Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 8
LAlexandra spune:
Sensibila, e clar ca sunt idei diferite de la persoana la persoana, de la medic la medic...insa tare ma deranjeaza cand cineva e atat de obtuz incat nu accepta si alte idei, ca exista si altceva, ca se poate si altfel...
Oricum, mi-a lasat tanti aceea medic un gust tare amar...
_
printisorului Alessandro
nafi spune:
Buna fetelor!
Acum m-am eliberat si eu de sub papucul stapanirii ( adica musiu cel crunt care de dimineata e nesuferit rau si nu ma lasa sa fac nimic, trebuie sa stau lipita de el
). O fi vremea asta pacatoasa de vina..ca ploua de rupe de cateva zile, nu pot iesi cu el in parc si ca urmare nici nu prea e obosit..Abia abia am reusit sa-l adorm acum!
Macar dimineata a dormit pana la 9! nu se intampla prea des dar ma multumesc si cu asta![]()
SENSIBILA - sanatate multa tatalui , sa-si revina repede dupa operatie
Legat de fontanela...la ctrl de un an ne-a zis pediatra ca e inchisa.
Noi am trecut pe lapte de vaca direct...si am vreo 2-3 marci de lapte pe care i le dau in functie de cum le gasesc la smarket. nu vad sa fi avut vreo problema.
SELINA - ma bucur ca sederea in tara a fost atat de placuta. Sa ii fie puiului de bine Increstinarea
VLADI -
sper ca Floricel sa revina la sentimente mai bune si sa nu se mai trezeasca asa des noaptea . Ricky in cel mai rau caz se trezeste de 3-4 ori si deja mi se pare un calvar. asa ca imi imaginez cat e de greu ptr mamicile cu bebeii asa de pretentiosi noaptea
Ma duc sa mananc ceva dulce sa mai capat energie caci acushica se trezeste Ricky si ma ia de odihnita!
O seara placuta tuturor
bluekidoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sensibila castelanaC - multumesc frumos. Legat de fontanela, la controlul de 1 an mi-a zis pediatra ca e aproape inchisa si ca e f bine. Luam in continuare 2 picaturi de Vit D3/zi. Si eu mi-am facut un obicei I le picur direct in gurita inainte de biberonul de lapte de seara. Yaia – multumesc frumos. Sper sa apuc sa ma odihnesc putin inainte de botez pt ca dupa cum am zis si eu tot noapte o sa conduc incolo si asa ca o sa am nevoie de timp sa imi revin si sa aranjez tot ce trebuie. Acolo trebuie si sfintite hainutele de botez inainte. Sincer eu nu am mai auzit asa ceva si din putinele mele cunostiinte stiam ca se sfintesc doar bijuteriile selina-d – multumesc din suflet si pt faptul ca ti-ai amintit sa te uiti dupa Topfer. Nu aveam idea ca nu se gaseste in magazine. Sa va fie de bine increstinarea si ma bucur ca a fost o vacant frumoasa. Si sa nu uiti sa ne pui poze de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual) Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |
eu stiu ca tot ce cumperi pentru botez (haine, bijuterii) se sfintesc in timpul botezului
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
sensibila spune:
nafi – multumesc frumos, si eu sper.
bluekidoo - asa stiam si eu si mai stiam ca poti sa duci oricand sa ii sfintesti, cercelusi sau ma rog bijuterii. Dar nu ca trebuiesc duse inainte hainele la sfintit. Ma rog, revenim la 100 de bordeee, tot atate obiceie.
In plus finutul se pare ca a luat nu stiu ce infectie contagioasa de la fratisu care a luat-o dintr-un iaz de peste si imi e si teama sa ma duc sa nu ia si Gia ca trebuie sa o iau cu mine, nu am cu cine sa o las.
Asa ca uite cum se duce totul de rapa si in loc sa plec sa la relaxes, plec sa ma stressez.
Plus ca daca nu ii trece pana nu stiu cum, nu stiu daca il mai boteaza si mai ales am inteles ca trebuie sa se interneze cu el.
Asa ca …………
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
Pentru ieri, uram cu intarziere
si cu scuzele de rigoare

La multi ani rmkristine !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasaul si familia ta !

_

La multi ani catus76_ro !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasul si familia ta !

de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Yaia spune:
Selina, ma bucur ca v-ati simtit bine in tara.
Da, am scapat deocamdata de febre si antibiotice, ca nu otita era de vina, ea era doar o coincidenta si se opreau la ea ca era la indemana. dar bine ca nu au mai fost bolnavi, desi sunt putin cam infundati, mai ales Tudor se trezeste dimineata cu nasul obturat de nuci uscati, de nici nu poate respira. Oricum, a venit si caldura si poate a ajutat.
Sensibila, sper sa iasa pana al urma cum e mai bine pentru voi cu mersul in nord.
LAlexandra, sper sa prinzi ceva odihna in tara, desi noi cand ne ducem nu prea avem parte de asa ceva, ba venim mai obositi decat ne-am dus, ca toata lumea trage de noi sa ne intalnim.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
castelanaC spune:
Buna fetele,
multumesc mult pentru informatiile legate de vit D si fontanela, ma ajuta mult sa stiu si parea prieteneleor mele de pe formeala
Noi suntem bine, multumesc lui Dumnezeu zilnic pentru asta, ma strange-n spate cand citesc la voi de muci, febre, infectii si alte probleme, sanatate va doresc si voua mullta putere! Cand mai vin si probleme de sanatate ale celor din familie , Sensibila la tine mi se indreapta gandul, uf parca se ineaca corabiile. Dar tu esti o fata puternica, ai grija de tine si de Gia! Calatorie placuta in nord si relaxeaza-te macar putin daca poti.
Irene, cum e la servici? Bafta si revenire usoara!
Selina, ce fain ca ati fost acasa, la mine toate vacantele, calatoriile in Europa sunt sursa de multa obosela, dar presarate cu multe bucurii, cand ma intors am nevoie de timpul meu ( care a disparut de cand este Castelan cu noi)
Nafi, noi am fost foarte multumiti de Costa Crociere, au servicii de 5 stele ( nu doar pe hartie sau in spot tv;-))), este bine sa intrebati cand studiati ofertele despre activitati pentru copii, daca au spatii destinate lor, ca una e sa stea doar printre picioarele voastre, alta e sa aiba zilnic cate o activitate acompaniat de alti copii ( chiar daca tu stai acolo si-l supraveghezi de la distanta, pentru el e distractiv, tu te poti relaxa un pic)
Noi vrem sa mai mergem in croasiere, dar sa mai creasca Castelan.
Yaia, ieri am fost la farmacie sa vad ce fel de vitamina D se gaseste, nici nu au asa ceva, am incercat in mai multe locuri, este doar in complex de vitamine. Sper sa ma linistesc cu chestia asta, incerc zilnic sa stea la soare ceva timp, aici sunt recomandari ( mai ales pentru expatii care au pielea alba) sa se protejeze de soare chiar daca este cerul innorat, ca ardeeeee, azi saracul meu baiat in 20 de minute de plimbare afara in spatiul verde din jurul piscinei era transpirat mort, a venit acasa si somnic direct ( de aia am timp de forumeala
)
Maine merg la dr, sa-mi fac analizele de sange, asta daca nu uit...
ca-s cam dusa cu capul... sunt terminata de obo, dimineata sunt rupta
as dormiiii, dar ma striga tzutz mic si ma topeste: mammma
va pup, am intrat sa va zic ceva, dar pana acum nu mi-am amintit, jur ca nu era minciuna...
va pup si o zi excelenta!
castelana mami fericita
sensibila spune:
Yaia – multumesc frumos
castelanaC – multumes crumos. Dar se pare ca nici gand sa iasa la suprafata corabiile.
Acum sunt probleme cu mama. Are ameteli de vreo saptamana si si-a schimbat medical de familie, dr noua a trimis-o la radiografie si dopler pentru cervical la spitalul militar. A fost si si-a facut radiografia si i-a zis ca nu e bine. Si ca nu e de ajuns doplerul si ca o trimite si la tomografie.
De mentionat ca parintii mei au fost sportive de performanta la aruncarea cu greutate si disc. Si de aici probleme mari cu oasele. Mai ales ca mama era mare smechera si se lua la intrecere cu baietii la ridicat de haltere, ajungand adunat pe un andrenament sa ridice 3 tone de greutate.
Asa ca se explica, numai ca prea s-au adunat toate anul asta.
Insa nu sunt in vreo criza sau vreo depresie.
Normal ca sunt ingrijorata, dar incerc sa ma detasez de toate cand ajung acasa si sa ma bucur de Gia si de familia mea.
Plus ca varul mamei, este inca in viata dar doctorii spun ca nu are nici o sansa de suravietuire.
Si tare imi e teama ca or sa se aglomereze toate saptamana viitoare
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
carmickey spune:
buna fetele,
haideti la o a doua
noi suntem bine, mergem in IOR la locuri de joaca,la nisip, in fiecare dupa-amiaza, cateodata si dimineata cu mamaie, pentru ca mami mai face si treaba...
acum de cand cu caldurile adelina are doua reprize de somn pe zi, se trezeste mai devreme dimineata si la 11,30-12.00 adoarme iar...la noi fontanela nu este inchisa complet, cei drept am si uitat sa ii dau vigantolul
se pare ca taica-sau da semne de parere de rau, petrece foarte mult timp cu adelina, a venit in parc si s-a jucat cu ea, fetita mea nu se mai juca cu copii, vroia doar la taica-sau...nu ii venea sa se desparta de ea, seara i-a facut el baita...mai avea putin si plangea dupa ea, pe mine ma suna de nenumarate ori pe zi, eu il tin la distanta, strict despre copii si atat
este greu singura, dar nici sa o iau de la capat nu mai vreau,,,
sensibila multa sanatate alor tai
doamne ajuta sa fie totul ok...
va urez o zi buna 
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
sensibila spune:
Poate vreti si voi sa semnati petitia pt schimbarea legii adoptiilor
http://vreausieuparintiimei.stirileprotv.ro/index.php?res=upload_ok
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !