Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 16
Rebiana27 spune:
Sensibila, foarte bun si util link-ul. Cred ca si acesta trebuie pus pe prima pagina intrucat copiii nostri sunt la varsta la care invata sa comunice si prin vorbit. Nu imi permite timpul sa fac eu acest lucru asa ca sper sa o faca cineva care are parola.
R, mamica lui L si a M
freedelia spune:
Salutare!
Ce nebunie e la mine in casa zilele astea mi e greu sa va descriu. Coleman e plecat in Europa pentru doua saptamani, iar sambata am femeie doar dimineata si duminica deloc, iar afara e o caldura cumplita si se schimba intr un moment vremea si incepe vant si ploaie... asa ca nici vorba sa mergem ientr un parc ceva... am zis ca innebunesc cu ei azi in casa, iar Jane super maraita de la dinti, vrea non stop cu mine. Pe la 5 n-am mai suportat si i-am scos afara sa mancam la un restaurant, dar nu prea mi -a priit pentru ca a trebuit sa stau cu gura pe cei mari sa manance, sa nu se scoale de la masa, etc si cu ochii pe Jane non stop, ca dupa ce a erminat de mancat a vrut jos din scaun si a lua-o la picior prin restaurant. Abia am reusit sa ii culc cu chiu cu vai, la 10 au adormit, ca fiind Coleman plecat, dormim toti la mine in pat si se faceau sa rada, o faceau si pe Jane sa rada... In fine, jale, sa treaca s ziua de maine, ca de luni cu femeia va fi floare ka ureche...
Noi venim in tara in princiu de pe 21 sau22 iulie si stam o luna, dar inca nu am luat biletele, sper sa reusesc luni sa le iau. Ai mei stau vizavi de Parcul Tineretului, dar putem sa venim si in alte parcuri sa vedem si alte locuri. Vreau sa merg si la manastiri in Moldova vreo saptamana si poate vreo cateva zile la tara si cateva la munte in Valea Prahovei.
Selina -- feliciyari cumnatei, m-am rugat pentru ea si ma bucur mult ca a luat decizia cea buna. Sa ii dea Dumnezeu un copil sanatos si sa se bucure de el!!!
Bumbitza -- eu o sa o alaptez pe Jane ca va dori, sper sa doreasca macr pana la 2 ani, daca nu si mai mult. Dar dupa 2 ani am sa introduc un program, acum e autoservire, cand doreste, dar dupa 2 ani am sa sistez hrana de noapte si apoi am sa introduc regula numai acasa, dar ceva mai tarziu. Ca acum o apuca unde e plictisita, trage de bluza si face semnul din baby sign language pt "more" si aia este, cu greu o pot distrage cu altceva... Dar ma bucur enorm de relatia minunata pe care o aven datorita alaptatului... Nu ma plang...
Mihaela -- mersi de urari, din pacate nici ni nu aju gem la Cluj... Poate data viitoare...
Va pup ca pic de somn...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
freedelia spune:
Salutare!
Ce nebunie e la mine in casa zilele astea mi e greu sa va descriu. Coleman e plecat in Europa pentru doua saptamani, iar sambata am femeie doar dimineata si duminica deloc, iar afara e o caldura cumplita si se schimba intr un moment vremea si incepe vant si ploaie... asa ca nici vorba sa mergem ientr un parc ceva... am zis ca innebunesc cu ei azi in casa, iar Jane super maraita de la dinti, vrea non stop cu mine. Pe la 5 n-am mai suportat si i-am scos afara sa mancam la un restaurant, dar nu prea mi -a priit pentru ca a trebuit sa stau cu gura pe cei mari sa manance, sa nu se scoale de la masa, etc si cu ochii pe Jane non stop, ca dupa ce a erminat de mancat a vrut jos din scaun si a lua-o la picior prin restaurant. Abia am reusit sa ii culc cu chiu cu vai, la 10 au adormit, ca fiind Coleman plecat, dormim toti la mine in pat si se faceau sa rada, o faceau si pe Jane sa rada... In fine, jale, sa treaca s ziua de maine, ca de luni cu femeia va fi floare ka ureche...
Noi venim in tara in princiu de pe 21 sau22 iulie si stam o luna, dar inca nu am luat biletele, sper sa reusesc luni sa le iau. Ai mei stau vizavi de Parcul Tineretului, dar putem sa venim si in alte parcuri sa vedem si alte locuri. Vreau sa merg si la manastiri in Moldova vreo saptamana si poate vreo cateva zile la tara si cateva la munte in Valea Prahovei.
Selina -- feliciyari cumnatei, m-am rugat pentru ea si ma bucur mult ca a luat decizia cea buna. Sa ii dea Dumnezeu un copil sanatos si sa se bucure de el!!!
Bumbitza -- eu o sa o alaptez pe Jane ca va dori, sper sa doreasca macr pana la 2 ani, daca nu si mai mult. Dar dupa 2 ani am sa introduc un program, acum e autoservire, cand doreste, dar dupa 2 ani am sa sistez hrana de noapte si apoi am sa introduc regula numai acasa, dar ceva mai tarziu. Ca acum o apuca unde e plictisita, trage de bluza si face semnul din baby sign language pt "more" si aia este, cu greu o pot distrage cu altceva... Dar ma bucur enorm de relatia minunata pe care o aven datorita alaptatului... Nu ma plang...
Mihaela -- mersi de urari, din pacate nici ni nu aju gem la Cluj... Poate data viitoare...
Va pup ca pic de somn...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
child spune:
FREEDELIA daca ajungeti pe Valea Prahovei, sa spui, sa ma suni, poate reusim sa ne vedem cumva.
castelanaC spune:
Buna dimineata, fetelor va pup si va urez la toate vacante placute, de vis cu copii sanatosi.
Vad ca unele deja ati fost la mare, la soare, altele in curand plecati.
Sa aveti mare mare grija de soare, nu va jucati cu statul toata ziua, cel mai sanatos este sa va protejati, nu e de gluma. 15 min pe zi este suficient sa stiti pentru copil sa stea la soare.
Am gasit in presa de azi un erticol interesant, informativ, l-am copiat sa dati un ochi si voi.
noi suntem bine, castelan a inceput sa o "rupa" si la mers singurel, pana realizeaza ca nu este sustinut, apoi se lasa pe vine si sta asa in echilibru, certandu-ma in limba lui ca nu crea sa mearga...in rest toate bune, eu cam abatuta ( de asta nu prea scriu) dar trec ele si norii negrii din capul meu.
Va pup si toate cele bune.
http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/familie/cum-ii-protejati-pe-copii-de-ultraviolete-229482.html
""Da#355;i-i pe micu#355;i cu creme protectoare înc#259; din camera de hotel f#259;r#259; s#259; face#355;i economie la cantitatea folosit#259; #351;i alege#355;i produsele rezistente la ap#259;. Copiii mai mici de 6 luni nu ar trebui expu#351;i la soare #351;i nici da#355;i cu creme de protec#355;ie. Ei nu sunt feri#355;i de riscuri nici în zilele înnorate, pentru c#259; razele UV sunt la fel de nocive.
Copiii mai mari care au voie s#259; stea la soare trebuie da#355;i cu crem#259; protectoare înc#259; din camera de hotel, iar apoi procedura trebuie repetat#259; din dou#259; în dou#259; ore sau chiar mai des dac#259; micu#355;ul înoat#259; ori transpir#259;. „Vedem peste tot p#259;rin#355;i care-#351;i dau copiii cu creme pe plaj#259;, timp în care se pot arde. Este important#259; #351;i cantitatea de crem#259;. Nu face#355;i economie #351;i pune#355;i crem#259; pe fa#355;#259;, pe mâini #351;i pe picioare", atrage aten#355;ia Oana Cl#259;tici, medic dermato-venerolog la Spitalul Universitar din Bucure#351;ti.
Respectarea intervalului orar de stat la plaj#259; este mai important#259; decât la adul#355;i, pentru c#259; pielea micu#355;ilor este mai sensibil#259;. Nu sta#355;i la soare între orele 10.00 #351;i 16.00, îmbr#259;ca#355;i-i pe copii cu haine din fibre naturale #351;i acoperi#355;i-le capul cu o #351;epcu#355;#259; sau o p#259;l#259;riu#355;#259;. Alegerea corect#259; a produselor de protec#355;ie contra ultravioletelor este esen#355;ial#259;.
Factor de protec#355;ie de minimum 15 dac#259; nu sta#355;i la plaj#259;
Produsele pentru copii trebuie s#259; aib#259; un factor de protec#355;ie de minimum 15. „Pentru zilele petrecute la mare sau la piscin#259; se recomand#259; folosirea unui produs rezistent la ap#259;. În primele zile de expunere se va folosi o crem#259; de fotopro-tec#355;ie 50", mai spune Oana Cl#259;tici. Pentru a preveni alergiile, pute#355;i opta pen-tru creme #351;i lo#355;iuni hipoaler-gice destinate pielii sensibile a copiilor.
Cel mai recomandat este s#259; alege#355;i pentru copiii dumneavoastr#259; cremele de fotoprotec#355;ie pe care le g#259;si#355;i în farmacii. „Spre deosebire de cele din supermarket sau de pe plaj#259;, produsele din farmacii sunt cu adev#259;rat sigure", spune medicul. Cremele pentru pro-tec#355;ia solar#259; trebuie s#259;-i apere pe micu#355;i atât de razele UVA, cât #351;i de cele UVB.
„Razele UVB ating epidermul, partea de la suprafa#355;a pielii, #351;i cauzeaz#259; arsuri solare #351;i insola#355;ii, în timp ce UVA p#259;trund mai adânc, dep#259;#351;esc epidermul #351;i ajung pân#259; la derm #351;i sunt responsabile de îmb#259;trânirea cutanat#259; #351;i de alergiile solare", explic#259; Alina Cri#351;an, medic dermatolog la Centrul Medical de Diag-nos-tic #351;i Tratament „Dr. Victor Babe#351;" din Bucure#351;ti.Razele UVB sunt mai puternice între orele 10.00 #351;i 16.00, în timp ce UVA sunt prezente pe tot parcursul zilei.""
nafi spune:
LA MULTI ANI STANUCEL!
SA FII SANATOASA SI MEREU CU ACEEASI AMBITIE, DETERMINARE PTR A MERGE INAINTE ALATURI DE COPII TAI MINUNATI! MULTE ZAMBETE SA-TI INSENINEZE CHIPUL! 

UN VOT VA ROG!
http://lancaster.donnamoderna.com/lancaster/picture/8357/
carmickey spune:
nafi multumesc mult de tot, tot ce iti doresti si tie...
fetele va invit astazi la o
si la o felie de tort
sper sa inchei ziua bine, azi nu prea am chef de nimic...sunt abatuta,trista...dar trec toate
o zi buna va urez 
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
Rebiana27 spune:
La multi ani, Carmen! Sa ai parte de tot ceea ce este frumos si bun!! 
R, mamica lui L si a M