Pufi de ian-feb 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 17
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
nu stiu ce sa zic sa nu supar pe nimeni...eu am fost tinuta din scurt, desi nu am creat niciun fel de prb..ba din contra...nu-mi dadeau voie nicaieri, mai ales daca mergeam cu prietenul...daca ziceam ca ma duc la o colega..go...asa ca am mintit la greu...master in minciuna am avut...desi chiar si asa am fost responsabila..pt ca eram destul de coapta ca sa zic asa si nu vroiam sa creez prb.. asa ca...sunt cam in asentiment cu sorina...poate as adauga niste discutii...nevinovate...ca sa nu sune a avertisment despre cum stau lucrurile in ziua de azi...cam ce astepti tu de la ea....si ca lasand-o la mare ii acorzi multa incredere si ar fi pacat sa nu respecte amabilitatea ta ![]() ....wow cum suna....de kk..ma rog...intelegi tu...dar sunt sigura ca diana nu te va dezamagi si ca....e un prim pas spre independenta![]() ....![]() Dap, si mie imi tremura inima cand ma gandesc la ce ar putea sa se intample, dar, din pacate....nu am nici un motiv real s-o refuz. Chiar nu-i pot spune unui copil care a terminat cu media 9 clasa a 9-a, care este constiincioasa, cuminte, are grija de surioara ei..."Nu te las la mare pt. ca....nush...pt ca imi este teama mie"... Chiar nu am inima sa fac asta. Parintii mei au fost severi, nu m-au lasat nicaieri, si tare nu mi-a placut. Eu cred ca daca e sa faca ceva nepermis....face oricum. Poate spune ca se duce la mall, sau la o colega....si face ce are de facut... So...asta e. O las, chiar daca am inima cat un purice. ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
blue_flower spune:
God, urasc discutiile astea parinti copil, m-au marcat groaznic.
Eu nu sunt (inca) mama de fata, dar am fost si sunt inca singura la parinti, si intotdeauna m-au omorat cu avertismentele, discutiile despre ce asteptari au ei de la mine, cata incredere au ei in mine, blablabla....niciodata la subiect.
Adica, ce am voie si ce considera ei ca nu e inca cazul sa fac, gen alcool, sex, droguri (acum, ca pe vremea mea nu erau inca), tigari, etc.
Ca party....sa tot party....dar....astea generale cu ...vai, sa ai mare grija, tu stii ca noi avem incredere in tine....
Incredere ca ce? Ca nu ma dezbrac in public, ca nu raman insarcinata?.....
Doamne, oare daca as avea fata cum as proceda?
Cred ca cel mai bine e sa fiti clari in ceea ce ziceti. Nu e bine sa faci sex inca, mori daca te droghezi, etc.
Si da, believe me, daca vrea sa faca, orice, face si fara sa plece de acasa. Ii trebuie 1 ora libera. ![]()
sorina_bz spune:
MP...

Dece...
...da, cum spuneam...si eu, tot copil tinut din scurt...tare nu mi-a placut. Cu diana...da, stie ca : "Increderea odata pierduta....se recastiga ffff greu...poate deloc". Inoata f bine, a luat lectii la 6 ani(de asta imi e cel mai teama, sa nu aiba prea multa incredere in ea
)...i-am explicat demuuult cum e cu drogurile, cum nu tb sa lase paharul nepazit la masa in disco, ce riscuri prezinta fie si o singura intepatura(hepatita, hiv)......i-am explicat tot ce stiam si eu in legatura cu sex-ul neprotejat...Ea mergea in cate 2 tabere in fiecare vacanta, incepand cu clasa intai, asa ca a trebuit sa-i explic rand pe rand, pe masura ce crestea...toate riscurile. 
Sper sa fie ok, ca imi tremura carnea pe mine de frica.
Alicredo...
...ma tot deconecteaza iris de la net...
. Daca iti mai este de vreun folos...ma poti intreba si acum, si daca stiu...raspund cu mare placere.
Multa sanatate frumosului cretzulin!
Merg sa culc pitica...
Revin.
Ruxita spune:
una duce la alta si uite asa noi parintii trebuie sa avem grija ca sa nu se intample "alta", nepermitand sa se intample "una" aparent nevinovata... e greu sa fii parinte, e greu sa fii adolescent... Ela mi-a promis ca ma va une la curent cu toate actiunile ei ante-factum ca sa nu ma ingrijorez prea mult... ma intreaba ce-i fac daca ramane insarcinata... ii zic nimic, nu o pot pedepsi mai mult decat s-a pedepsit deja singura... si parca o sarcina n-ar fi cel mai groaznic lucru care i se poate intampla...ci sa profite cineva de ea, sa o raneasca, sa o faca sa sufere... de violenta mi-e frica cel mai tare si de chestiile ireparabile... o sa plece si la mare cu fete si baieti... dar cand va mai creste... noi inca o mai tratam ca "copil", ceea ce este inca, nu?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
miremia spune:
Hello fetele mele dragi!
Am citit aproape tot dar n-am avut timp de scris asa ca scriu acum din amintiri.
Alicredo offffffffffff bietul cretulin 

, bine ca a trecut, ce dragut tati de David cum a gatit el pt pui.
BF avem piscinuta dar tot marea o prefera. Si cand intra in apa nu sta la mal, merge spre apa mai adanca.
Alexutza of, of. Poate dupa ce te obisnuiesti cu jobul si programul intra in normal o sa-ti fie mai usor. Si eu sunt pt tanti la curatenie, nu poti sa le faci chiar pe toate singura.

Despre gazela am retinut ca a impartit delicioasa praji in parc, in absenta mea.
A, si tot vroiam sa zic....Luca pe langa ca e simpatic foc stie sa faca si multe lucruri, gazela ne "abureste", spera ca poate, poate il tine pe langa ea pana la 40. Asa ca ia baga niste cra-cra mai des.
Simply bafta multa la examene, felicitari Arianei pt canini si cand scapi de scoala te asteptam mai des, ne este dor de tine.

LMA fericiti inainte Simply si BF!
Sorina ma bucur ca si-a revenit printesa, sper sa gasiti cea mai potrivita bona pt ea.
Imi inchipui cam ce stress estepe capul tau cu plecarea Dianei. Daca ai nevoie de un spy sa ma anunti.
Glumesc, sigur va fi totul in regula.
Si eu am fost tinuta din scurt, ca sa pot sa merg si eu la o petrecere trebuia sa ma rog de ei o saptamana, sa ma port exemplar, sa fac smotru in toata casa, ma dau peste cap de trei ori, sa fac ca foca, etc.
Prostii mari n-am facut, desi cand imi mai amintesc unele lucruri, realizez cat de inconstienta am fost, de mintit am mintit si eu la greu, altfel n-aveam bilet de iesire.![]()
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Despre noi....
Ieri dimineata vad ca i s-a inflamat intepatura de la Priorix[ bang]
si pe picior mai avea o intepatura de insecta. Zic sa o las sa vad cum evolueaza, tati insista ca a muscat-o un tantar sau ca e de la soare. Azi de dimineata o sun pe doc ei si imi zice sa o duc la o camera de garda sa vada cat e de inflamat.
Pana la urma am sunat-o pe larisel care a fost draguta si mi-a recomandat un cabinet. Mi-au spus ca este posibil sa fie de la stat la soare sau transpirat sau amandoua. I-au dat cu betadina, i-au pus un plasture iar mie mi-au zis sa o dau cu baneocin. A mai patit cineva ceva similar? Recunosc ca eu m-am stresat, m-am gandit ca este o reactie anormala a organismului la vaccin (vaccin facut acum mai bine de 2 luni).

Aseara am fost prin Mamaia sa ne plimbam, erau o multime de bebelusi, care in carucioare, care pe jos, care in burtici.
Am dus-o putin si in Satul de vacanta, s-a dat in trenulet si in caluti si i-a placut.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
alicredo, sorry de ce-ati tras, bine ca s-a rezolvat, ce-a fost pana la urma, ce suspectati ca nu i-a priit???
miremia, sa va fie de bine vacanta! abia astept sa ajungem si noi... sper sa nu ne plictisim doar si sa suportam cu bine drumul... maine ne facem pasapoarte la copii...
si sa bagam un cra traditional... Kay azi m-a ajutat la spalat vase (il urc pe scaunel langa mine si spalam amandoi vase, mai mult ma incurca, dar se cheama ca ma ajuta), mai mult, m-a ajutat sa fac si clatite, am pus amandoi ingredientele si am amestecat si apoi i-am aratat cum se prajesc clatitele pe tigaie (l-am ridicat pe scaunel si i-am arat uite asa se coace, asa se intoarce)... ce sa-i fac daca cu jucariile se joaca din pasti in craciun si are nevoie de activitate permanent...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alicredo spune:
ooooo ruxita ce baiat harnic ai

ruxita , miremia ,sorina multumesc de gandurile bune

habar nu am ce o fi fost...de papat a papat la fel vineri seara, nimic special...iubita lui a avut stomatita...am citit pe net...si seamana cu simptomele de gastroenterocolita...poate fi un virusache...poate fi ceva...altceva...si tare as vrea sa stiu!!! socru i-a zis la taticul ca si tati de david se scarbea de la ceva papa si nu mai vroia sa pape nimic cateva zile...
banuiesc ca e explicatia babeasca la cine stie ce...nu se stia pe atunci...ceva pareri?
azi a papat asa: vreo 14 linguri de cereale, 2 biscuiti, o banana de 3 degete...si 5 linguri de cus-cus cu vreo 7 guri de carnita de pui.
orice e mai bine decat nimic.
daca nu a varsat laptele de azi-dimineata sa-i fac in seara asta? sa-i dau?
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita una duce la alta si uite asa noi parintii trebuie sa avem grija ca sa nu se intample "alta", nepermitand sa se intample "una" aparent nevinovata... e greu sa fii parinte, e greu sa fii adolescent... Ela mi-a promis ca ma va une la curent cu toate actiunile ei ante-factum ca sa nu ma ingrijorez prea mult... ma intreaba ce-i fac daca ramane insarcinata... ii zic nimic, nu o pot pedepsi mai mult decat s-a pedepsit deja singura... si parca o sarcina n-ar fi cel mai groaznic lucru care i se poate intampla...ci sa profite cineva de ea, sa o raneasca, sa o faca sa sufere... de violenta mi-e frica cel mai tare si de chestiile ireparabile... o sa plece si la mare cu fete si baieti... dar cand va mai creste... noi inca o mai tratam ca "copil", ceea ce este inca, nu? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
mda ai dreptate...cred ca desi e un subiect delicat si ei au senzatia ca le stiu pe toate trebuie sa le schimbam putin atitudinea fata de viata....vezi..ea crede ca a ramane insarcinata e cel mai cumplit lucru....nu...trebuie sa stie ca e un lucru minunat si unic in felul lui...insa atunci cand trebuie si cand considera ea impreuna cu partenerul...trebuie sa pledam si mame de baieti si de fete asupra sexului protejat...o vor face cu sau fara voia sau stirea noastra...cred ca au nevoie de educatie si multa comunicare si intelegere....sunt tare multe de zis...
din ce ai pov tu despre ela...chiar, pare cam sensibila..vulnerabila...poate ai dreptate, n-ar strica cateva sedinte cu un pshiholog...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
decenuela spune:
alicredo....m-au trecut toate cele cat am citit mesajul tau...ai si tu un stil de a scrie....de-mi crapa maica inima in mine....ca ranza e deja expirata....bine ca e mai bine...pupam cretulinul...
ruxita...moama...da ce ...cra...wow..f harnic....se pare ca va fi un precoc...
mire...cand am citit ce-ai scris despre jiji....am zambit si primul gand pe care l-am avut a fost ceva de genul...zi tu daca eu bag abureli =))
apropo am niste poze f reusite cu mara din parc...
iar de praji...ce sa fac...acu te-ai gasit si tu sa pleci la mare...( nu mai zic cate kg aveam dimi...cu 2 in plus fata de ultima data
)
mi-am adus aminte ....am fost la un gratar...undeva intr-un satuc pe langa otelu rosu...la vreo 35 km de caransebes la niste prieteni de-ai lu JM pe care ii indragesc enorm...se iubesc...traiesc viata...fac din orice nimic...ceva extraordinar....dintr-un leu 1000 si tot asa...
in fine..ideea e ca ne-a aratat o pusca cu alice..nici nu stiu daca asa le zice....si a pus o cutie de bere intr-un stalp...si s-au apucat sa dea la tinta...evident ca JM...n-a nimerit si i-am zis ingluma ca tre sa-i arat cum se face
...ei...norocl prostului..sau cum se zice...ca n-am mai tinut in mana o pusca dar...am nimerit cutia
....asa ca...i-am zis sa aiba grija
sorina...cred ca mi-a scapat ceva c bona????
sa aveti o seara linistita
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...