Pufi de ian-feb 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
simplicity spune:
Ca tot veni vb de bb2...eu ma vad mami de fetitze...nu stiu de ce am feeling-ul asta...dar faza e ca nu vine bb2 (la un moment dat Nyny ghicise de ce nu intru....am fost la un moment dat suparata ca un test iesise negativ, imi facusem sperante pt ca ma simteam rau ...)
Dar toate la timpul lor, pana una alta ma uit la Ariana ce frumos se alinta cand merge
Sorina te cred ca esti obosita
, dar ce frumos a fost ieri la plimbare cu Diana
Mire www.mothercare.com/Swim-Nappy-Girls-Pink-Polka/dp/B00314N126?extid=google_product_extensions" target="_blank">varianta 1 sau www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10001&catalogId=10751&langId=-1&productId=129644&source=froogle&cm_mmc=Froogle-_-Shopping%20Sites-_-CPC-_-Froogle" target="_blank">cum a spus nyny
pt balaceala in apa....sa aveti parte de vreme frumoasa
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Intru repede sa zic de Bea: Bebe este bine doar ca nu e cu codite, este cu putulica. Eu i-am zis ca-s sigura ca nu se opreste la 2 si ca sigur o sa faca si o fetita cu codite. Va pup, revin mai pe seara! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Ei lasa BEA, ca al treilea o sa fie cu codite.....

Voi sa fiti sanatosi!!!!!
EDIT: nici eu nu ma vedeam so_acra, dar cred si sper din tot sufletul sa invat pana atunci, sa ma maturizez si sa cresc in sentimente, sa nu fac viata amara nurorii, sa o iubesc si....Doamne Ajuta, sa fim noi sanatosi si sa traim pana atunci, sa avem nurori.
BEA, gandeste-te ca o sa ai, pana la nurori, ajutor in casa, in curte, la munca, ca baietii sunt mai mamosi si ajuta mamele. :)

ale1212xa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alicredo
auzi....la mine sa nu te abtii ,da? inca nu sunt....de luna viitoare incepem...eu oricum intrebam pe toata lumea ce o sa fie....80% ziceau ca o sa am fata![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
promit
cand imi zici ca esti iti zic primul lucru care imi trece prin minte, bine asa?

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
ale1212xa spune:
sorina
de cafea...buna buna...ma bucur ca fetele sunt ok
si asa dece zici ca imprumuti net..ntz ntz..
cred ca JM ar fi in al noualea cer cu Dragos al meu...el trage de tot, vrea tot, tipa, urla, ce n-as da si eu sa il am pe Luca imprumut
(sau de tot)
am reusit si noi sa tragem o tura pe afara..deja e o caldura..mama mama..i-am dat fructele si acum l-am lasat in patut sa imi trag si eu sufletul![]()
apropo de bebe 2 si eu vreau fetita dar am asa un feeling ca atunci cand va fi tot baiat iese![]()
ale1212xa spune:
vai ce m-a fentat Dragos...m-am dus la el ca prea statea linistit si supriza..a adormit
tomaca spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 dce cunoastem si noi astfel de copii....insa Ivan nu se lasa frate........ daca e la el acasa, masina lui ii a lui...bicileta le fel, se baga, maraie caraie pana si-o ia inapoi.... cateodata nu imi place ca reactioneaza asa...dar poate ca e de bine, ca il invata cum sa isi stapaneasca ce e al lui cand a fi mare cum s-or juca cu asta micu'.nu stiuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))) om trai si om vedea........ eheeeee simply de mi-as putea alege eu urorile ce bine ar fi.........mama mama... mersi de felicitationes..............si sa traiasca putzoii!!! ![]() merem si noi afara acu s-a trezit...... ![]() e canicula Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu AdamDoamne ajuta! ![]() |
Vai Bea, are si nume deja. Este o noua persoana printre noi. Si ce nume frumos. Si pe o bunica de-a mea a chemat-o Adama.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN
blue_flower spune:
Si mie imi place numele de Adam, dar poate se va mai schimba pana la sfarsit. Poate mai gasiti si alte variante.
tomaca spune:
Buna dimineata, si o zi buna sa aveti.
De luni ma duc la servici si am sa pot scrie mai multe. Ca in pat mi-e greu cu postari luni.
Azi am avut o veste buna. Nu e cancer. Luni am sa vad ce trebuie sa fac de acum incolo.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN
ale1212xa spune:
| citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, si o zi buna sa aveti. De luni ma duc la servici si am sa pot scrie mai multe. Ca in pat mi-e greu cu postari luni. Azi am avut o veste buna. Nu e cancer. Luni am sa vad ce trebuie sa fac de acum incolo. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN |
vai cat ma bucur..sanatate multa

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, si o zi buna sa aveti. De luni ma duc la servici si am sa pot scrie mai multe. Ca in pat mi-e greu cu postari luni. Azi am avut o veste buna. Nu e cancer. Luni am sa vad ce trebuie sa fac de acum incolo. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN |
Doamne Ajuta. Ma bucur pentru vestea buna. Te simti bine daca te duci la birou de luni. Asteptam vesti.
Tudor e bine?

de David Gabriel !
Ivan(14.01.2010) si
18+ cu
Adam