Pufi de ian-feb 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
livia1980 spune:
Buna seara
Am intrat si eu dupa vreo doua saptamani...Dar daca ar avea ziua vreo 28 de ore...bine ar mai fi....Ca nu mai am timp de nimic....Stam pe afara toata ziua...Acum de cand s-a incalzit ne-am montat piscinasi Alexandru se balaceste toata ziua in ea....Si eu azi am spus ca nu fac nimic stau la plaja si ma balacesc si eu.Ti-ai gasit....a inceput ploaia
Dar vara e lunga.Sper pana plec la mare sa ma bronzez putin macar!Ca anul trecut cand am fost...am venit asa cum am plecat.Ca am stat numai la umbra cu Alexandru...avand 6 luni...si nu m-a prins soarele decat putin...
In rest facem progrese in fiecare zi...ca un copil obisnuit...crestem sanatos, dormim de vreo saptamana toata noaptea...fara ceai, fata tatzi.Vad ca aproape se intarca singur.Daca ii dau papa ...daca nu nu.Si mie lactatia imi trece de la sine....Ii mai dau de sete....
Oricum acum cand am inceput sa ma inteleg cu el...cand pricepe cand ii spun hai sa ne spalam pe maini, sau hai sa ne spalam pe dinti...sau etc...e mult mai usor!
Si ii plac ciresele la nebunie.Ma trage la cires si imi spine:dai-dai-dai....sa-i dau o cireasa![]()
Mergem la baita....o seara fumoasa!
Ruxita spune:
stati asa ca n-am zis tot... Kay rade la desene... de ex. scena colonelul Hathi (elefant) aliniaza toti elefantii si unuia ii zice ba sa-si lustruiasca trompa, altuia ii plesneste o musca dintre ochi, altuia ii face freza, Kay rade cand Hathi se uita din spate la elefanti si vede unul mai lasat pe vine si-i da un shut in fund...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
neatza fetili...la coffe fierbinte, va rog...
am tot citit..am si uitat...
imi place la nebunie cand ziceti....si acum un cra, cra...![]()
ne-am intors ieri...drum lung...jiji cumintel...din fiecare benzinarie in care opream ta-su ii lua cate ceva...care-l tinea ocupat ...( printre care un ceas cu winnie...
..)..fu cald tare...am mers cu Ac-ul ..sper sa fie ok...
jiji a fost innebunit de usile lu bunica-su...le-a inchis si le-a deschis de m-a durut capul si cel mai tare m-am speriat cand...eram pe holul de la intrare cu lada frigorifica deschisa incercand sa-l conving sa mai dea lasaraci din ea(sunt oameni gospodari aveau di tati...inclusiv visine pt praji..etc) si jiji se juca la usa de la intrare care se deschide ggreu si.....la un moment dat vad usa deschisa...mi-a srit inima...o luase p scari in sus....daca o lua in jos era rau de tot...ca nu se prea descurca fara ajutor..
azi nu vine tanti...asa ca voi avea shmotru la greu..plus de calcat...ale lui...de spalat...mancare...
iar am venit k kile in plus...mi-a fc si praji aia...dar am mai scapat din ea in parc , aseara...
nu am deloc inspiratie...poate dupa ce mai aranjez pe aici...imi mai intru in normal..
sa aveti o sapt superba
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
Neatza si la noi... eu dau un ceai caldut!
Intrati de ne povestiti weekendurile...
Kay nu ma lasa sa scriu... scriu pe furatelea... ma exaspereaza o chestie... imi baga mainile in san sa se joace cu sanii... de pus gura nu e tentat, doar sa se surubareasca, impunga, traga afara... si cel mai jenant e ca vrea sa faca asta si in public... sa-i dau peste labutze???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
lorex spune:
Neatza!
Bun ceaiul, buna cafeaua! 
Ma preg de plecare, vla 10 jum am autocarul spre Bucuresti!
I'm coming!
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Sarumana de cafea, Dece
...bunaaa rau!
Bine ca ati ajuns cu bine acasa, si spor maxim sa ai, in tot ce ti-ai propus pentru azi!

Noi suntem mult mai bine (fetele, adica)...maine dupa-amiaza le duc la medic, sa le vada evolutia, dar eu zic ca sunt ok, papa, dorm si sunt cumintele(
...mai ales diana e cuminte, ofc..)
Vineri dimi la 3 diana pleaca la mare cu gashca pt o saptamana..
...azi o sa o vopsesc, pentru prima data...trece timpul repede...cresc copiii, of!
Ne-am gandit sa nu oprim cautarea de bone, so...in w-e am mai vazut pe cineva, si mai urmeaza inca sa mai vedem inca o persoana..Tanti ce o avem acum...nush...nu mi se pare chiar.."Mrs. right".
Simply...
...pup fetele cumintele si frumoase, si bafta maxima la examene!
Ale1212xa...sa va fie de bine balaceala!
Livia....lasa, nu te necaji ca a plouat...vara e lunga, cum ai spus! Balaceala si bronzare placuta! Ce bine ca Alexandru doarme toata noaptea...Bravo Alexandru!
Bea...wow! ce multe spune Ivan! Bafta maxima la echo! Pupici lui Ivanel, la mami a lui, si fluturashului din burtica!

Ruxita...bravo lui Kay!
Nu mai stiu ce am citit....
Gata cafeaua, fug la shmotru!
O zi frumoasa va doresc!
Edit...Sarumana de ceai, Ruxita,
cred ca scriam, cand l-ai dat...
...Cu sanii..nush...eu nu i-as da peste manutze, dar as purta ceva...o bluza...care i-ar face accesul imposibil...

_
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita Neatza si la noi... eu dau un ceai caldut! Intrati de ne povestiti weekendurile... Kay nu ma lasa sa scriu... scriu pe furatelea... ma exaspereaza o chestie... imi baga mainile in san sa se joace cu sanii... de pus gura nu e tentat, doar sa se surubareasca, impunga, traga afara... si cel mai jenant e ca vrea sa faca asta si in public... sa-i dau peste labutze??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
si jiji la fel...matrage de sfarcuri
cik nu e bine sa le dai peste maini ca acolo au centrii nervosi
eu sunt la faza..NU, LUCA!
NU..SI NU SI NU...
D de ce NU e voie? de unde stiu eu ca intelege ce inseamna ca-i pica tabloul in cap si se loveste...

in fine..pana la explicatii logice..dau tare inainte cu NUUUUUUUUUUU
lorex...drum bun..dai un semn...poate facem o intalneala
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui larisel Si ca sa va reamintiti de mine ca pe vremuri, revin cu sondajele - cati pufuletzi vorbesc? (Gemanutzele silabisesc, rar zic cuvinte din 2 silabe, gen mama, tata, papa, amam, vorbesc pe limba lor dar nu foarte mult, mai canta uneori, fac ca si unele animale si sunt sigura ca intzeleg deja si finetzuri si chiar conversatzii intre mine si tati, ca vin uneori si se baga in seama in context...) - cati pufuleti fac la olitza conshtient? si ce metoda ati aplicat? - cati dintzi au pufuletzii? (Nataly are toti incisivii - 8 si 4 masele - 3 premolari si 1 molar, iar Alena are doar 6 incisivi - lipsesc 2 de jos dar cred ca sunt pe vine + 3 molari necrescuti inca prea bine). - merge vreun pufulete la cresha de stat? (Noi vrem dar nu shtim inca exact cum sa procedam sa obtzinem loc ... sunt cateva mii de cereri pe 400 de locuri pe tot orasul . Cica deja trebuie sa ne inscriem la grdinitza, daca nu vrem sa avem surprize neplacute in toamna lu' 2012 )_ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Dani nu vorbeste, zice doar mama, tati. Apa si Papa sunt cele mai des uzitate. Zice Unu, Dooooi. Zice Mi cand vrea ceva sa ii dai, probabil de la da-mi sau de la mie, nu stiu clar.
Si foarte mult pe bebeluseasca, tgtgtgdgdgd....ceva de genul asta. Cand il intreb "ce e aia? ce animal e ala?" zice tgtgtgtg....dugugugugu.....
Nu a facut niciodata la olita.
Are 8 dinti, eu nu stiu care sunt denumirile lor oficiale, are e dinti sus si 4 jos, aia din fata. Nu are canini si nici masele. Habar nu am care sunt molari, premolari si tot nu inteleg de ce ar trebui sa stiu denumirea lor stomatologica, daca tot li se zice canini si masele.....
La cresa nu merge si probabil nu va merge niciodata. La gradinita....poate pe la 4 ani.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui miremia BF trebuie sa-ti zic ca m-am enervat si eu cu tine cand povesteai de so_acra. Trebuie sa ii explici cumva ca daca iti spune ce face copilul TAU peste zi nu inseamna ca da raportul. ![]() ![]() ![]() Lariselparca dupa 20 se duce Bea la eco. Sorina offf, suna mai bland rosu in gat. Sanatate multa! Si apropo de rosu in gat, noua doc ne-a spus ca se face si de la tipat. ![]() Ana spor la proiecte! Si la canini! ![]() Bea off, se spune ca daca iti este foarte dor de copil, el simte. Se pare ca Ivan te-a simtit. ![]() Mara se simte foarte bine aici, atat de bine ca nu vrea sa se mai culce. ![]() Azi a dormit toata ziua vreo 10 minute pe drumul spre si de la plaja.![]() In rest, face toata ziua spectacole de dans, invata miscari noi, latra la usa cainelui, azi abia am reusit sa o scot din apa....ii tremurau dintii in gura si tot nu vroia sa iasa. Din 1,5 ore de stat pe plaja vreo 30 de minute a stat in apa, vreo 30 la mine in brate si restul le-am petrecut incercand sa o tin departe de apa.![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Deci voi sunteti la mare? Foarte frumos, sa va fie de bine.
E bine ca ii place in apa. Piscina de copii nu exista pe acolo? Ca eu l-am pus in piscina de copii si stateam pe margine si il supravegheam.....
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui nyny Seara buna fetelor... Bea frumos mesaj ai scris...ti se citeste fericirea printre randuri ![]() ![]() . Ma bucur sincer pentru tine... vezi cat de mult conteaza o ora libera in care sa-ti lipezesti gandurile? Asa sa fiti toata viata... sanatosi si fericiti impreuna![]() ![]() ![]() Evyme sunt de acord cu tine ca inteleg foarte multe chestii nazdravanii nostrii. Trebuie doar sa fim atenti la detalii Sorina ce bine ca a papat Iris bine azi ...sa fie asta doar inceputul unei reveniri in forta .Ana hai ca mai e putin si vine vacanta cu trenul din Franta. Bafta la examene in continuare. ![]() ![]() Hai ca bag si eu o vaicareala mica in seara asta. Cred ca s-au aliniat intr-un mod ciudat astrele zilele astea, pt ca am o stare de tot rahatul... si nu numai eu, am auzit o gramada de pers. Mi-am luat rezultatele de la analize si mi-au iesit tri_gliceridele foarte mari.. ce naiba o mai fi si asta... si inca vreo 2 la fel marite fata de valorile normale. Nu ma pricep, dar am cautat pe net si mai bine imi bagam un bat undeva ca mai rau te imbolnavesti daca citesti tot ce se scrie . In fine, una peste alta am citit ca ar putea fi semn de pancreatita. Asta m-a cam dat peste cap pt ca stiu ca pancreasul nu se mai repara... un unchi de-al meu a murit subit la doar o luna dupa ce a depistat ca are probleme cu pancreasul... bine nu zic ca este si cazul meu, dar cum creierasul lucreaza.... offf. Boceam ca fraiera in baie si ma gandeam ca nu vreau sa mor asa devreme.... ca trebuie sa mai creasca copiii, sa-si aduca aminte de mine... cum era mama lor ... ca nu am apucat nici acum sa le printez povestile nasterilor ca sa le ramana amintire... si ca nu as vrea ca sotul sa se recasatoreasca pt ca nu vreau ca (,) copiii mei sa fie crescuti de o mama vitrega ... si uite asa... ma bag singura intr-o stare de depresie aiurea in tramvai . Trebuie sa ajung la un medic sa vad care e treaba cu analizele astea. Offff... am mare nevoie de o vacanta![]() Scuze pt mesajul kilometric, dar simteam nevoia sa ma descarc. Dati ignore... Maine dimineata avem in program piscina. Eu n-am nici un chef , dar n-am scapat de ai mei parinti. Au facut una la ei in curte de vreo 3 ani si se asteptau sa stam numai pe acolo... dar cum sunt astia mici acum eu stau intr-o tensiune maxima sa nu-i scap din ochi vreo secunda ... si cam evit locatia, cel putin pentru moment.Ma duc la culcare... o noapte linistita va doresc ![]() ![]() Mamica fericita de Mara si de David |
Nu mai boci atata.....de drobul de sare....du-te la doctor, tine regim si nu ai sa mori din atata.
:)
Curaj.

Mara Ioana (ianuarie 2010)
... ca nu am apucat nici acum sa le printez povestile nasterilor ca sa le ramana amintire... si ca nu as vrea ca sotul sa se recasatoreasca pt ca nu vreau ca (,) copiii mei sa fie crescuti de o mama vitrega
... si cam evit locatia, cel putin pentru moment.