Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 15
sensibila spune:
Urez de pe acum pt maine

La multi ani mami25_7 !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasul si familia ta !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
Dau si o
pentru cine mai intra !
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
selina-d spune:
Sensibila mersi de cafea. Nu te speria ca nu e asa mare temperatura. Si Stefan tot are 38.7 de vreo 2 zile, dar cred ca e de la vaccinul de saptamana trecuta. Eu ii dau sirop Nurofen sau Paracetamol. Supozitoarele le scoate afara imediat. Sa o tineti sub observatie sa nu sara totusi prea tare. Multa sanatate 
Bumbitza nu sta cu galme. Daca vrei, incearca cum am zis sub apa calda sa mulgi un picut pana se detensioneaza, ca nu e asa mare bai. Apoi comprese reci. Eu mi-am pus un servet de bucatarie ud la congelator si il tineam peste sutien. Mi-am pus si o punga cu mazare congelata in momentele de apogeu. Eu nu am avut probleme decat cand faceam blocaje. De intarcat s-a intarcat destul de lent. Nu a mai vrut o vreme decat dimineata... si apoi nu a mai vrut deloc la 11 luni. Eu i-as mai fi dat
ca pe Victor l-am alaptat pana la un an jumate, cand tot asa singur s-a intarcat. mult succes 
antoemma spune:
Buna ziua tututror!
Am mai scris si eu pe aici de vreo doua ori dar de citit v-am citit aproape mereu. Fetita mea mica e nascuta in martie 2010, deci deodata cu restul copilasilor de aici.
Am vazut ca vorbiti despre dintisori si v-as putea spune ca fetita mea de la 1 an si doua luni are toti dintii, 4 masulete si 4 canini. Toata lumea se mira de ea dar eu nu vad nici un avantaj in faptul ca i-au iesit asa repede. Fetitei mai mari i-au iesit la fel, iar acum, la 6 ani jumatate a schimbat toti 8 dintisorii, in timp ce verisoara ei cu 4 luni mai mica nu a schimbat nici unul. Probabil ca si cu maselele va pati la fel si o sa i se si strice mai repede... Oricum, deja a plombat vreo 2-3 maselute, desi se spala pe dintisori regulat. Deci, sa nu regretati ca le ies putin mai tarziu.
Despre masa, ce sa va spun... Micuta mea nu e prea mancacioasa. Cat timp i-au iesit maselele a mancat insa mai rau decat acum si a fost mereu sub greutatea normala, dar eu nu imi fac probleme pentru asta fiindca si eu am 1,70 si 54 kg. Eu as fi vrut sa ma ingras prin unele zone si am sperat la fiecare sarcina ca voi ramane cu cateva kg din cele 10 acumulate, dar nici gand... Asa mi-e felul si nu am ce face. Va creste si ea in ritmul ei. Cred ca are vreo 9 kg dar nu arata slaba. Nici vitamine nu ii dau acum. Mi-a prescris medicul doua feluri de vitamine dar erau mult prea dulci si nu am convins-o sa le ia, asa ca acum am ajuns la Pikovit cu Omega 3 pe care l-ar lua dar prefer vara sa ii dau fructe si legume. O sa i-l dau probabil la toamna. Am alaptat-o pana la 1 an si o luna si nu s-a imbolnavit niciodata serios. I-a curs nasucul de vreo doua ori dar am folosit batista sugarului si Ibalgin. Mai mult de atat nu a avut nevoie pentru ca nu a tusit, nu a facut febra.... Sunt foarte norocoasa in privinta asta.
Acum doarme toata noaptea, in sfarsit, iar daca se mai trezeste in vreo noapte trebuie sa o mut in pat cu mine ca altfel nu se mai linisteste. Macar nu mai trebuie sa ii dau sa manance... O mai las putin asa si vreau sa le pun cumva pe ambele fetite impreuna. Numai ca mi-e frica sa nu se urce asta mare pe asta mica pentru ca amandoua dorm foarte haotic si isi arunca picioarele, mainile.... habar nu au ce fac in somn.
Am vazut, selina-d, ca ai adus in discutie problema steriletului. Si eu m-am gandit sa imi pun sterilet Mirena si m-ar interesa, daca poti sa-mi spui, unde ai facut comanda si cat te-a costat efectiv toata operatiunea. Am vazut si eu ca sunt cam scumpe pe la noi si ma gandesc ca poate nu il tolerez si dau banii degeaba. Eu am cautat pe net la farmacii si era aproximativ 500 lei. Am intrebat-o pe dr Uscatescu daca pot sa-mi pun, avand in vedere ca s-ar putea sa am probleme cu coagularea sangelui, si mi-a dat voie cu conditia sa iau in paralel si Tromboass si Detralex. Acum, nu stiu ce sa fac... O sa intreb si ginecologul... Am folosit multi ani AC si nu am avut nici o problema de la ele. Dar tot asa ar trebui sa iau medicamente de completare. Luna asta iau din nou AC dar mi-e tot frica sa nu fac vreun cheag de sange pe undeva sa o patesc rau de tot.
Despre cumnata ta, nu stiu ce sa zic. Am avut si eu o prietena care a facut o radiografie dentara si tratamente inainte sa stie ca e insarcinata, dar baietelul ei nu a avut nici o problema. Ea sta in Austria si unii medici i-au recomandat sa faca avort dar ea mi-a spus ca a simtit ca totul e Ok si a lasat sarcina... E o decizie foarte greu de luat si sper sa o indrume Dumnezeu sa ia decizia buna.
Imi place poezioara de pe prima pagina!!!
Va salut pe toate!
Mami de
2004 si
2010
mihaelagrosan spune:
Buna mamici,
Si noi pe aici azi ca ploua, altfel eram afara. Angela doarme acum ca s-a trezit devreme, i-a spart si gingia al 8-lea dintisor. E bine sanatoasa, m-a terminat zilele astea , atat am mai fugit dupa ea.
Bumbitza imi pare rau sa aud ca ai intarcat-o pe Ilinca si ca ai probleme. O sa treaca in cateva zile, dar macar tine-o pe fetita cu tine.
Freedelia as veni si eu la intalnire, dar sunt prea departe. Va doresc vacanta frumoasa, fara evenimente neplacute.
Selina imi pare rau pt.cumnata ta, dar sa aiba incredere ca va fi bine. Eu am o verisoara care avea pietre la rinichi si a facut radiografii si operatie, tot asa fara sa stie ca e insarcinata, dar nu a renuntat la sarcina si are o fetita de 5 ani perfecta.
In legatura cu steriletul, asa doar informativ, stiti ca ele produc practic avort. Astea mai noi hormonale, cred ca doar ca plan B, in caz de esec. Sa nu va suparati, dar am mai vorbit cu mamici care nu stiau.
Babyangel nu te stresa cu Codrin. El e grasut, mare, nu pateste nimic daca nu papa o vreme. Eu i-as da pace si m-as preface ca nu-mi pasa, e greu, stiu din experienta, dar o sa dea roade. La noi a mers cu Elena.
Si a zis cineva ca poate fi dupa vaccin, si Elena pateste asa de fiecare data, chiar si acum la 4 ani, 1 luna jumate nu a mancat mai nimic, dupa ce inante nu aveam probleme cu ea.
Ma duc la treaba , pana mai doarme mandruta, sambata viitoare e nunta surorii mele si mai am multe de facut pana atunci.
O zi buna!
sensibila spune:
Fetele, am gasit acest subiect depre vorbire, poate cuiva ii ofera ceva informatii
Vorbirea: un joc in 2! - metoda Hanen
antoemma - bine ai revenit, poate scrii mai des
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
selina-d spune:
Antoema bine ai revenit 
Steriletul l-am luat din Olanda. Acuma din pacate tocmai am tras niste nervi ca s-a pierdut pe drum, dar primesc banii inapoi. Cu diferenta de TVA si transport a fost 156 de euro.
sa iti traiasca fetitele
Si eu am vrut sa ii culc in aceeasi camera, dar asta micu se trezeste inca f des noaptea asa ca mai aman. Deocamdata doarme la noi in dormitor in patutul lui aproape de mine. Cand se mai linisteste am sa il mut cu tot cu patutul lui in camera celui mare. daca as fi avut loc i-as fi facut camera lui. In acelasi pat nu ii culc pentru ca sunt foarte agitati amandoi in somn si nu vreau sa se deranjeze.
Mihaela multumesc de incurajari pentru cumnata. Sper din suflet sa fie totul bine. Ea e destul de stresata si a fost incurajata din n parti sa avorteze, dar nu a avut inima... Dupa ce s-a hotarat sa il pastreze s-a mai linistit un pic. Eu am incurajat-o sa fie optimista, ca e importanta starea de spirit a mamei.
Stiam de steriletele normale din cupru ca sunt avortive, nu mi-am pus nici un moment problema sa imi pun unul din asta. Steriletul mirena nu e in principiu avortiv, ci modifica mucoasa uterina ff mult asa incat innotatorii sa nu aiba nici o sansa sa ajunga la destinatie. Probabilitatea de conceptie e fff mica. Intr-adevar planul B e sa nu lase sa se prinda, dar probabilitatea sa ajungi la asta e aproape nula. Am studiat si eu si alta alternativa mai buna nu am gasit. Inca nu sunt pregatita psihic pt ceva drastic, gen legat trompe... ca poate ma razgandesc si mai vreau un bebe. Pe sot nu il conving cu preze... asta e.
sensibila spune:
selina - felicitari cumntatei tale pt decizia de a pastra sarcina.
Since rcunosc un caz unde toate teste si DT si TT si aminiocenteza dadeau ca sigur sindrom down la o fetita, mma a decis sa o pastreze si copilul este perfect normal.
Sa dea Dumnezeu sa ai un nepotel/nepotica, sanatos/a si frumos !
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
mihaelagrosan spune:
Si eu am in plan sa le culc impreuna, dar dupa ce nu va mai papa tzitzi Angela. Elena abia asteapta, e tare incantata de idee. Si eu am dormit cu sora mea pana am mers la facultate si era asa frumos, asta cand nu ne certam pe cati centimetri din pat ne apartin.![]()
Selina ma bucur mult pt decizia cumnatei. Tot de incurajare, inca un caz real, o minune clara as putea spune. E vorba despre o femeie cu limfom Hodgkin, care a facut chimio si radioterapie, a facut o tuberculoza din cauza imunitatii distruse, a luat apoi tratament pt tuberculoza cu 3 antibiotice pe zi. Asa,si cand ii faceau tomografie au descoperit ca e gravida. Iti dai seama ca a cazut cerul pe ei. Pana la urma au pastrat sarcina, in ciuda presiunilor enorme, iar copilul e sanatos. Bine, povesti de genul asta nu intalnesti mereu, sunt multe si intamplarile care nu se termina cum ne-am dori noi, dar trebuie sa avem incredere.
Plec ca pitica e nervoasa tare.
Erina spune:
Buna dragi mamaici!
Am revenit ieri din sejurul in Antalya si am fugit imediat la PN. Din pacate ne-a gasit si ploaia...sau poate din fericire dupa canicula din concediu!
Am trimis link pe e-mailul comun. A fost excelent, copiii santosi si fericiti doar pe avion David a fost agitat si plingacios. O sa va povestesc mai multe despre scufundarile Dariei si joaca lui David cum am timp.
Oricum o poza e cit 1000 de cuvinte asa ca daca aveti rabdare puteti vedea 100 si din cele chiar 1000 de poze facute.
Am citit tot.Vreau sa o incurajez pe Selina in legatura cu sarcina cumnatei. Va fi perfect totul!
Despre nemincat, si Davis face mari capricii mai ales ca ii dau sa iasa si vreo 4 masele. Sper sa isi revina dupa ce erup ca oricum nu e vreun gras iar mi8ncacios nu a fost niciodata...