Pufi de ian - feb 2010 (30) - in vacanta

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

... si noi p-aici. Am zis ca beau cafeaua cu voi. Am inceput mesajul de o mie de ori, sper sa-l si termin de data asta

Sorina sarumana pt cofeeee...inca e calda. Uooff mama lor de premolari...bine ca au iesit. Urmeaza hopul cel mare, caninii. Apropo, nu inteleg de ce sunt mai durerosi decat maselele, iese doar un colt... nu 4...

Asaaaa... Mara bate toba de vreo 2 zile/nopti. Deocamdata i-am dat un sirop din muguri de pin. Ziceati voi de ceva homeopat pt tuse? Offf nu mai trece si primavara asta odata sa vina vara.

Nyny..
Asa e, cu caninii..si eu ma intreb de ce-or fi ei mai durerosi ca premolarii?!
Eu stiu de Stodal, sirop homeopat pentru tuse....nush daca la el te gandeai...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

nu, nu a adormit..s-a pus pe marait..in curand da in urlat

...offf, saracutzul.... sa vina Mos Ene pe la gene...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Din categoria fiecare cu ce-l doare....am vorbit cu doc stomatolog despre dintii (mai exact lipsa lor) lui Dani.
La carte cica scrie ca dintii ies din 6 in 6 luni.
Primii sunt incisivii centrali la 6 luni. Apoi la 1 an incisivii laterali. La 1an si 6luni caninii.
Dani inca nu are 1an si jumate. Si se pot intinde pana la 1an si 8luni iesirea caninilor.
So...suntem in grafic, sa nu imi fac griji asa mi-a zis.

Am sunat si la Stanciu, programarile se fac doar miercuri de la 8-9, vreau sa ii faca un control de rutina si sa discutam despre una-alta, inclusiv despre cearcane.

back to work.

Ma bucur ca te-ai mai linistit cu dintii lui Dani!
Bafta cu programarea Dr.S!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Din categoria fiecare cu ce-l doare....am vorbit cu doc stomatolog despre dintii (mai exact lipsa lor) lui Dani.
La carte cica scrie ca dintii ies din 6 in 6 luni.
Primii sunt incisivii centrali la 6 luni. Apoi la 1 an incisivii laterali. La 1an si 6luni caninii.
Dani inca nu are 1an si jumate. Si se pot intinde pana la 1an si 8luni iesirea caninilor.
So...suntem in grafic, sa nu imi fac griji asa mi-a zis.

Am sunat si la Stanciu, programarile se fac doar miercuri de la 8-9, vreau sa ii faca un control de rutina si sa discutam despre una-alta, inclusiv despre cearcane.

back to work.

Ma bucur ca te-ai mai linistit cu dintii lui Dani!
Bafta cu programarea Dr.S!

Sorina, mami de Diana si Iris

Ma duc acasa la copil.
Joia viitoare vine mama!!! YEY!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Ca tot am vorbit despre dinti si cand apar, tocmai am gasit in carnetul de sanatate al lui Tudor de la Medicover o poza care prezinta fiecare dinte, cand apare si can cade. Uitase de el. canini superiori apar intre - luni. Noua cam pe la 15-16 luni. Deci suntem ok.

Am trimis poza pe email.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna asa mai pe dupa-amiaza...

dormit cu piciu, dar m-am sculat mai obo decat m-am culcat... vrem sa iesim la plimbare... nici mie nu-mi reuseste sa-l adom instant la amiaza, dar il culc numai dupa 1 cand stiu ca ar putea fi obosit, papa inainte, ca daca nu, nu-mi prea adoarme si azi a mers masajul la picioare...

Noi suntem toti cu nasurile-sinusurile impuscate si ne plangem de dureri de gat-nas-urechi-cap, sotul a venit mai repede acasa ca se simte rau.... mai pe scurt, toata lumea e virusata, ma duc sa cumpar ceva de la farmacie si inca nu stiu ce...

ce mai vroiam sa zic... mi-am luat doua carti de la libraria carturesti, printre care una despre miracolul Ph, o dieta cu mancaruri alcaline, care promite beneficii totale pentru sanatate (in special energie, ceea ce-mi lipseste mie cronic)... vad daca pot lua ceva bun de-acolo, parca nu ma vad mancand numai spanac, brocoli, sfecla, soia si alte tampenii...cand termin cartea va zic si voua esenta...

si noi certati rau... de data asta nu de la lipsa banilor... sotul s-a apucat de cumparaturi culturale... cd-uri (de 1 mln), bibelouri (ganditorul, auzi), eu bibelouri n-am in casa, astea imi tin de frig si foame cand ni se termina banii??? bine, si un monitor de vreo 7 mln, o imprimanta de 2... mie mi-a dat doar mail forwardat ca "multumim pentru comanda facuta!!!"

iesim la plimbare...of.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Ca tot am vorbit despre dinti si cand apar, tocmai am gasit in carnetul de sanatate al lui Tudor de la Medicover o poza care prezinta fiecare dinte, cand apare si can cade. Uitase de el. canini superiori apar intre - luni. Noua cam pe la 15-16 luni. Deci suntem ok.

Am trimis poza pe email.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui nyny

... si noi p-aici. Am zis ca beau cafeaua cu voi. Am inceput mesajul de o mie de ori, sper sa-l si termin de data asta

Sorina sarumana pt cofeeee...inca e calda. Uooff mama lor de premolari...bine ca au iesit. Urmeaza hopul cel mare, caninii. Apropo, nu inteleg de ce sunt mai durerosi decat maselele, iese doar un colt... nu 4...

Asaaaa... Mara bate toba de vreo 2 zile/nopti. Deocamdata i-am dat un sirop din muguri de pin. Ziceati voi de ceva homeopat pt tuse? Offf nu mai trece si primavara asta odata sa vina vara.

Nyny..
Asa e, cu caninii..si eu ma intreb de ce-or fi ei mai durerosi ca premolarii?!
Eu stiu de Stodal, sirop homeopat pentru tuse....nush daca la el te gandeai...

Sorina, mami de Diana si Iris

Sorina

Nu ma gandeam la unul anume... n-am folosit niciodata homeopate pt tuse dar am citit la voi si acum as vrea sa incerc. Multumesc mult.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

binenteles ca nu a dormit Dragos si vreo 2 ore a urlat...am reusit sa il potolesc acum...l-am dat cu gel de dinti si parca am simtit si un colt la o masea de jos de data asta...cred ca de la asta i se trage toata agitatia de azi...of of...mai mai...pana ajungem la magicul numar 20 mai eeeeee

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Seara buna!

Noi am venit de la intalnire, pana la urma au venit fetele la Cta, asa ca ne-am plimbat prin mall oleaca, i-a dat experta Anastasia lectii de shopping Marei. Anastasia este o dulceata prietenoasa, cu ochi superbi si cu niste plete tare dragalase (vrem si noi ), iar mami a ei asa cum o stiam din poze, frumoasa, supla si finuta.

Bea oglinda o avem noi, nu pot sa zic ca mi-a fost de mare ajutor, tot timpul aluneca si nu mai vedeam copila, poate totusi n-am stiut eu cum sa o fixez.

Despre dinti ce sa zic....sigur noi avem nevoie de un grafic personalizat.

BF si pt masaj si pt intoarcerea mamei.

Revin....

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput