Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 14
selina-d spune:
Sensibila bine ai revenit, imi pare rau ca iti da tatal tau atatea emotii
Parca nu se mai termina la voi.
Anca si mie mi-a facut ieri si azi Stefan figuri la masa
A mancat vreo 2 lingurite si gata. Asta e, l-am lasat in pace. Nici lapte nu mai bea aproape deloc. Eu oricum ii dau mancare ca si pentru noi, bucatele sau in castronel sa manance singur si merge mai bine asa. M-am gandit sa te intreb, nu cumva s-a schimbat dupa vaccinul ROR? La multi copii are efectul asta si dureaza ceva vreme. In rest nu prea ai ce face, da-i sa pape ce vrea si nu te mai stresa. Ii poti oferi din mancarea voastra, sau ii lasi pe tavita sa se serveasca singur daca vrea si asta e. Multa rabdare 
Stanucel nu stiu de ce te stresezi cu dintii. Si la Stefan a iesit acum nr. 8 si eu sunt super multumita. Victor la varsta lui avea 4 dinti si tot bine a fost. Eu stiu ca dintii care ies mai tarziu dor mai putin si sunt mai rezistenti. Daca tot nu avem cum sa controlam procesul asta macar sa ne consolam 
Bumbizta sa stii ca si mie legatul mi-a facut mai mult rau. Daca simtii sanii tari, da la dus cu un pic de apa calda si mulge un pic cat sa nu mai fie tensiune. La sfarsit dai cu apa rece. Eu nu mai alaptez din martie si inca mai am lapte berechet. Ziua nu ma deranjeaza in sutien, dar seara cand il dau jos imi ud pijamaua. Doctorita a zis ca se poate sa mai am si un an lapte dupa ce nu mai alptez. Eu nu am luat nici un fel de pastile si m-am descurcat foarte bine si asa.
Alexandra mare rabdare ai avut si tu cu piticul tau 
carmickey spune:
buna dimineata la o 
sensibila lasa ca o sa treaca toate, va fi bine, sa ai putere sa treci de toate...foarte bine ca fetita ta s-a simtit ok acolo, deci macar te-ai putut bucura vazand ca ei ii place acolo...
aaa, si sa nu uit,am facut primul drum in herastrau cu masina singurica cu fetita mea, asa cum m-ai indrumat tu, am fost foarte mandra de mine ![]()
selina-d asa am auzit si eu ca dintisori care vin mai tarziu sunt mai rezistenti, ar fi supeer...dar ca dor mai putin nu stiam, o ce bine ar fi sa nu se mai chinuie...
intr-un fel imi fac griji pe motiv ca fac comparatie cu fi-miu care la varsta ei avea maselute, dar vad ca fiecare evolueaza in felul lui, si nu am de ce sa imi fac griji...
va
fetele...fug sa pregatesc mancarica la printesa
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
freedelia spune:
Salutari si de la noi... Ne pregatim de vacanta... Majoritatea prietEnilor deja au plecAt, noi mai avem cateva saptamani, sa vedem cum o sa ne distram...
Stanucel, Jane are doar 4 dinti jos si DOI sus, asa ca nu iti face griji... Si vad ca ii ies caninii si o doare rau, mult mai tare decat pe ceilalti copii, uneori se trezeste noaptea urland si tre sa ii dau cu Oragel si dupa aia abia accepta sanul si adoarme la loc... Asa ca nu se adevereste ca daca ies mai tarziu dintii ies fara dureri...
Nici Jane nu prea mananca multe, nu stiu daca are legatura cu dintii sau nu dar e foarte mofturoasa in ultimul timp. Cateva guri ia si gata, nu mai vrea. Fructe ar manca toata ziua, ceea ce ma bucura, pentru ca ceilalti copii ai mei nu se omoara cu fructele. John cel putin nu se ati ge de ele, jodie mai mananca...
Va pup si repet invitatia sa ne cunoastem personal la vara, daca vreti...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
sensibila spune:
Se pare ca nu se inghesuie nimeni, asa ca dau eu
, in dimineata asta !
Si va urez o zi racoroasa, desi meteorologii o prevad, de-a dreptul torida.
Noi suntem mai bine, tata e acasa, a fost ieri si i-au scos drenul ala sau ce avea acolo de pe uretra, acum trebuie sa se duca sa ii scoata firele de la hernie si sa vedem cum se simte apoi. Bineinteles cu tratament pt reglarea tensiunii.
I-au gasit si o chestie, cum ca lichidul care pleaca din fiere nu se varsa unde ar trebui si ca si asta ii provoaca disconfort.
In fine, sper sa se simta bine si sa isi revina, sa nu mai apara nimic, ca sa poata pleca la timp la mare si sa isi faca tratamentul pt oase, care este si el f important.
Daca nu, o sa trebuiasca sa plec eu prima, dar oricum sper sa se simta mai bine ca sa ii priasca cui pleaca la mare, sa nu mai stam cu griji, macar acolo
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Rebiana27 spune:
Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au scris cele mai frumoase urari de ziua mea de nastere. Le-am citit cu drag. E frumos sa stii ca esti inconjurat de suflete deschise si blande. 

Urez, cu intarzierea de rigoare, sper, iertata, STEFANNEI, sa aiba parte de tot ceea ce este frumos si bun, de vise implinite, de sperante rostuite si de mii de aprecieri din partea celor dragi, de dragoste cat sa-i umpla viata si de realizari! La multi ani frumosi si buni, draga mea!!! 

R, mamica lui L si a M
Bumbitza spune:
Neata cu noaptea-n cap!
Stefanna cu mii de scuze pt intarziere iti uram si noi LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita, multe zile senine si pline de voiosie alaturi de copiii tai minunati! 
Mada mami
de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
Selina, multumesc mult pt sfaturi. De ieri de la pranz nu m-am mai muls deloc, nu m-am mai masat...am niste sani plini si tari si pe alocuri cu canale umflate
am luat deja 3 dostinexuri dar vad ca tot am produs
, sper sa fi trecut de apogeu si sa incep sa-mi revin. Am trecut pe antibiotic ca sa nu fac mastita, la recomandarea medicului ginecolog si acum stau cu comprese reci pe sani mai tot timpul
.
Cand ziceam si eu sa ma lafai in ore bune de somn nu pot din cauza sanilor
asta e!
oare e bine sa las sanii asa galmosi si tari? asa mi-a zis medicul. de tinut strans nu pot ca mai rau isi fac de cap :(
Mada mami
Bumbitza spune:
sensibila multa sanatate tatalui, ma bucur ca e mai bine
freedelia in ce perioada vii in tara?
wow inca o mai alaptezi pe jane? pana la ce varsta ai de gand sa-i dai tzitzi?
mai pun niste comprese si ma mai culc oleaca. azi cred ca-mi iau bumbituca acasa, mi-e prea dor de ea, desi ieri cand am fost la ea m-a cautat de tzitzi si mi s-a rupt sufletul ca a trebuit s-o refuz de aceasta data
dar sper sa ma descurc de acum...
Mada mami
Bumbitza spune:
Liliana, acum am citit
...condoleante pt pierderea tatalui, D-zeu sa-l odihneasca si voua sa va dea putere sa treceti peste aceasta incercare grea :(
Mada mami
sensibila spune:
Bumbitza - multumesc frumos.
Fetelor , mi-a facut ieri Gia, o mare febra de m-am si speriat.
Cand am ajuns acasa, Gia dormea !
Asa ca am mai stat, s-a trezit pe la 18.30 si cand o iau in brate, ardea.
ii iau temperatura, 38.9.
M-am dus sa o spal ca facuse kk si cand am pus apa pe ea, adica pe funduletz, incepuse sa tremure.
M-am cam speriat, recunosc.
I-am dat ibalgin, un supozitor cu paracetamol si i-am pus un maieut putin ud, sosete cu ude cu apa si putin otet, un baticut udut putin, si i-a scazut dupa 1-2 ore.
Apoi am iesit putin pe afara, ca se racorise si era bine
Aseara i-am dat iar ibalgin si gel pt dinti si a adormit.
Cand am plecat eu la 8 inca dormea, dar mi se parea tot calduta.
O sa i se mai dea Ibalgin cand se trezeste.
Apropo fetele, mare atentie ca iar am auzit de un caz de rotavirus.Din cate am inetele, se pp ca desi e din bucuresti, fetita respectiva a luat boala din cosntanta. Asa se presupune.
Asa ca mare grija peste tot.
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"