-am auzit.

Am fugit cu Tudor la control ochi. Sper sa stea la consult.Trebuia sa merg de la 9 luni. Acum avem 17 luni. Am intarziat ceva.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

nyny te-ai mutat in emisfera cealalta? cum ninge la tine,bre?...la voi nu e iulie?

Hai bine... mai prins. Statea sa ninga de dimineata, acum parca s-a mai luminat

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Aici m-ai blocat. n-am auzit.

Am fugit cu Tudor la control ochi. Sper sa stea la consult.Trebuia sa merg de la 9 luni. Acum avem 17 luni. Am intarziat ceva.

Povestea unui Dor

de ce ii faci control la ochi?
si eu as vrea sa ajung....dar...oare cand si unde?
tu la cine il duci pe Tudor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Va multumesc pentru raspunsuri!

Fusesem la pediatra si mi-a spus ca e prea departe vaccinul ca sa fie de la el si m-a trimis la analize.
i-am luat sange din vena, a plans tare!
Dupa rezultate pediatra a spus ca nu e cazul de antibiotic si sa mai ramanem pe antitermice, ca e ceva viral!

Inima mea de mama imi spune ca e de la RoR!

Oricum, azi n-a mai facut febra si e f cuminte si bine dispusa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Fetelor, mi l-a furat pe Tudorel! A venit shtoarfa si mi l-a luat! Ce ma fac Dece?

Tudor nu este un copil mamos, care sa vina sa ma pupe si chestii dintrástea. Doar se lipeste de picioarele mele cand se uita la desene.

Si aseara, s-a dus botul intins catre fetita vecinilor sa o pupe. Direct la gura ei . De unde stie el? E mai mare cu 2 luni si la curtat pe Tudor si tot voia sa-l pupe si el nimic, Dar aseara, gata a cedat.
Si pe mine nu m-a pupat niciodata . la mine n-a venit niciodata sa-l pup . Fuge ca se gadila.

macar cu prima intalnire sa mai astepte sa scape de pampersi.

Povestea unui Dor

get use to..

Mergi la inceput