Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 17
carmickey spune:
buna seara la mamici,
va multumec frumos pentru urarile de azi, si celor care au trimis mesaj pe fb.multumesc mult,
va doresc si eu tot binele din lume si sa ne bucuram de copilasi nostri 
am fost putin trista azi, chiar am plans,parca imi vedeam viata numai in negru, dar pana la urma s-a dovedit a fi cea mai frumoasa zi din viata mea...am fost la plimbare cu adelina cu baiatul meu,prietena lui si inca o pereche, prieteni cu fi-miu...a fost o zi foarte frumoasa.
va inchipuiti, prietenele baietilor s-au jucat numai cu adelina, fetita mea a fost papusica lor, ea s-a rasfatat la maxim cerea in brate,vroia plimbata peste tot, a fost o fericita...![]()
iar acum pe seara va trimit o berica la toate mamicile,mai ales pentru cele care alapteaza dau portie dubla![]()
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stanucel buna seara la mamici, va multumec frumos pentru urarile de azi, si celor care au trimis mesaj pe fb.multumesc mult, va doresc si eu tot binele din lume si sa ne bucuram de copilasi nostri ![]() am fost putin trista azi, chiar am plans,parca imi vedeam viata numai in negru, dar pana la urma s-a dovedit a fi cea mai frumoasa zi din viata mea...am fost la plimbare cu adelina cu baiatul meu,prietena lui si inca o pereche, prieteni cu fi-miu...a fost o zi foarte frumoasa. va inchipuiti, prietenele baietilor s-au jucat numai cu adelina, fetita mea a fost papusica lor, ea s-a rasfatat la maxim cerea in brate,vroia plimbata peste tot, a fost o fericita... iar acum pe seara va trimit o berica la toate mamicile,mai ales pentru cele care alapteaza dau portie dubla Poze Adelina adelina paul mamica carmen de Adelina Ioana |
Draga Carmencita, mamica de copii superbi,
La multi Ani pentru ieri, sa fii sanatoasa, sa ai parte de bucurii, de oameni buni in jurul tau, de momente frumoase, sa-ti fie copii alaturi mereu.
Sunt imperdonabila ca ieri am omis sa te urez, dar vin azi cu portie dubla de urari, si... merci de bere, merge pe caldura asta la mine la greu, mai ales ca ajunge si la Castelan mic sugacios!
te pup si sa ai zile senine si frumoase ca ieri mereu!

sensibila spune:
Cu scuzele de rigoare ii uram si noi

La multi ani Stanucel !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasa si familia ta !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
samaria spune:
va salut cu drag pe toate!!!

Nu am mai intrat de multa vreme, din lipsa de timp, la servici am intrat in sezonul de "maxi", asa ca nu am mai avut cand sa ma strecor...![]()
Despre noi, in mare parte de bine, Eduard a inceput sa mearga nesustinut tot mai mult, dar dac e vorba de parcurs distante mai mari, tot varianta de "goanga" i se pare mai sigura...
Nu a mai evoluat pe planul vorbitului, nu mai zice aproape nici un cuvant, decat daca e foarte suparat si ii trebuie "alinare", mai striga cate un "mama"...si cel mai des folosit e "brium-brium", pentru mers afara, plimbare si mers cu/la masina...
Am fost raciti toti, mucosi, eu inca mai tusesc, la noi azi e vara, maine toamna tarzie(din punct de vedere al temperaturilor, vorbesc), vremea ne da peste cap, Doamne-ajuta sa se faca frumos cat mai curand, ca imediat iar vine iarna...
Nu avem decat 8 dinti, masele nici un semn, canini la fel, dar chiar nu ma stresez, vor iesi la timpul lor...
Cu intarziere si scuzele de rigoare, doresc tuturor sarbatoritelor LA MULTI ANI!!!!

SI MULTA SANATATE SI BUCURIE ALATURI DE MINUNILE LOR!!!!
Condoleante celor care au suferit pierderi irecuperabile, Dumnezeu sa va dea putere sa puteti trece peste pierderea celor dragi(peste doua saptamani se implineste un an de cand ne-a parasit si tata, Dumnezeu sa-l ierte!).
Iertati-ma daca sar de la un subiect la altul si par insensibila, dar as vrea sa scriu cat mai mult, sa "fur" timp si fiind la servici...
Va doresc distractie placuta tuturor celor care mergeti in concedii si vacante, astept cu nerabdare pozici si povesti!
In ceea ce ne priveste, sperante de vacanta nu avem, dat fiind faptul ca eu vara nu pot merge in concediu de la servici, eventual o sa fugim pana la rude in orase apropiate, in weekenduri...dar o sa ma bucur de un concediu prelungit de Craciun, ca in fiecare an...
Va pup cu mare drag pe toate si pe fiecare in parte, va doresc multa sanatate si voiosie, sa auzim numai de bine!
(tre sa ies ,trimiiit...
)
sensibila spune:
Poze noi din Bucovina
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
Fetele mai stie cienva ceva de Oana Iacovita ?
Nu a mai scris tare demult sau am ratat eu postul ? Sper ca sunt bine !
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
bluekidoo spune:
| citat din mesajul lui sensibila Fetele mai stie cienva ceva de Oana Iacovita ? Nu a mai scris tare demult sau am ratat eu postul ? Sper ca sunt bine ! de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual) Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |
Oana a fost, sau inca este, plecata in concediu...
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
sensibila spune:
Aaaa atunci concediu placut !
Doar ma intrebam daca sunt bine !
Trebuie sa fie, doar sunt plecati la relaxare.
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
bluekidoo spune:
| citat din mesajul lui sensibila Aaaa atunci concediu placut ! Doar ma intrebam daca sunt bine ! Trebuie sa fie, doar sunt plecati la relaxare. de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual) Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |

Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
sensibila spune:
Fetele 
Bubulucea mea a racit si tuseste.
Spuneti-mi si mie un sirop de tuse bun.
Ca pediatra mi-a dat o porcarie de nu o pot suporta eu, dar ea.
Iti versi si matele de la el.
Nu mai stiu cum se numeste.
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !