Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 6
irene26 spune:
Salut mamici de iepurasi dragi!
Adevarat s-a inaltat!
Uite ca m-am apucat sa scriu la mesajul acesta cu ceva vreme in urma si abia acum l-am terminat.
Stanucel, cred ca voi sta in zona Intercontinental cand voi veni, te anunt ce si cum din timp.
Stefimic, multa sanatate picilor! Stefi, voi veni in luna august, eu zic ca voi sta mai mult de o luna, sa vedem. La plaja a fost minunat, Diana a fost incantata de apa, s-a simtit in largul ei
.
Sensibila, ma bucur ca v-ati distrat la intalnirea de la mall.
Yaia, oooof, zic si eu ca tine, ca tot la servici ma voi odihni cat de cat, cu toate ca voi preda fara oprire, fara pauza, pt a ajunge acasa mai repede. Dar macar voi mai iesi din aceasta rutina, mai intalnesc oameni noi, mai schimb o vorba, etc.
Bluekidoo, sper ca pitica este mai bine cu maselutele.
Nafi, ce rau imi pare ca Ricki a fost bolnav si tocmai cat ati stat in tara! Multa sanatate! Si felicitari mergaretului!
Sanzi, felicitari si Marei pt mersul nesustinut!
Castelana, la fel de vinovata m-am simtit si eu si anume ca mi-am lasat fata cu mama si am fost la film, dar pana la urma am reusit sa ma calmez si destind. Mi-a placut filmuletul postat, comic rau de tot!
Fredelia, am vazut pozele, copiii sunt magnifici, cel mai tare mi-a placut cea cu Jane care era tare mozolita pe toata fata atunci cand a mancat singurica. Dureri de spate am si eu si nu stiu cum sa le mai vin de hac.
Child, ce tare pustiul, pune totul la gunoi
!
Vladi, ce frumos descrii evolutia lui Floricel
!
Eu cred ca Diana a incheiat actiunea "dinti si masele", i-a iesit cam tot ce trebuia sa iasa si vad ca si noaptea doarme mult mai bine si nu mai are crize de plans asa cum le-a avut la masele, de fapt, au incetat total
! Slava Domnului!
Eu voi incepe munca oficial de poimaine, sa vad ce mai stiu sa predau, sper sa ma descurc.
In rest, va urez multa sanatate si daca se poate, multa relaxare!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
vladimirescu spune:
Se pare ca m-am bucurat cam repede, foar 2 nopti a dormit mai bine, asta-nopate iar s-a trezit la fiecare ora, cam nervos, o fi de la dinti... Sper sa nu se imbolnaveasca (eu in ultimele 2 saptamini am tras cu sinuzita, apoi cu gitul si apoi o bronsita urita, dar m-am tratat cu antibiotic destul d erepede si pina acum nu vad sa fi luat ceva vreunul din copii - sper asa sa fie!) Nu de alta, dar am tot intirziat cu vaccinul de 1 an, nu i l-am facut ca mereu era cam racit, sau am fost plecati in vacanta etc, iar cit am fost eu bolnava am stat pe loc de teama sa nu se imbolnaveasca si el... Si mai trebuie sa-i fac si ultima doza de vaccin din ala de pneumococ, am uitat si cum se cheama, noroc de carnetul de vaccinari :))
Eu in continuare va consider niste eroine cum va descurcati voi cu copiii si cu casa fara ajutoare cele mai multe, bravo voua!!
Yaia spune:
Salutare tuturor!
Vad ca lucrurile se anima pe aici, ies dinti, se pierd nopti, se descopera mersul...he-he! Si noi tot in acelais stadiu: merge din ce in ce mai mult si mai bine, inclusiv afara si maselele ii dau de furca, speram sa sparga odata sa se mai linisteasca...asta pana incep caninii.![]()
M-am bucurat sa citesc de progresele piticilor, tare dulci sunt in perioada asta cum merg ei ca niste rate, miscand simpatic din popourile ingrosate de scutece. E o perioada unica, cand inca sunt mici, dar devin independenti. Ne bucuram de progresele lor si de mai multa libertate a bratelor, dar ne e dor de perioada cand se culcuseau permanent la pieptul nostru...
Noi ne pregatim de vacanta si sper sa stea copii sanatosi. E asa bine fara febra si antibiotice...Sanatate multa tuturor!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
sensibila spune:
Buna fetele !
Si noua ne da de furca prima masetuta care da sa iasa.
Nu are febra doar ca e putin maraita cateodata, ceea ce nu ii sta deloc in fire.
Tocmai acum cand ne pregatim de plecre in bucovina sa increstinam finutul, aparu o alta problema.
Tata se opereaza sambata din nou.
De data asta hernie ombilicala si inghinala. Si eu luni, marti vroiam sa plec, ca sa ma timp sa ma odihnesc dupa o noapte de condus.
Offffff viata mea !
Speram sa trecem cu bine si peste asta !
Bunica e mai bine i-au scos pansamentele si nu mai mergem cu ea din 2 in 2 zile la pansat.
Sanatate multa tutror bolnaviorilor.
Parca Child ma intreba de Topfer. Vreau sa zic ca Kinderul nu l-am primit nici acum deoarece nesimtiti de la fabrica Topfer sau cine sunt cei care au siteul oficial, deabia azi au trimis laptele pt Germania, desi este platit de mai bine de 2 saptamani.
Asa ca stau cu inima cat un purece sa vad daca vine sau nu pana il termin pe existentul
frate zici ca lucrezi cu nemtii si pana si ei iti dau teapa.
Unde e preaslavita punctualoitate nemteasca ?
Asta este mergem mai departe
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
bluekidoo spune:
Sensibila multa sanatate tatalui si bunicii tale, si recuperare rapida
a si sa fie intr-un ceas bun increstinarea finutului 
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
child spune:
SENSIBILA importatorii de topfer (farmexpert) au promis ca din iunie aduc in farmaciile dona si lactana kinder...ramane sa vedem daca asa va fi...zilele astea o sa sun la farmacii sa intreb.
Multa sanatate tatalui tau!
IRENE bafta la reintoarcerea la munca, la inceput poate va fi mai greu, cel putin la mine sigur asa va fi, pana imi voi gasi cuvintele, pana le voi lega 
Felicitari pentru dintisorii Dianei, sunteti fericiti, la noi deabia acum incepe calvarul 
YAIA concediu placut!
Sa stii ca aici majoritatea medicilor recomanda intreruperea vit.D pe perioada verii si reinceput din septembrie.
Si in multe tari nordice (nu stiu daca si Finlanda) nici nu se mai da vit.D, nici macar in primul an.
Nici eu nu sunt de acord cu administrarea de vitamine, fara analize care sa arate lipsa respectivei vitamine.
VLADI sa stii ca si Albert are nopti foarte agitate, or fi dintisorii, cateodata e burtica...mai este si alintul, ca vrea in pat cu mine...tot asa 
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
castelanaC spune:
BUNA FETE FR5UMOASE!
uau ce de nouatati pe aici: dintisori, iepurasi mergatori, curiosi si voiosi, minunat as spune!
Al meu acum merge de o mana doar, foarte usor acum, dar n-ar lasa-o sa plece singur nici pace. Ieri am fost la un loc de joaca dintr-un mall si mergea cand a vazut copii mai repede ca mine, dar nu-mi datea drumul... se bucura si tipa pana-i dau lacrimile, asa fericit e cand se joaca copiii cu el.
Am vazut ca discutati de vit D, ma intereseaza discutia, mai ales ca eu am intrebat aici de cate ori am fost la medic, mi s-a spus sa nu-i dau, sincer nu stiu daca am facut bine...dar aici fiind soare tot timpul...noii iesim destul de des, de atat soare si lumina puternica majoritatea europenilor ( expatilor in general) au probleme cu vederea dupa un timp petrecut in partile astea ( mai ales cei cu ochi deschisi la culoare).
Ca si Child nu sunt de acord cu administrarea de vitamine daca nu e nevoie.
Fontanella la noi nu e inchisa, ar mai fi cam de un deget, la voi cum e?
Mai dragelor ma bucur ca v-a placut filmuletul, si eu il stiam dar eu am ras la el mereu ca nebuna.
Azi ma duc la dr ( ca tot vb de vitamine, vreau sa-mi fac analizele, ma simt tare tare obo) si la masaj dupa, abia astept sa ma relaxez.
trimit, mi se arde mancarea, va puuuuuuuuuup si scuze, cate voiam sa mai scriu...

castelana mami fericita
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui child YAIA concediu placut! Sa stii ca aici majoritatea medicilor recomanda intreruperea vit.D pe perioada verii si reinceput din septembrie. Si in multe tari nordice (nu stiu daca si Finlanda) nici nu se mai da vit.D, nici macar in primul an. Nici eu nu sunt de acord cu administrarea de vitamine, fara analize care sa arate lipsa respectivei vitamine. |
Mersi mult!
Aici care vara? Glumesc acum, nu e chiar atat de rau, dar aici soarele nu e atat de present ca in sud. Imi amintesc ca in 2003 a fost soare 1 saptamana!!! toata vara, in rest a plouat non-stop sau a fost innorat. Asa ca aici se da vit.D pana la 3 ani, fara intrerupere. Si aici se da sigur vit. D, prima sticulta ti-o da gratis de la clinica.
Cu vit. D e alta poveste, ca nu ti-o poti lua din alimentatie, aici mai e laptele imbogatit cu vit. D, dar nu suficient cat sa acopere doza zilnica necesara copiilor. Oricum, cei care primesc lapte praf primesc sigur si vit. D, trebuie doar sa verificati ce doza primesc (scrie pe cutie, cel mai probabil).
Si scrisesem de vit. D pentru ca ea fixeaza calciul in oase, dinti etc. si daca ies dintii cu intarziere si mamica a uita sa dea suplimentrul de vit. D, POATE fi o explicatie, desi nu neaparat cauza intarzierii.
sensibila spune:
bluekidoo - multumesc frumos, sper sa si ajung intimp util, mai ales ca acum din pacate se anunta si o inmormantare a unui var de-al mamei la Cluj si sunt convinsa ca o sa vrea sa se duca, ceea ce insemna c ama protapeste pe mine la magazin. Si nu o sa pot pleca din timp cum vroiam.
child – 

m-ai facut curioasa si acum am inchis tel cu farmexpertul, alex daca nu ma insel se numeste cel care se ocupa de topfer si mi-a zis ca kinderul v-a ajunge in romania cel mai devreme in SEPTEMBRIE
Oricum avand in vedere ca in Bulgaria este mai scump decat in germania si deobicei bulgarii au pret mai mic ca noi, cred ca o sa raman la varianta sa il comand de acolo.
Legat de VITAMINA D3. Gia i-a vitamina D3 in loc de vigantol (este fix acelasi lucru) de cand s-a nascut pt ca Vigantolul in varsa. Deci noi luam D3 de cand ne stim. Doza recomandat si doar atat. Calciu nu i-am dat decat vreo 2 linguri cand ii iesisera niste pete rosii si credeam ca e varicela sau asa ceva , pan a avazut-o dr si a zis ca sunt de la caldura.
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Yaia spune:
Castelana, al voi nu e cazul de administare de vit. D, la cat soare aveti.
Cu administarea vitaminelor, de acord, nu e cazul decat cand sunt carente stabilite in urma analizelor si care nu pot fi corectate prin alimentatie. Dar unele vitamine sunt diferite de A, C, B-urile. De exemplu K se face injectabil la nastere si D se administreaza in tarile 'sarace' in soare. In Romania mai putin, parca doar pana la 2 ani, aici chiar pana la 3 se recomanda. Depinde de tara, depinde si de alimentatie in sensul ca unele alimente sunt imbogatite cu vit. D (aici laptele, unele margarine). LA vit. D e diferit pentru ca poti sa-ti asiguri necesarul zilnic daca stai 15 minute la soare...daca imi amintesc corect. Asta daca ai soare.
Si nici nu stiu exact cat de expus trebuie sa stai, probabil mai multa piele decat fata.![]()