Pufi de ian-feb 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
si jiji la fel...matrage de sfarcuri cik nu e bine sa le dai peste maini ca acolo au centrii nervosi eu sunt la faza..NU, LUCA! NU..SI NU SI NU... D de ce NU e voie? de unde stiu eu ca intelege ce inseamna ca-i pica tabloul in cap si se loveste... ![]() ![]() ![]() in fine..pana la explicatii logice..dau tare inainte cu NUUUUUUUUUUU lorex...drum bun..dai un semn...poate facem o intalneala Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
desigur ca nu-i dau voie, asta peste zi si mai ales in public, dar la culcare cand mai are un pic si doarme, are acces semi-autorizat, pentru ca l-am lipsit de placerea suptului, n-ar trebui sa-i dau ceva in schimb?...va fi deplasat si aiurea dupa 2 ani, sa zicem, nu?
lorex, drum bun si bun sosit!
sorina, mabucur ca e mai bine cu fetele, Diana la mare o sa se recupereze si mai repede... eu Elei nu i-as da voie la mare cu fete si baieti, mai ales dua ce mi-a povestit ce fac fetele libere la mare... stiu ca tine strict de cum am educat-o, dar in zilele de azi, nu mai poti fi sigur de nimic... nici in apa nu are voie sa intre singura, tot timpul insotita, asta e regula din pacate...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayanna_xem BF...aiurea situatie. Ruxita ti-a raspuns foarte frumos si obiectiv, mi-a placut mesajul ei si nu vreau sa completez decat cu faptul ca trebuie sa ai grija cum gestionezi situatia in asa fel incat sa nu devina o sursa de frustrari, pentru ca astea sapa adanc in psihicul nostru fara sa ne dam seama...si defulam apoi toata incarcatura negativa in diverse moduri: stres permanent, irascibilitate, reactii exagerate in momente banale, depresii, boli (de cele mai multe ori grave) si cate si mai cate...Iti doresc intelepciune sa gasesti cea mai buna solutie pentru a-ti recapata linistea sufleteasca. ![]() |

Multumesc frumos.
Da, sapa...sunt deja sapate santuri in creierul meu...
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() munca, munca , muncanaspa ![]() ![]() ![]() ma simt picata din galeata cu prosti care s-a rasturnat in lumea buna ![]() ![]() iesita din mana cu info de pe piata, mai sunt si printre oameni care vorbesc numa limbi straine (desi unii sunt romani folosesc cu drag si spor cuvinte cat mai alambicate si nume, companii, asociatii, federatii si cat mai multe prescurtari ![]() ![]() ![]() Fetele care munciti si lucrati ![]() ![]() ![]() ![]() tot respectul!!! Pe deplin!....de la sculat inaintea tuturor, fa cafeau, pregateste sandvis bun ptr sotz la birou, dus, machiat, imbracat, ales haine ptr Yannis, revizuit daca mai are nevoie de ceva la gradi, alergat pe dupa el, imbracat carat la gradi, muncit la foc continuu, intors acasa, gatit, spalat, hranit Yannis, alergat dupa Yannis, da-i vitamina, da-i crema la degetele, schimba-l fa-i baie, mai strange cate rufe apuci de la intins, au! vasele nu-s spalate, opreste-te mai spala cate vase apuci, iar vrea Yannis ceva, hai sa ne jucam ca deh stau toata ziua departe, iar o rufa, iar un vas, eventual mai calc ceva daca e musai ![]() ![]() la sotz "cade guvernu" si e benoclat tot la TV si nu avem voie sa il deranjam cae un moment important pentru tara lui si el care e departe , macar atata respect sa am ptr el sa il las sa vada juma de ora stirile (care ami nou tin 3 ore cu schimbarile de la ei ....spre spumele mele maxime.....) |
Urgent fa rost de femeie la curatenie si calcat. Da'urgent!
Ca nu poti sa te joci cu copilul printre rufe de calcat, vase de spalat, etc,etc.
Curatenia si calcatul, toate treburile casei trebuie delegate. Tu ai 2-3 ore pe seara cu Yannis in care nu trebuie sa iti bati capul cu nimic altceva. Doar cu mancarea. E de ajuns stresul cu ce mancare sa fac si cat tine si cand fac alta.
Organizeaza-te. 
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui decenuela neatza fetili, sarumana de coffe, sorina.... bf...in prima faza am ras la faza cu ciresele..pt ca ma asteptam sa citesc ceva f grav...apoi mi-am amintit ca si eu trec peste chestii f importante si cate un nimic ma scoate din sarite. in ceea ce priveste so_acra...wow....toate ca toate..ignore..etc...da la faza ca sa nu ma suni ca stiu eu ce fac.... ![]() ![]() ![]() ....adik cum...E COPILUL TAU...eu sunt asa, mai pasnica si n-am av prb cu soacrele dar nici n-am av nik de impartit...fiecare shef in casa lui...insa...tre sa gasesti o modalitate sa-i spui ca e normal s-o suni...io i-as zice in gluma...CA O SUN CA-S NEBUNA SI CA MOR FARA EL...NA. |
Apai i-am zis ca mor de dorul lui, asta anul trecut, si mi-a replicat ca sa renunt la servici si sa stau acasa daca nu pot sta fara el.
Stii cum m-a mancat limba sa ii zic ca fi-su nu aduce destui bani si ca daca stau eu acasa ne ducem pe apa sambetei? Dar am tacut. Ca il iubesc si il respect pe sotul meu si daca temporar e situatia asta si daca a coincis criza cu nasterea copilului...asta e. Nu a vrut nimeni asa.
No, am trecut peste. Asta e viata.
Maine facem 3 ani de la nunta. Noi sa fim sanatosi si ferice.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui simplicity![]() BF Imi pare rau de situatia cu soacra, cred ca e foarte dificil sa treci prin acest lucru, pana la urma tu esti mama copilului...eu, in general, sunt adepta diplomatiei, nu cred ca as putea sa ii spun soacrei mele asa din scurt, cred ca as iesi numai cu ea undeva(la o cafea) si as incerca sa ii spun parerea mea(punandu-ma pe mine in lumina mai negativa, in sensul ca "eu sunt mai sensibila, e primul meu copil, e normal sa ma gandesc la el toata ziua, nu e vb ca va controlez sau sa imi dati raportul, dar vreau sa il aud sa stiu ce face, nu va reprosez nimic dar puneti-va in situatia mea" ), as incerca sa nu ii deranjez sentimentele ci sa o fac sa inteleaga ca eu nu am mai avut copii, ca pt mine e greu sa merg la lucru si sa nu fiu acasa cu el, de aceea o sun....eu asa as proceda daca as fi in situatia descrisa de tine.... sper sa se rezolve situatia bttw...si noi pe 21 sarbatorim 3 ani de la casnicie(daca am inteles bine si voi la fel) |
Merci frumos.
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui Ruxita sorina, mabucur ca e mai bine cu fetele, Diana la mare o sa se recupereze si mai repede... eu Elei nu i-as da voie la mare cu fete si baieti, mai ales dua ce mi-a povestit ce fac fetele libere la mare... stiu ca tine strict de cum am educat-o, dar in zilele de azi, nu mai poti fi sigur de nimic... nici in apa nu are voie sa intre singura, tot timpul insotita, asta e regula din pacate... |

Dap, si mie imi tremura inima cand ma gandesc la ce ar putea sa se intample, dar, din pacate....nu am nici un motiv real s-o refuz. Chiar nu-i pot spune unui copil care a terminat cu media 9 clasa a 9-a, care este constiincioasa, cuminte, are grija de surioara ei..."Nu te las la mare pt. ca....nush...pt ca imi este teama mie"...
Chiar nu am inima sa fac asta. Parintii mei au fost severi, nu m-au lasat nicaieri, si tare nu mi-a placut. Eu cred ca daca e sa faca ceva nepermis....face oricum. Poate spune ca se duce la mall, sau la o colega....si face ce are de facut... So...asta e. O las, chiar daca am inima cat un purice.

vias spune:
imi cer scuze ca dau buzna la voi in casuta, dar am facut-o pentru o fetita minunata, care are nevoie de noi. Orice mic ajutor este binevenit! Ca sa traiasca are nevoie de tratament, urgent !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163296
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
![]() Dap, si mie imi tremura inima cand ma gandesc la ce ar putea sa se intample, dar, din pacate....nu am nici un motiv real s-o refuz. Chiar nu-i pot spune unui copil care a terminat cu media 9 clasa a 9-a, care este constiincioasa, cuminte, are grija de surioara ei..."Nu te las la mare pt. ca....nush...pt ca imi este teama mie"... Chiar nu am inima sa fac asta. Parintii mei au fost severi, nu m-au lasat nicaieri, si tare nu mi-a placut. Eu cred ca daca e sa faca ceva nepermis....face oricum. Poate spune ca se duce la mall, sau la o colega....si face ce are de facut... So...asta e. O las, chiar daca am inima cat un purice. ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |

mamidepuiuti spune:
helau,helau...
nu mai tin minte mare lucru...sorry...batranetea,neuronul dus etc![]()
...decat ca nyny trebuie sa faca vizita la doctor si sa lase drobul de sare in pace
...alexutzzza
cate ore are ziua ta?

...lorex drum bun sa ai!
...gata ...s-a sters hardul de tot...![]()
o zi buna va doresc! poop u !
alicredo spune:
so.....ce-am facut in weekend....
vineri am stat pana la 2 noaptea...pe net...la 6 suna ceasul sa ma trezesc...(prima alarma)...il vad pe david ca se foieste in pat...nu misc nimic de frica sa nu-l trezesc...iar sta, iar se foieste....dintr-o data il vad ca se ridica in 4 labe...si vomeaza 

doar putin....stam..poate adoarme la loc(deja ma gandeam sa trimit msg la manager ca intarziu,era 6:30)...mai stau...iar se ridica...acelasi episod.
...bun mai baga o tura....putin asa....imi zic ca poate a fost ceva care l-a deranjat...ma duc sa-i fac laptic(era 7,trimit si mesajul ca sunt late)...bea lapticul,dupa 10 min iar...ii fac ceai ...aceleasi lucru...sun pe tati sa vina sa ia un taxi , ajunge la 8:20...eu inca acasa....bunil adorm cumva...in total a vomat saracutul de 11 ori

inainte sa plec la lucru la 9:40,a vomat tot..pana si apala final doar saliva
...ajung acolo...imi zice tati ca s-a trezit la 20 min dupa ce am plecat si a vomat iar
...bun...sun o colega care era in holiday...sa vina sa lucreze ptr mine...vineri a venit din spania...a fost draguta si la 11:30 a fost la mine. imi zice si vara-mea ca sa ii dau 7up, imi zice si managerul...ca cica functioneaza....plec la farmacie ii iau ceva minerale....si ceva afterbiotic...si grisine. imi zice tata ca a papat 3 linguri de cartofi piure si le-a dat afara si pe alea....sorina
de asta vroiam sa te intreb.bun....poveste lunga scurta....sambata nu a papat nimic,a dormit ca un bebelus(2 ore somn,2 treaz), isi ia tati off in cazul in care mergem la spital...seara i-am dat supica de chimin in sticluta si a baut-o...duminica...a papat pufuleti

si ceva ceiuc(i-a facut tac'su compot, a sunat pe toate neamurile, i-a facut cartofi, orez) saracu ce s-a mai agitat si el numa sa-l stie bine...aseara i-am dat ceai de fenicul...+ prafurile alea ...azi dimineata cand a venit tati...m-a intrebat daca sa ii faca laptic...i-a facut , a baut...si nu a mai vomat
iar acum i-am dat cereale....a papat...putin dar a papat(in afara de pufuleti e primul succes
)...v-am zapacit...vad ca e mai bine
e mai activ...sper ca a trecut....ce a fost nici acum nu stiu...si daca ma duceam la spital(daca nu bea nici apa sambata deloc,il duceam) nu ii facea nimic.sistemul de aici nu da atat de usor antibiotice ca si la noi.prefera sa te vindeci doar cu f putin ajutor.
plec sa ii fac cus-cus...si supica....poate poate avem noroc azi
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!