Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Sensibila, Stodal ai incercat? e homeopat...

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Bumbitza - multumesc frumos, o sa iau
Am luat deja Tantum verde spray pt copii care cica e f bun si la gust si ca calmant. Am inteles ca se da mai ales cand bebei tusesc si se sa inainte de masa ca sa poata manca linistiti.

Am auzit ca sunt reduceri de 50% la toate magazinele Z, TIMP DE 1 SAPTAMANA

Deasemenea pt cine e interesat de www.nestleromania.ro/nesquik3in1/index.php" target="_blank"> pachet gratuit de NESQUIK 3in1 , pun linkul sa il poata comanda, vine direct acasa.
Dar am vazut ca e trecut la varsta copilului de la 6 ani in sus, oricum nu sunt adepta la asa ceva, dar nu se stie niciodata..

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

La multi ani tuturor acelora care poarta numele
Sfintilor Petru si Pavel !
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi
de familiile voastre !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Am vazut pozele voastre cu copilasi f frumusei... Sunt tare dulci toti!
Vreau sa va intreb cum arata la ei semnul ramas dupa vaccinul de TBC? La fetita mea e inca rosu si nu stiu cat e de normal. I-a facut vaccinul la 4 luni, aidca acum 1 an si nu inteleg de ce e tot rosu. Pediatra ne-a zis ca e normal dar nu ma prea bazez pe ea ca e cam aiurita. Si sa merg in alta parte sa dau 50 de lei ca sa-mi zica la fel... Nu stiu ce sa fac. Nu e umflat sau purulent dar e o zona mica rosie ce nu trece... La fetita mai mare nu a fost asa.

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

antoemma - asa a vut si Gia si nu e nici o problema. Vad ca acum nu mai e rosu. A ramas pur si simplu ca la noi, floricica aia de vaccin. Nu mai este rosu.
Eu zic s anu mergi nicairi daca e doar rosu. Daca puroia sauceva da, dar daca nu lasa copilul in pace ca nu are nimic

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata mamici si bebici

si la noi se vede urat vaccinul,este putin rosu,parca zici ca acum a facut vaccinul...am intrebat pediatra, si nu este nicio problema...
nu stiu cand se va face floricica...cred ca niciodata la cat este de rosu, si se vede foarte urat...

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

fetelor copilasi vostri vor in brate???
cum rezolvati aceasta problema? sau cum va descurcati sa ii tineti in brate?

eu nu mai rezist,adelina vrea in brate cat este ziua de mare, stam in casa si vine la mine imi intinde manutele si incepe sa zica "mamam" daca nu o iau in brate plange, dar asta toata ziua, am luat-o in brate,ne-am jucat,am zis ca ii este foame, s-au sa o schimb, ei nu, ea vrea non-stop in brate la mine...a venit mamaie, a venit taica-sau, si tot la mine in brate vroia...
ma doare mijlocul, si devine enervanta...
motivul este ca nici nu am iesit atat de des afara, fiind vremea asta capricioasa am stat mai mult in casa, pentru ca am observat afara cand iesim nici nu ma baga in seama

si acum de cand a crescut nici la olita nu vrea sa mai stea...cand era mai mica statea foarte bine la olita, iar acum devine un chin sa o pun la olita, o pacalesc si reusesc sa o tin putin, dar nu face nimic...oare incepe sa se rasfete???
eu zic ca este prea micuta de rasfat...

copilasi vostri cum se rasfata???

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Salutare, am revenit si noi pe meleagurile noastre, am fost plecai pe la bunici si pe la OCNE cu piticii.
Mi-a fost dor de voi, mi-ati lipsit mult, dar vad ca nu ati avut cine stie ce activitate, ceea ce ma face sa cred ca majoritatea sunteti plecate in concedii.
Am fost si bolnavioare un pic, am facut pt prima oara injectii, dar acum suntem bine.

CARMEN iti raspund tie pt ca avem ceva in comun, exact cu aceeasi problema ma confrunt si eu, nu vrea domnule decat in brate, si culmea nu vrea decat la mine, si cand sunt la buda stau cu ea pe genunchi, tare naspa, nici eu nu stiu ce sa fac, mi-e greu si as cam vrea sa respir un pic dar nu pot.
eu mai cred ca este si de la masele, este foarte maraita, dupa cum bine stiti, noi avem 4 dinti sus si 2 jos si ne-au spart 2 masele sus, mie mi se pare cam ciudat dar asta este, ramane de vazut cand vor iesi si ceilalti.

CARMEN iti spun si eu desi cam tarzior LA MULTI ANI sanatosi si voiosi, sa te bucuri de copii tai.

DELIA mi-a fost dor sa va citesc, i-mi imaginez ca iti este greu singura cu 3 copii, dar parintii tai au venit in tara de esti singurica?

SENSIBILA noi folosim PROSPAN si MUCOSIN, in functie de ce avem, sanatate piticutei.

vroioam sa mai scriu dar am o maraila langa mine si nu se mai poate, va pup si va doresc o zi linistita si concedii placute.

Mergi la inceput

stanucel - eu cred ca ei incep sa isi formeze personalitatea acum.
Sa protesteze cand nu vor ceva, sau sa te traga sa te duca unde vor, sa isi impuna punctul de vedere cat de cat chiar daca nu prea vb.
Si plansul este una din metodele lor de exprimare.
Adica daca o vezi ca plange stii clar ca nu vrea lucrul respectiv.

Poate a invatat ca o iei in brate cand plecati afara si incearca sa iti arate ca vrea afara.
Sau sunt copii dependeti numaid e mame si poate sa fie cazul Adelinei.
Gia nu e deloc asa, se bucura enorm cand ma vede ca vin acasa si daca nu o iau in brate e tragedie, dar nu sta in brate la nimeni. Dar daca pateste ceva si vrea alina, vine la mine, doar la mine

Fac niste conexiuni incredibile, cateodata

Gia nu vrea deloc in brate, vrea numai pe jos, sa mearga ea, sa exploreze ea. Nici de mana nu vrea ,nici cand suntem pe strada, dar nu o las din mana, mai ales in zonele in care sunt strazi.

legat de olita, ai rabdare ca o sa vrea din nou, dar cu rabdare. Sau sunt unii copii care vor direct pe wc. Acum a aparut colacul cu reductor inclus, sau cumperi separat reductor.

Se rasfata, cand vine si imi arata cum isi face mai mai, sa ii fac si eu. Cand doarme in patul mare si vrea masata pe spate.
Nu are lucruri rautacioase. Are momente cand tipa sau o vezi cum se incordeaza toata cand nu ii convine ceva, dar sunt f rare si ii trece instant.

Sti dja ca daca ii spun nu, ramane nu si nuare rost sa discutam in nici o limba.

Stie si de joaca si cand sevb serios.

Dar mereu zambeste si e vesela

Am gasit un sirop bun de tuse, si naturist, se numeste PLANTUSIN si e produs de Fares

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutare, fetelor, am reusit in sfarsit cu tot cardul dupa mine, sa imi iau bilete

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput