Pufi de ian-feb 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata, si o zi buna sa aveti.

De luni ma duc la servici si am sa pot scrie mai multe. Ca in pat mi-e greu cu postari luni.

Azi am avut o veste buna. Nu e cancer. Luni am sa vad ce trebuie sa fac de acum incolo.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN

SUPER VESTI !!!

Doamne ajuta!

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

vai ce m-a fentat Dragos...m-am dus la el ca prea statea linistit si supriza..a adormit

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Si de regula mai adoarme si mai tarziu sau asta o sa fie singurul lui somn pe ziua de azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

De luni ma duc la servici si am sa pot scrie mai multe. Ca in pat mi-e greu cu postari luni.

Azi am avut o veste buna. Nu e cancer. Luni am sa vad ce trebuie sa fac de acum incolo.

Tomaca...wow!!!...Asta da veste buna!!! Uraaaa!

Mergi la inceput

Sorina ma bucur pt voi ca v-ati aranjat sa plecati in concediu pana la urma. Cum veti face? Luati si copiii si bona sau plecati ca porumbeii?
Bea e frumos numele... deosebit, mai rar intalnit, cel putin de mine.
Simply bine ai zis.. toate la timpul lor. Un consult de rutina la gineco ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

vai ce m-a fentat Dragos...m-am dus la el ca prea statea linistit si supriza..a adormit

Si de regula mai adoarme si mai tarziu sau asta o sa fie singurul lui somn pe ziua de azi?

de regula adoarme pe la 12:30-1, nu stiu ce l-a apucat azi...cred ca era obosit ca l-am plimbat o ora numai pe jos...eu stiu
nu cred sa mai aiba alt somn azi..vedem cat apuca acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN

Bravooo! Ma bucur mult pentru tine!

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame si agrafe pentru pisicute si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii

Magazinul meu

Mergi la inceput

Am uitat sa zic... Sorina sarumana de cafea. Am baut-o la serv ca acasa chiar am ramas fara.

Dece la fel facea si Mara cand era mica si tacsu murea de ciuda. Eu am vrut sa ramana asa docila pt ca urma sa vina si David si era mai bine asa... da de unde?... afara e cum e... parca nu mai e asa moale dar nici exagerat de posesiva nu e, dar cu David se cearta pt orice porcarie.

Mergi la inceput

Bea...inca o data..felicitari!...soacra cu doua nurori, si doi baieti frumosi, ca brazii, care sa ajute pe mami si pe tati! Tare frumos numele Adam, mie imi place mult!
Dece......sarumana de aprecieri...am gasit cevawww.turistinfo.ro/saturn/cazare-saturn/hotel_teen_apart_hotel-c48836.html" target="_blank">aici...sper sa fie ok. Bulgaria..ar fi ok, am mai fost, dar cu iris...e cam lung drumul.... A, si cu necazul lui JM...pot s-o "imprumut" pe iris, vreo cateva zile...
Simply......si eu tot mama de fete m-am vazut mereu...
Ale1212xa......ce baietel cuminte ai tu...ce surpriza frumoasa ti-a facut, cu adormitul singur...

Mergi la inceput

Citat:

Sorina ma bucur pt voi ca v-ati aranjat sa plecati in concediu pana la urma. Cum veti face? Luati si copiii si bona sau plecati ca porumbeii?

Nyny........plecam, luam si copiii, fara bona...bona isi ia si ea concediu, pleca la bai...acu' dilema mea este: o platesc si in concediu, ca pe orice salariat...sau nu?!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

de regula adoarme pe la 12:30-1, nu stiu ce l-a apucat azi...cred ca era obosit ca l-am plimbat o ora numai pe jos...eu stiu
nu cred sa mai aiba alt somn azi..vedem cat apuca acum

Daaa... tot la 12.30-1 il bag si eu pe Dav la culcare si adorme instant. Daca nu reusesc sa-l tin pana atunci, o dau cam dau in bara ca isi da tot programul peste cap si e prea obosit seara.

Mergi la inceput