Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

doamne...are rost sa spun ca jiji e mai fresh ca niciodata? si ca nici prin gand nu-i trece sa doarma si ca je sunt praf...casa poiana..etc?

di vis....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

si Kay a adormit foarte si foarte greu, am zis ca i-au dat ceva excitant, umbla suveica prin casa... pana la urma l-am doborat cumva, cu papica, si o tura de plans... o fi de la caldura?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

noapte buna fetele

rupta...de 3 nopti am dormit doar cate 4-5 ore...maine e ultima zi...apoi sunt off

david e ok....mi-a mazgalit azi peretii cu rotile de la o masinuta....nu stiam de ce e asa cuminte si vb singur...so....se pare ca ii luam tabla mai rpd decat ne-am asteptat

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna
o cafelutza,ceva?

dece a fost la nunta,pricep de ce e absenta acum,dar sorina? uer ar iu?
wo bist du?

hmmmmmmmmmm...citi-i pe aici si m-a lovit rusinea retroactiv...am dat sfaturi de ziceai ca-s critic de moda...sau macar stilist...mie personal mi se pare dificil cu autobronzantul ala...sa pregatesti pielea(gomaj)...sa te dai uniform...peste tot...sa nu-ti murdaresti hainele dupa ce le iei pe tine(eu am patit-o)...spanac...nu-i de mine,recunosc...m-am lasat pagubasa

cupil nazbatios am si eu in dotare...ca ma si intreb pe cine seamana...dar are acum 5 dinti si un coltz de masea
sa zic ca s-a trezit la 5.23 ???????????? de tot

o zi minunata,dragele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....si su , si eu

MP..sarumana de coffe....nu ma mai bazez pe sorina..acu e...cocoana de cand si-a tras bona

eu sunt cu ochii...asa, impaienjeniti...parca am dormit degeaba...ehe se dusera vremurile cand o noapte pierduta era par la ceas...

acum stau in dilema..sa ma duc la munca( JM e plecat deja)...sa nu ma duc...ideea e ca pe la 1 tre sa ma duc cu jiji la dr...( pt decalotat:( ) asa ca nu stiu daca ma mai duc...acu ink doarme si cik nu s-a trez deloc....e cu bona....bine mie mi se pare ciudat sa-i zic bona..dar ma rog...

asa legat de pitrecere...pana la urma am aratat io intr-un fel...si daca mi-as fi imaginat ca mi se rup gaicile la nasturei..una cate una astfel incat sa defilez cu tt.......pana la urma un ospatat mi-a adus o arafa si s-a rezolvat....daca as fi stiut ca la lumina...artificiala...mi se vede...lenjeria intima...ca in vitrina...ma rog , nu mai conteaza...asta e...bine ca desi a fost o nunta...mai de fitze..n-au venit fitzosi ci mai degraba oameni de calitate...a fost mai intima....asa ca ..
la nunta au cantat cei de la sarmalele reci...solistul fiind preten cu mirele...am mai dansat si je...( n-o mai facusem de...ehe...de la botezul lu jiji...

s-a trezit...

MP...a fost ok cu autobronzantul..am fc proba..pe o zona....neexpusa..bine nu m-am dat asa...ca taranul...dar a fost ok....cik se duce doar cu apa si sapun...si tine si 24 de ore....

om vedea

sa aveti o zi...di vis

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna dimi fetele...ma bag si eu la o cafea nemteasca. Tocmai am citit un articol care ridica in slavi cafeaua si beneficiile ei, asa ca pana citesc contrariul o savurez cu placere.

DECE...sa-ti fie de bine petrecerea...m-am distrat teribil cu stilul tau de a povesti.

De fapt desi n-am mai scris eu prea des, m-am inveselit foarte tare de dupa cortina cu voi...si va trimit un pupic virtual la toate. Va invidiez pentru cum stiti sa va organizati timpul, incat aveti timp de toate, inclusiv de net. Eu sunt tot timpul in criza de timp...
Cand e cald stam zi lumina pe afara, iar cand stam in casa nu ne putem apropia de calculator ca vine dusmanca mica si se catara in capul nostru.
Zicea Ruxi ca nu-si recunoaste Kay-ul, ca i-a fost inlocuit cu un alt baietel...cam asa si la noi...zgubilicea mea mica a fost inlocuita cu o zbantzuila...sunt in priza non-stop, nici nu mai sunt in stare sa anticipez ce boacane mai poate face si pe unde se mai poate catzara. E julita toata pe picioare, are vanatai, cucuie...si astea obtinute in timp ce alergam ca un catel in urma ei...nush ce s-ar intampla daca as pierde-o din ochi trei secunde.
M-am apucat de mutat mobile prin casa, sa le reasez in alt mod incat sa reduc cat mai mult posibil variantele de catzarare, dar e asa de ingenioasa, doamneeee...m-am imbolnavit de inima la cate socuri am incasat numai privind-o.

Am vazut ca vorbeati la un moment dat de stilul parental...mai permisiv sau nu...nush eu cum sunt mamele japoneze sau mamele nord-americane, dar cert e ca fiecare cultura, fiecare societate are un alt stil de viata, alta mentalitate, alt mod de a aborda si privi lucrurile...si nu ne putem noi raporta sau lua ca model strict un stil sau altul. Important e sa gasim acel echilibru care ni se potriveste noua, atat stilului si mentalitatii noastre ca parinti, cat si nevoilor si personalitatii copilului...sa nu-i cream frustrari, dar nici sa nu-i inoculam ideea ca poate face orice vrea fara sa-i pese de consecinte. Ei nu sunt deocamdata capabili singuri sa faca distinctia intre bine si rau, de aceea trebuie invatati si mai important decat ce ii invatam e modul cum facem asta...pentru ca ei invata acum nu atat din logica si semantica cuvintelor, cat din ton, atitudine si stil comportamental. Nu ma lungesc mult, ca nu mai are rabdare pitica sa stea in patutz, ideea e ca asa cum ne comportam noi acum fata de ei, acelasi raspuns il vom primi din partea lor mai tarziu...si trebuie sa avem mare grija la ce si cum oferim ca model comportamental.

Ma duc la o repriza de joaca, ca deja vrea sa se arunce din patutz...si tre' s-o binedispun, ca altfel nu ma mai lasa sa bucataresc si n-am nik de mancare pentru ea. V-am pupat! S-aveti o saptamana excelenta!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Hello!

Nici nu stiu daca sa dau de baut, mancat...mai astept.

Azi e prima zi de gradi

....

sunt ....no comment...nu plang, dar e veeeery strange....astept...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Hello!

Azi e prima zi de gradi

....

de Yannis

aoleu!....
astept impresii cand te intalnesti cu puiul mic...
pana la cat il lasi la gradi?
offffffffffffffffff
doamne-ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:

Hello!

Azi e prima zi de gradi

....

de Yannis

aoleu!....
astept impresii cand te intalnesti cu puiul mic...
pana la cat il lasi la gradi?
offffffffffffffffff
doamne-ajuta sa fie bine!

mami de si

Pana la 14:00 il las la gradi. Am ales gradinita pe ultima suta de metri (dupa aprox 8-9 zile de vizitat gradinite). E ultima gradinita vizitata, dar, avand o imagine destul de clara deja dupa atatea vizite, am ales-o...de fapt daca stau sa ma gandesc e prima gradinita vazuta deoarece cand am inceput cautarile in prima zi , cautand o alta gradi din aceeasi zona, intreband, oamenii m-au indrumat spre asta, dar ma rog prima oara a fost din greseala asta a propos de coincidente.

E o gradi particulara.
E autorizata.
Are bucatarie proprie si o directoare stata prin SUA f comunista la mancare gen, mare grija sa aibe dieta echilibrata, meniul e facut de nutritionist, daca au cereale dulci la micul de jun nu mai au placinta cu branza dulce etc.. d-astea cu balanta intre glucide/proteine si altele d-ale mancarurilor.
E f curat inauntru, sunt intr-o vila noua facuta cu f mult bun gust, materiale de calitate, camere mari, geamuri luminoase.
Au proceduri f ok, un set de reguli care pot parea mai comuniste, dar puse cu cap. Gen copilu nu are voie cu jucarii de acasa (altfel ar fi o nebunie sa vina toti cu jucarii care mai de care) sau cu mancare/bauturi de acasa etc sa nu introduci virusi in gradi. Cik din absolut orice se aduce de acasa tin probe la frugider timp de 48 de ore care probe vor fi trimise la laborator in caza de vreun virusel, boala, epidemie. Si din laptele praf a lui Yannis, pentru ca e de afara, vor pastra probe ...ma rog
Mi se pare serios si safe...
L-am dus de dimineata si mi l-au luat direct din brate si au plecat cu el si nu l-am mai vazut (parintii nu au voie in gradinita pe motiv ca aduc virusi/microbi de afara, eu am intrat cu cipicei d-aia speciali in picioare numai la vizita).

Ma rog, a fost Yannis luat ca din oala fara acomodare, fara imprieteneala, cik a plans un pic dar mi-au zis ca apoi luat o pisicuta de plush si o tinea in brate si se plimba printre copii....

Sper sa se descurce.... Revin cu info de indata ce-mi vor zice...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Hello!

Azi e prima zi de gradi

....

de Yannis

Wowwww, deja???

Bafta multa...sa-i placa lui Yannis, sa se simta bine si sa socializeze frumos si cu folos...

Dar ce fel de gradi e? Adica l-ai dus la copii mari sau cum? Ca la noi la cei mici se zice camin... si doar pe cei de la 3 ani in sus ii primeste la gradi...oricum, super tare! Eu n-am unde s-o duc pe pitica, o obisnuiesc cu mama mea si desi in fiecare caz sunt avantaje si dezavantaje sa stiti ca eu as fi preferat comunitatea de copii si nu neaparat in sensul de institutionalizat, ca mie mi se pare prea mult spus asa.

_

Mergi la inceput

Citat:

Pana la 14:00 il las la gradi. Am ales gradinita pe ultima suta de metri (dupa aprox 8-9 zile de vizitat gradinite). E ultima gradinita vizitata, dar, avand o imagine destul de clara deja dupa atatea vizite, am ales-o...de fapt daca stau sa ma gandesc e prima gradinita vazuta deoarece cand am inceput cautarile in prima zi , cautand o alta gradi din aceeasi zona, intreband, oamenii m-au indrumat spre asta, dar ma rog prima oara a fost din greseala asta a propos de coincidente.

E o gradi particulara.
E autorizata.
Are bucatarie proprie si o directoare stata prin SUA f comunista la mancare gen, mare grija sa aibe dieta echilibrata, meniul e facut de nutritionist, daca au cereale dulci la micul de jun nu mai au placinta cu branza dulce etc.. d-astea cu balanta intre glucide/proteine si altele d-ale mancarurilor.
E f curat inauntru, sunt intr-o vila noua facuta cu f mult bun gust, materiale de calitate, camere mari, geamuri luminoase.
Au proceduri f ok, un set de reguli care pot parea mai comuniste, dar puse cu cap. Gen copilu nu are voie cu jucarii de acasa (altfel ar fi o nebunie sa vina toti cu jucarii care mai de care) sau cu mancare/bauturi de acasa etc sa nu introduci virusi in gradi. Cik din absolut orice se aduce de acasa tin probe la frugider timp de 48 de ore care probe vor fi trimise la laborator in caza de vreun virusel, boala, epidemie. Si din laptele praf a lui Yannis, pentru ca e de afara, vor pastra probe ...ma rog
Mi se pare serios si safe...
L-am dus de dimineata si mi l-au luat direct din brate si au plecat cu el si nu l-am mai vazut (parintii nu au voie in gradinita pe motiv ca aduc virusi/microbi de afara, eu am intrat cu cipicei d-aia speciali in picioare numai la vizita).

Ma rog, a fost Yannis luat ca din oala fara acomodare, fara imprieteneala, cik a plans un pic dar mi-au zis ca apoi luat o pisicuta de plush si o tinea in brate si se plimba printre copii....

Sper sa se descurce.... Revin cu info de indata ce-mi vor zice...

de Yannis

Suna foarte fain ce povestesti tu despre gradi...ce bine de voi ca aveti de unde alege. Daca nu e confidential, cat costa taxa lunara la o astfel de gradinita? Asa, pentru cultura mea generala si ca sa fac o comparatie cu cu e pe la noi...

Pupam micul Yannis si imbratisam pe mamica lui, sa se acomodeze mai usor cu noua experienta...

_

Mergi la inceput