Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 13
nafi spune:
Buna fetelor!
SANZI - 
SELINA - eu am reinceput anticonceptionalele din ianuarie. ptr un an. la anul in ianuarie imi fac iar analize , controale etc si imi va da ginecologul ce crede ca e ok. sunt ok cu pilulele doar ca m-am trezit cam cu retentie de apa si celulita insa aproape i-am venit de hac cu ceva creme, pastilute pe baza de ananas si ceva mai multa sala.
BABYANGEL - Si ricky mi-a refuzat mancarea dar lui ii ies molarii si cred ca de asta. insa imi cere ( imi arata cu degetul) piersici. azi la pranz a mancat vreo 2 si tot mai voia
Cred ca sunt faze care vor trece...Sper sa revina la normal cat de curand!
Acum 2 zile la sala am auzit o discutie intre o bunica ( aici vin la sala o groaza de bunici
) si o alta tipa care am inteles ca era pediatra. Bunica cerea sfaturi ptr nepoata care manca doar paine cu nutela si paste albe. Pediatra i-a zis ca oricum cu forta sau infometarea nu rezolva nimic, e o chestie de timp rabdare si sa gasesti trucurile potrivite sa o faca sa accepte si altceva.
Fug la musafiri ca abia au ajuns azi si sotul are chef de vorba , am si eu dar sunt rupta de somn!
Pupici
UN VOT VA ROG!
http://lancaster.donnamoderna.com/lancaster/picture/8357/
babyangel spune:
[sRebiana & Stefanna, va zic si eu un sincer LA MULTI ANI si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti!

Sanzi,Nafi la noi nu este cazul de dintisori ca ii are pe toti...doar molarii de 2 ani mai trebuie sa apara..dar nu il dor dintii ca il cunosc.
Si daca ii dau doar fructe ,paine cu almete sau vinete,iaurt sau omleta nu refuza.
Insa nu stiu cum sa procedez sa-l determin sa pape si altceva.
Anca
E vara, e soare!!!
mami de
Codrin (20.03.2010) si
de
Lucas (21.09.2000)
selina-d spune:
Anca imi pare rau ca papa asa de rau Codrin, el care manca asa de multe inainte. Si mie imi faceau pofta meniurile lui
S-a intamplat brusc sau treptat?
Victor al meu a mancat foarte bine si diversificat ca bebe si treptat a inceput sa refuze tot mai multe alimente, pana am ajuns doar la cateva. Si in ziua de azi e fff mofturos
si are perioade cand nu mananca mai nimic si unele cand papa ff bine (doar mancarurile lui favorite). Degeaba mancam toti impreuna la masa, noi salate si legume si f diversificat ca el nu se atinge de multe
Asa in timp si cu rabdare s-a mai imbunatatit situatia, am facut de multe ori ce stiam ca mananca si el, sau daca nu manca, ramanea flamand si inainte de culcare ii mai dadeam un senvici sau lapte cu biscuiti sa nu se culce chiar cu burta goala. De mare ajutor e gradinita unde e mancare variata si se mai ia dupa alti copii si papa si el. Nu stiu ce sa iti spun decat sa ai rabdare si poate ii trece faza asta. Incearca sa mai strecori una alta in mancarurile lui preferate si poate accepta. 
selina-d spune:
Nafi eu pilule nu mai iau ca nu le mai suport. Am luat vreo 7 ani inainte de bebe si am avut migrene cumplite si chef de sex zero si nu stiam de ce. Cum le-am lasat, am scapat de migrene si mi-au revenit si poftele. De steriletul asta cu hormoni am citit multe de bine, sper sa il suport. L-am comandat in Olanda si cu toata diferenta de TVA am iesit cu mai mult de 100 de euro mai ieftin.
selina-d spune:
Eu sunt tare necajita cu cumnata mea care a descoperit ca e gravida in 8 saptamani si nu a stiut. A avut 2 cicluri normale peste sarcina, nu si-a dat seama ca e gravida si a facut o gramada de tratamente, radiografii, anestezii, antibiotice....
Ofof
LAlexandra spune:
Ciao, fetelor.
Noi am fost to pe drumuri, eu am fost tare obosita zilele astea, asa ca doar acum am reusit sa intru sa vad ce faceti.
Anca, noi am avut o perioada de 2 luni, exact cum spui tu, faceam mancare si o aruncam, am incercat infometarea-nu merge defel....asa ca dupa vreo luna de nervi m-am lasat pagubasa si ii dadeam doar ce vroia el, si exact cum a zis Nafi, incercam sa ii pun macar cate ceva sanatos printre mancarea ce ii placea lui. Nici acum nu suntem asa cum manca el inainte, dar macar papa cat de cat.
Asa era si la noi, manca doar paine, branzica, iaurt, si fructe ar fi mancat toata ziua, si bea lapticul...in rest erau toate caaahhhh. In rest era vesel, nu se plangea de nimic, si nu erau nici la noi dintii. Eu am ajuns acum sa trec cu vederea ca nu papa tot ce ii fac eu, ca iti spun, deja nu mai puteam de nervi...
Selina_D, imi pare rau de cumnata ta, of-of...stiu doar ca de sunt probleme de obicei, in primele 3 luni corpul va respinge sarcina daca nu e in regula....in fine, sper sa fie bine, nici nu vreau sa ma gandesc cum se simte ea
_
printisorului Alessandro
babyangel spune:
Selina,s-a intamplat , cred eu, in perioada cresterii caninilor, cand a fost tare mofturos si am incercatsa-i fac ce-i place ca oricum era sacait de la dureri...dar inclusiv in acea perioada accepta mai multe meniuri....nu stiu...brusc si-a eliminat pofta de mancare...
De multe ori numai cand vede castronelul incepe sa planga si el este nemancat de 5-6 ore...nici nu mai este curios sa vada ce este...Am crezut ca a facut obsesie pt castronele..le-am schimbat cu farfurii..dar degeaba.
Azi spre exemplu, am strecurat cateva fire de peste in orez. a luat de 4 ori si gata..a refuzat complet. Seara am lasat mesaj sotului sa-i dea in continuare orezul lui..dar nici vorba de mancat..INSA i-a dat orez simplu fara peste , si a mancat foarte bine
Deci nu pot ascunde carne/peste ca nu mai mananca deloc si se enerveaza!
Lalexandra si eu incep sa-mipierd rabdarea, dar ma gandesc caLucas a mancat f.f.bine pana la 3 ani,si apoi a inceput stresul..dar cu asta mic nu vreau sa incep de pe acuma...ca nu mai are la ce renunta mai tarziu...din 3-4 feluri de mancare, la ce sa mai renunte??Etare aiurea, si sunt putin depasita desituatie ca nu stiu daca gresesc cu incapatanarea mea sau nu
Cert este ca ma lasa nervii
Anca
E vara, e soare!!!
mami de
Codrin (20.03.2010) si
de
Lucas (21.09.2000)
Bumbitza spune:
Salutare fete dragi! N-am mai intrat de un secol... dar cum de azi vreo 3 zile ilinca e la mama ca o intarc, am vreme :) Sunt cam morcovita, melancolica asa, am si
nitel dar asta e...1 an si aproape 3 luni de alaptare cred ca e de ajuns, a acceptat laptele praf, e ok si am zis ca daca e pregatita pt pasul asta sa nu o intorc din drum.
Am luat pastile dostinex, a mai luat cineva? partea rea e ca mi s-au cam umplut sanii acum seara...oare are ceva daca ma mulg macar putin?
doctora mi-a zis sa ma leg dar cred ca nu trebuia ca parca mai rau s-au umplut..in fine.
Anca si Ilinca a avut o perioada de vreo luna, o luna si ceva cand refuza mancarea. Eu i-am dat lingurita in mana si i-am pus castronul cu mancarica in fata, s-a mozolit in ultimul hal, de mai multe ori, dar pana la urma a reinceput sa manance. Ah, si nu-i mai placea mancarea pasata, de bebelusi..trebuia sa ii fac mancare ca si pentru noi, o saram mai putin si ii dadeam si ei. Sau luam o felie de paine si o ungeam cu mancare pasata si o mai pacaleam asa. Vezi si tu ce-i place si incearca sa te adaptezi.
N-am recuperat ce-ati mai scris, doar ce-am vazut ca micul Codrin face greva zilele astea :)
Mada mami
de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
carmickey spune:
salutare la mamici si bebici,
noi nu avem probleme cu mancarea, ii dau si eu o lingurita in manuta si se joaca cu ea in castronas in timp ce mananca, dar mananca tot si fara probleme,in schimb bea multa apa in timp ce mananca,tine singura biberonul si bea incontinuu din el,poate din cauza ca este prea cald...
pe mine ma ingrijoreaza putin ca nu ii mai da nici un dintisor sau maseluta, totusi la varsta asta nu are decat patru dintisori sus si patru jos...
in rest iesim afara zilnic, in parc, vorbeste cateva cuvinte,dar mai greu de inteles,zice papa,dai,dai,ete, si mai nou lui taica-sau ii zice "mamam" nu reusesc sa o invat sa zica tata
am copil cu doua mame ![]()
dar cand merge prin casa zice tata
avem poze noi la semnatura...![]()
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
sensibila spune:
Buna fetele, m-am intors.
Deloc odihnita, sau linistita.
De ce ? Pai sa va povestesc
Am plecat din bucuresti spre Bucovina, joi dimineata. Am ajuns pe la pranz. Am vb cu mama a zis ca tata e ok. Apoi am sunat pe seara si am crezut ca imi sta inima.
Lu tata i-a fost rau, s-a dus cu masina pana la Medlife la fevorit si aia au chemat direct salvarea si l-au dus direct la urgent la Municipal. Avem o tensiune f mare.
Verdictul fara investigatiile care sa confirme a fost ca ar aveam ceva artere de la inima infundate si ca trebuie operatie. In fine i-au facut toata ziua analize si investigatii si vinery la fel, sambata si duminica a stat tot in spital ca nu au vrut sa ii dea drumu acasa, ci numai sa stea sub supraveghere
Luni i-au facut o endoscopie ca era si suspect de incurcatura de mate, nu avea nimic si apoi i-au facut o analiza , i-au bagat substanta de contrast printr-o vena de la picior ca sa poata vedea arterele care duc la inima si tot ce mai trebuia.
In fine, e bine. Nu are nevoie de operatie pe inima. Ii zicea dr de acolo cala varsta lui , la un om care ar avea asa probleme, ar trebui sa fie infudate 75%, la el sunt maxim infundate 20%.
Si ca toate problemele cu inima, vind e la anestizia de la panduri de la operatie de scoaterea a pietrei.
Asa, ca la floreasca nu a mai ajuns s ail vada dr care l-a oerat acum o saptamana de dubla hernie.
Azi s-a externat de la municipal si a plecat la panduri ca trebuie sa ii scoata o drena care i-a pus-o cand i-a scos piatra pe uretera, in locul unde a fost piatra.
Si …… cine stie cand Dumnezeu se vor tetrmina toate.
La botez, a fost ok dar nu pot zice ca mi-a placut. Acolo cum se face cu mai multi nasi, fiecare vrea s ail tine si mie nu imi plac fazele astea. In fine, déjà nu mai conta, eu eram cu sufletul s avad ce face tata si cum e.
Plus ca mama copilului e asa, o tipa mai delasatoare si mi e nu imi place , cum are grija de el.
Va da-ti seama ca mi-am bulit toata vacanta cu griji, de la inceput pana la sfarsit. Adica de joi pana luni seara, si marti dimineata am plecat.
Ne-am oprit la Voronet, unde am lasat un acatist pt 40 de zile, poate ne ajuta Dumnezeu sa ne mai linistitm.
In schimb Giei i-a priit de mare arta in bucovina. A stat toata ziua fara, i-am scos si patutul si a asi dormit afara. I-am pus si apa in piscinuta ei si a facut baie de nu mai iesea de acolo, a mancat fragi si tot ce se putea mai bun de pe acolo.
Ii pace Topferul Kinder , ceea ce ma bucura mult si papa bine de tot din el.
A dormit acolo de a spart. Dupa botez a dormit 13 ore. Iar dupa baiata pe care i-am facut-o celui mic, a adormit pe la ora 19 ca nu ma mai intelegeam cu ea, s-a trezit pe la 23 si a papat si apoi s-a culcat la loc pana a doua zi la ora 10.
bluekidoo - multumesc de sfat, oricum nu are ce efort sa faca, pt ca a stat in spital de joi pana azi la municipal, azi se muta la panduri
Yaia – multumesc din suflet, sper sa se termine odata cu problemele astea. Pt ca déjà tata e in depresie, iar eu pur si simplu am venit mai obosita decat am plecat
selina-d - off , cred ca plecam vala vartej pe usa de la dr respective. O femei dusa cu capul. E bine ca nu e bebe daca v-ati hotarat sava opriti.
babyangel - nic Gia nu mananca mai nimic, dar sunt conmvinsa ca e de la maselute. Si nu o fortez. Mananca numai ce vrea si cand vrea. Unele feluri de mancare nici nu vrea sa le guste. Vezi daca nu cumva ii dau ceva masele
daca nu e de la masele, poate sa fie de la caldura. Sau incearca sa ii dau bucatele in mana sau in bolul lui s avezi daca mananca singur.
stanucel – tot 8 dinti avea si Gia pana acum cateva zile cand i-a dat prima maseluta si acum ii da 1 doua, desi prima nici nu a iesit calumea, doar 1 colt. Vezi daca nu are cumva gingia inflamata. Deci Giei i-a iest prima maseluta dupa 1an si 3 luni. Se zice ca cucat mai tarziu cu atat mai bine.
Cunosc copii care la 1 an si jumatate nu aveam mai deloc dinti, nu masele, asa ca stai linistita
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"