Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

dece, ciorapii stiam ca-s obligatorii dar parca numai la tinuta business si doar la sandalele care acopera calcaiul si varfurile... ma gandeam ca poate se extrapoleaza si la tinuta de seara... m-am gandit ca exista o logica de ce nu e recomandat piciorul gol.. dar la sandale decupate prin care iti ies degetele de la picioare, da, normal, fara...

nyny, eram restanti rau la giugiu-mungiu... dar am prins o seara libera fara adolescenta in casa (s-a dus sa doarma la o pretena) si am avut toata casa la dispozitie, asta dupa ce am adormit muciu... muzici, masaj, baie cu spuma, exhibitie la maxim... nu stiu cand mai prindem urmatoarea runda...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ruxita...eu personal, fara sa stiu situatia....ma bucur ca l-ai ales pe kay....
ma gandesc ca e f greu sa pleci la 7-8 de acasa si sa ajungi cam la fel...in fct de job...apoi...ca peste tot mai sunt timpi morti si as turba atunci ...in loc sa stau la copil...frec menta...offff....eu slava domnului sunt norocoasa ca ma duc cand vreu si stau cat vreau...sau nu ma duc deloc...etc..e mare diferenta

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

pe Ela am institutionalizat-o la 1 an si 4 luni, asta dupa ce a stat cu taica-su si cu bona... nu-mi amintesc mare lucru... dar de ex. de Kay o sa-mi amintesc ca intr-o seara la 1 noaptea vroia sa se uite in cartea lui de minienciclopedie si pentru ca eu nu vroiam sa-i povestesc ci sa-l culc, el a facut botic de suparat si a inchis nervos cartea si a aruncat-o... si multe altele de acest gen... cred ca incerc sa ma revansez ca mama...

pe de alta parte, imi dau seama ce zbatere inutila si sterila poate fi jobul, nimic nu-mi insenineaza fatza mai mult decat zambetul copilului meu... si eu ma bucur de alegerea facuta! in fiecare zi...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna.........cald..f cald...

ruxi, ca sa-ti raspund, cred ca o mama japoneza nu si-ar lasa copilu intre skateri, cu siguranta ...cred ca e vorba de a fi mai relaxat cand copilu iti imprastie rufele/cartile/legumele prin casa, sa nu stai cu NU in gura toata ziua...cu jobul, mare dreptate ai.....dar ce te faci cand e absolut necesar?....si al meu imprastie jucarii in semn de protest.

DC, sunt ultime persoana care sa dea sfaturi fashion, asa ca ma abtin.

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

helau

dece distractie placuta sa aveti la nunta!(si hu naus...poate va face pofta)
mey...mie imi place aurul alb...si combinatiile de galben cu alb

zic si io...ai grija cu autobronzantul...doar daca ai experienta cu el...iar la statul picior peste picior...ai grija la rochita

io-s mai carcotasha de felul meu,dar apreciez "pe cine se pricepe"...mi-am amintit de o colega ce venea machiata bine,nu pot zice nu,dar incomplet,dupa parerea mea...fondul de ten se termina brusc la nivelul maxilarului...puteai sa juri ca are masca...dar toata lumea se entuziasma cat era ea de aranjata...ma rog,de gustibus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

MP recunosc ca si eu am facut o pasiune pt aurul alb in ultima vreme, dupa ce am purtat ani de zile numai aur galben. Imi place si argintul, dar se innegreste ca naiba pe mine... bine ca s-a inventat alternativa.

Lui David i-a spart in sfarsit gingia maseaua no.4. Sper sa se mai domoleasca si el macar o perioada cu ocazia asta.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

dece, ciorapii stiam ca-s obligatorii dar parca numai la tinuta business si doar la sandalele care acopera calcaiul si varfurile... ma gandeam ca poate se extrapoleaza si la tinuta de seara... m-am gandit ca exista o logica de ce nu e recomandat piciorul gol.. dar la sandale decupate prin care iti ies degetele de la picioare, da, normal, fara...

nyny, eram restanti rau la giugiu-mungiu... dar am prins o seara libera fara adolescenta in casa (s-a dus sa doarma la o pretena) si am avut toata casa la dispozitie, asta dupa ce am adormit muciu... muzici, masaj, baie cu spuma, exhibitie la maxim... nu stiu cand mai prindem urmatoarea runda...

m-am exprimat gresit....ma referea ca nu se poarta sandale + ciorapi

stai....sa inteleg ca pana la urma se intamplara toate cele din paranteza?????????

daca da...wowwwwwwwwwww

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

helau

zic si io...ai grija cu autobronzantul...doar daca ai experienta cu el...iar la statul picior peste picior...ai grija la rochita

io-s mai carcotasha de felul meu,dar apreciez "pe cine se pricepe"...mi-am amintit de o colega ce venea machiata bine,nu pot zice nu,dar incomplet,dupa parerea mea...fondul de ten se termina brusc la nivelul maxilarului...puteai sa juri ca are masca...dar toata lumea se entuziasma cat era ea de aranjata...ma rog,de gustibus...

mami de si

deci mai scriu o data k jiji a apasat si se duse..

am si eu un colier din aur alb/galben...insa park as fi preferat ceva mai discret care oricum n-am gasit...so...

in legatura cu pofta de nunta...hm...mai vedem....dezavantajul ar fi ca la certuri nu pot zice momentan ca...bag divortz:))))

mey..mai speriat cu autobronzantul...clar ca nu sunt profesionista , nici macar amatoare....insa imi amintesc ceva nashpa cu fosta cumnata...care incercase operatiunea...dar nu mai stiu ce..oricum nu de bine...
si daaaaaa...ai dreptate...mor sa vad acel gen de femei care nu stiu sa..varuiasca..sau se epileaza pana la genunchi si poarta fusta scurta...sau din astea....vax....

dupa toate pataniile astea..clar ca asa o sa mor...desi de fiecare data imi propun sa ingrash porcul mai de pe la paste....tot la craciun ajung sa-i dau mancare...asta e..toate pe ultima suta....( bineinteles ca nici la coafor nu ma duc...oare de ce...)

va pup..incerc sa adorm matracucul...daca se repetir ziua de ieri...il scot la vanzare pe ocazii

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

helau

mami de si

ha! busted! si eu ma epilez numai pana la genunchi, adica ma rad numai pana la genunchi, ca in rest e fir natural subtire, dispus armonic pe picior :))

si nici la aplicatul fondului de ten nu ma prea pricep si de putinele ori in care m-am dat am uitat de gat/decolteu sau urechi...

oricum, n-am pretentia de a trece drept aranjata, sunt asa mai sauvage, de la tzara, cu mentiunea ca ma epilez sub bratz (ceea ce nu fac femeile de la tzara, chiar si cele tinere, m-am crucit), ma dau cu antiperspirant, ma rad pe picioare, cum ati specificat pana la genunchi (dar n-am fuste mai sus de genunchi)... si ce mai era, nu-mi fac manichiura, pedichuira, n-am gauri in urechi pentru cercei...

avantajul statului acasa... (n-am fost la un restaurant/nunta de nu mai tin minte cand)...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna.........cald..f cald...

ruxi, ca sa-ti raspund, cred ca o mama japoneza nu si-ar lasa copilu intre skateri, cu siguranta ...cred ca e vorba de a fi mai relaxat cand copilu iti imprastie rufele/cartile/legumele prin casa, sa nu stai cu NU in gura toata ziua...cu jobul, mare dreptate ai.....dar ce te faci cand e absolut necesar?....si al meu imprastie jucarii in semn de protest.

DC, sunt ultime persoana care sa dea sfaturi fashion, asa ca ma abtin.

_
mama lui Stefan, pui scump

atunci sunt o mama foarte japoneza... nu strig la copil daca imi scoate farfuriile din dulap si le aranjeaza frumos in living, nu tzip la el cand scoate legumele si le pune in borcane... are nevoie de activitate, si-a gasit-o... atat timp cat nu presupune un pericol, i se permite orice..

Mergi la inceput

doamne...are rost sa spun ca jiji e mai fresh ca niciodata? si ca nici prin gand nu-i trece sa doarma si ca je sunt praf...casa poiana..etc?

di vis....

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput